• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört ettiğim erkek evliymis

laeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
228
136
53
Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.

Burda yazilcak ne var? Hani ne bekliyon? Iliskine devam et dememizimi bekliyon. Ayaklariniz yere degsin yaw. Adam evli. Bitti ve yoluna devam et. 1 iliskide kendini 3. Kisi olmayi kendine yakistiriyonmu? Ozlem yerine nefret duyman lazim. Ozledigin adam
seni ne duruma getirdi diye dusun.

Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.
Kesin buradan biriyle evli 😄 karısı seni öğrenince arkandan saydıracağız 😂😂

Sizi aldatan bir adam, resmi nikahli eşini de sizinle aldatiyor. Adam çapsız, düpedüz saygısız ve ahlaksız. 29 yaşındasınız. Biraz olgun olun.

Kin ne güzel duygudur kurban olayım kinime. Canımı yakan herkesten nefret eder uzaklaşırım. Böylece bana zarar veremezler.

Tavsiye ederim, gerektiğinde müthiş faydalı bir duyguya dönüşüyor.

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder

Ozlemeyeceksin bir entrika filminde değildin uyan

Burda yazilcak ne var? Hani ne bekliyon? Iliskine devam et dememizimi bekliyon. Ayaklariniz yere degsin yaw. Adam evli. Bitti ve yoluna devam et. 1 iliskide kendini 3. Kisi olmayi kendine yakistiriyonmu? Ozlem yerine nefret duyman lazim. Ozledigin adam
seni ne duruma getirdi diye dusun.
Ucuncu kisi olmayi yakistirmadigin icin zaten bu iliskiye devam etmedim. Ne duruma getirdigini de dusunuyorum. Sadece anlamiyorum evli biri bunu neden yapar

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder
ˆGeri dönmeyi düşünsem dönerim zaten bunu size soracak değilimˆˆ

bu cümleden sonra bir cevap vermeye benim ahlak anlayışım elvermiyor

ˆGeri dönmeyi düşünsem dönerim zaten bunu size soracak değilimˆˆ

bu cümleden sonra bir cevap vermeye benim ahlak anlayışım elvermiyor
Beni ahlaksizlikla itham edecek kisi siz degilsiniz. Bile isteye evli biriyle birlikte olmadim sonucta. Burada ben de kandirildim. Aldatildim. Yazdigim paragraf icinden sadece bir cumleyi almak mi ahlak oluyor

özlemeye değmeyecek erkekleri sevmeyin

Unutmak icin çabalayin bunun icin kendinize ugraslar bulun onu dusunerek onu unutamazsiniz zaman herseyin ilaci sizinde bu ilaca ihtiyacınız var

Unutmak icin çabalayin bunun icin kendinize ugraslar bulun onu dusunerek onu unutamazsiniz zaman herseyin ilaci sizinde bu ilaca ihtiyacınız var
Haklisiniz. Ben de kendime zaman vermeye calisiyorum. Bazen nefret ediyorum bazen boyle ozluyorum. Karmasik ve zor bir durummus. Hic boyle bir durumda kendimi bulacagimi duusnmezdim

Beni ahlaksizlikla itham edecek kisi siz degilsiniz. Bile isteye evli biriyle birlikte olmadim sonucta. Burada ben de kandirildim. Aldatildim. Yazdigim paragraf icinden sadece bir cumleyi almak mi ahlak oluyor
Evet o cumle biraz abes.

Demek istedigim su oyle dusuncede biri olsam burada boyle bir baslik acmazdim. Zaten bastaki yazimi da donmeli miyim diye soruyla bitirmedim ben
Haklısınız. Ben sızı anladımda. Hanı oyle yazınca cidden kulağa hoş gelmıyor. Tepkıler biraz normal🤗ama bu adamdan uzak durun. Adam zaten vasat bari sebep siz olmayın. Gorunurde bıtırmıs olabılırsıniz ama özlemek cok tehlıkelı...

Tamam ben evli degilim. Burdaki cogu kisi de evli olsugu icin direk yargilaniyorum. Benim de haberim yoktu. Ben de ogrenince vurulmusa dondum. Benim icin de cok zordu. Hem evli oldugunu ogrenmek hem bi anda ucuncu kadin olmak cok zordu. Ben de bile isteye evli biriyle birlikte olmadim. Ben de aci cekiyorum uzuluyorum bu iliskide

Tamam ben evli degilim. Burdaki cogu kisi de evli olsugu icin direk yargilaniyorum. Benim de haberim yoktu. Ben de ogrenince vurulmusa dondum. Benim icin de cok zordu. Hem evli oldugunu ogrenmek hem bi anda ucuncu kadin olmak cok zordu. Ben de bile isteye evli biriyle birlikte olmadim. Ben de aci cekiyorum uzuluyorum bu iliskide
Evlı olsanız anlardınız tepkıleri. Ihanet yaşatılmış bırı olarak aklıma tekrar o gunler gelıyor mesela bu tur konuları okuyunca. Cok zor cok. Sızın sucunuz yok tabı kandırmıs sizi. Ama devam edersenız sizde suçlusunuz doğal olarak. Duygulara gem vuramıyorsunuz belkı ama vurmak zorundasınız.o duyguları asla icraata gecırmeyın ve bıan once unutmaya bakın.

Back
X