Flört ne zaman ilişkiye gider?

Gizse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
212
87
28
31
Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyorum. Son iki haftada daha sık görüşmeye başladık. (kendisi önceden tanıdığım biri)
Genel olarak güzel gidiyor, bir şeylerin adını koymak için de erken belki ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Güzel giden şeyler ve kafama takılan şeyler var o nedenle size sormak istedim.
Güzel gidenler: Bana değer verdiğini hissediyorum, benim için bir şeyler yapması. Sevdiğim yiyecek içecekleri depolaması. Yemek kahvaltı hazırlaması. Bir defa hediye aldı. (Doğum günümde ) Bu arada bu kadar samimiyet de göz boyamak için derseniz dediğim gibi önceden tanışıklığımız var
İlk başlarda ismimle hitap ediyordu, son zamanlar sevgi sözcükleri kullanmayaca başladı. Mutlaka söylüyor her konuşmada.
Bir defa kırıldığım bir şey oldu bir kaç defa açıklama yapmak için aradı vs. Gelecek zaman için planlar yapıyor, yaz geldiğinde şunu yapalım bunu yapalım.
Takıldığım noktalar: Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor ancak günde bir defa da olsa aramasını bekliyorum. Bunu tabiki ona söylemedim
Bir de bizimle ilgili olarak az konuşuyoruz, nasıl desem, çok ortak yönümüz olduğundan bahsediyor. Şu yönünü, bu yönünü çok seviyorum diyor ancak genelde normal muhabbetler ediyoruz. Daha çok bize yönelik olması gerekmez mi?

3-4 günde bir konuşma oluyorsa flört süreciniz bile sağlıklı olmayabilir.
7/24 konuşmakta sıkıcı olabilir ama insan hoşlandığı değer verdiği insanı özellikle en başta gün içerisinde mutlaka arar sorar.

Bence fazla düşünüp takılmayın, karşı tarafın atağını bekleyin.

Bence flörtün ilişkiye gitmesinden ziyade 3-4 gün niye yazmadığını sorun ona

Her zaman böyle değil. Bazen her gün konuşuyoruz bazen böyle oluyor

Her zaman böyle değil. Bazen her gün konuşuyoruz bazen böyle oluyor
Şahsi fikrim böyle de olmayabilir. Karşı taraf farklı kişileri de tanıyor onlar olmazsa sana bir anda yönelecek. Gerçek hissiyatlı birisi olsa, flörtün daha başında 1 ay olmuş, sizi sürekli merak eder ilgi alaka gösterirdi.
Sizinde içinizi kemiren bir şeyler var belli...

Uzun lafın kısası fazla atak yapmayın, bekleyin bakalım nasıl gelecek.

Aslında şöyle söyleyeyim. Daha önce (bir kaç yıl önce) aramızda karışık bişeyler oldu ve pek de iyi sonlandırmadık. Ama birbirimizi tam tanıyamamıştık. Yıllar sonra karşılaştık ve ilk başta arkadaş olarak görüştük. Ben aşırı temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Onda da aynı şeyi hissediyorum. Bu nedenle yeni tanıştığm birinin 3-4 gün yazmamasıyla bir görmüyorum. Ama son yakınlaşmalarımızdan sonra 3 gün sonra araması da düşündürdü.
Bu arada başka biri olduğunu düşünmüyorum. Buluştuğumuzda telefonu hep bırakıyor bana veriyor bişeyler gösteriyor. Yani bilemem tabii ki ama aşırı rahat davranıyor

Flört değil ki bu. 3-4 günde bir konuşulan flört mü olur?
Aslında daha önce yaşadığımız kötü tecrübe dolayısıyla arkadaşça başlayıp son zamanlarda daha çok flörte dönmeye başladı. Ama yine de takılmalı mıyım bilmiyorum.

Evli mi acaba?3-4 günde bir konuşuyormuşsunuz.Heralde akşamları çalışmıyordur.5 dakika bile olsa arayabilirdi sanki.
Başka biri de olabilir.Yedek kulübesinde de oturuyor olabilirsiniz.

