• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört ettiğim erkek evliymis

Özlediğiniz zamanlarda sizin duygularınızı nasıl kullandığını ve sizi nasıl kandırdığını düşünün. Sizin için de asla kabul edilebilir bir şey değil. Onurunuzu yok saymış. Böyle birisini düşününce özlemden çok nefret oluşabilir. Tam manasıyla kızamıyorsunuz anladığım kadarıyla, demek ki profesyonel çapkınmış. Ve siz farketmeseniz bu durum böyle kim bilir ne kadar süre devam edecekmiş. Siz şükredin bir an evvel kurtulduğunuz için karısı düşünsün nasıl bir karakter sahibi ile hayatını birleştirdiğini... Özlediğiniz an size yaptığı bu kötülükleri düşünün. Hayatınıza güvendiğiniz birini alın, hayatınıza güzel bi şekilde devam edin. Üzülmeyin. Değmez, üzülmenizi hak etmiyor.

Ucuncu kisi olmayi yakistirmadigin icin zaten bu iliskiye devam etmedim. Ne duruma getirdigini de dusunuyorum. Sadece anlamiyorum evli biri bunu neden yapar
Şerefsiz çünkü kalbini kıracak belki ama yaşadığınız herşey yalanmış maalesef neyini ozliyeceksin en doğrusunu yapmışsın tebrikler

Evli erkekler bekarlara göre daha çok arayışta maalesef bu böyle. Yerinde olsam bekarlığımın tadını çıkarırdım. Bu arada onunla görüşmeyi kestiğin için boşluktasındır. Elbette sana onu unutturacak birisi çıkar karşına.
üzülme, böyle bir vicdana sahip olduğun için ayrıca kendinle gurur duymalısın. Evli olduğunu bile bile özellikle adamı elde etmeye çalışan kadınlar var, evli olduğunu öğrense de benim sorunum değil diyenler var. Sen duygularına şuan engel olamıyorsun o halde görüşmeyi kesmişsin. Saygı duyulası bir hareket bence,

Eşini aldatması kısmı umurunuzda değilse sizi kandırdığını düşündüğünüzde özlemin önüne geçen bir öfke hissediyor olmanız lazım.

Büyük konuşmamak lazım, herkesin başına gelebilir. Sadece boşlukta olmak bu tuzağa düşmeye yetebilir. Senin hatan değil, şu an mevcut kimliklerimizde medeni hal bile yazmıyor (neden kaldırdılar anlamış değilim)

İlki senin hatan değil ama onu özlemek ve görüşmek istediğinde kabul etmek senin hatan olabilir. Bunu karısına yapanın sana sonsuz bir aşk besleyeceğini düşünme, karakterli bir erkek olsaydı zaten sen olmazdın. Bazı erkekler de ne utanmaz yaratıklar, aynı şeyi kadın yapsa başlarına getirmedikleri şey kalmaz ama bunu yapan erkekler bir de utanmadan insan içinde yaşıyor.

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder
Serefsizliginden, asagilik kararektersiz biri olmasindan vs.

Sana bayildigindan degil yani, duymak istedigin buysa

Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.
Herkes ustune gitmis neden ozluyorsun diye. Benimki de evlendi baya iki kisiyi idare etmis 1 yil kadar. Cok buyuk bir kotuluk yapti bana evet ama ben de ozluyorum. Ozlemek demek yeniden beraber olmayi istemek degil ki. Guzel gunler guzel sozler ozleniyor ve nasil bu duruma gelindigine icerliyor insan. Kisaca ozlem duyman ayip degil aksine cok dogal.

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder
karaktersizlik

Evli olduğunu nasıl öğrendin peki? Sosyal medya hesaplarınızdan takipleşmediniz mi? Aylarca nasıl uyuttu sizi merak ettim. Bizim de tüyo olarak aklımızda bulunsun. :)

Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.
yuhhh

Cunki assalik karaktersiz i...in tekidir ne kendisine ne karisina hatta hic kimseye saygisi yoktur. Keske buyuk bir ates yakilsa ve aldatan herkesi oraya ata bilsem

Back
X