Hic sormadın mi 3 gün sonra arayınca bugüne kadar nerdeydin ? Diye

Evli mi acaba?3-4 günde bir konuşuyormuş sunuz.Heralde akşamları çalışmıyordur.5 dakika bile olsa arayabilirdi sanki.
Başka biri de olabilir.Yedek kulübesinde de oturuyor olabilirsiniz.
Evli değil. Yeni başlayan sıradan bir flört olsa evet ama arkadaşça başlayıp yeni flörte dönmeye başladığı için buna çok takılmalı mıyım bilemediğim için sordum

Hayır sorup belli etmek istemiyorum duygularımı.
Yalnız nasıl başlar ise öyle devam eder , ileride ciddi ilişkin olursa onda da 1 hafta yazmaz sonra arar yazarsa ne yapacaksın

aha önce (bir kaç yıl önce) aramızda karışık bişeyler oldu ve pek de iyi sonlandırmadık. Ama birbirimizi tam tanıyamamıştık
Evli değil. Yeni başlayan sıradan bir flört olsa evet ama arkadaşça başlayıp yeni flörte dönmeye başladığı için buna çok takılmalı mıyım bilemediğim için sordum
Daha önce olmamış.Tam olarak neden olmadı?Ne değişti sonra?Exten next pek olmuyor etraftan gördüğüm örneklerle.
Kafanızda bir tarih belirleyin.Flört ilişkiye dönmezse sizi oyalamasına izin vermeyin.3-4 gün normal değil sanki.

Flört 3-4 günde bir konuşmak değildir. Zaten flört dönemi kıpır kıpır en tutkulu dönemdir. Sürekli konusulmalı, paylasımlar artmalı tanıma süreci heyecanlı gecmeli. Kücük kücük taktikler uygulayın. Mesela yazdıgında sizde bir kaç gün sonra cevap verin uzun bir süre dönmeyin mesajına, aramasına. Soracak mı bakalım, merak edecek mi sizi. Bunlar önemli detaylar. Erkek merak etmediği kadının peşinden koşmaz.

Mesafelerden dolayı. Bir iki defa görüştük daha sonra görüşemedik. Ama üzerinden yıllar geçti ve ikimiz de o zaman birbirirmizi tanıyamadığımızı düşünüyoruz. Her seferinde değil bazen düşüyor konuşma süresi ama haklı da olabilirsiniz

Ya aslında ben kendimi anlatamadığımı düşünüyorum. Keşke konuda yazsaydım. Daha önce tanıştığımızda mesafelerden dolayı aramızda sorunlar oldu. Birbirimizi de tanıyamadık hatta ben onun hakkında o benim hakkımda önyargılıydık. Yıllar sonra tekrar arkadaşça görüşmeye başladık, çünkü mesafe sorunu yok. Ancak hep temkinliydik. Son zamanlar yakınlaşmaya başladık. Şu iki haftadır her gün konuştuğumuz da oldu, 3-4 gün de bir de. Hala flört arkadaş arası bir durum. Bu nedenle de yeni başlayan herhangi bir flört gibi değerlendirmedim.
Ama merak etme olayını yapıcam

Ben anladım bunlar yeterli anlamak için.
İstirham ediyorum erkek merak etmedigi kadının pesinden kosmaz. Size karsı pek bi’ merakı yok. Benimde mesafeli iliskilerim, flörtlerim oldu asla bir sebepten dolayı uzaklasmalar olmadı. Kosa kosa dibimde belirirlerdi. Tanımak isteyen erkek her sekilde yolunu buluyor, isteyen erkegin yapamayacagı bir sey yok. Süreklilik konuşmalarınız olduysa bile su an 3-4 günde bire inmesi kendinden emin olmadıgındandır. Ben bu sekilde düsünüyorum.

Ama dedigim gibi bir seyleri acıklıga kavusturmak istiyorsanız eger gizemli olmalısınız bir müddet. Sizde onun gibi gec yazın, aramayın bir müddet. Soracak mı? Merak edecek mi önemli seyler. Sormaz ve merak etmiyorsa zaman kaybetmenin bir anlamı yok.

Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor

3-4 gun boyunca bir defa bile konuşmuyorsaniz bu sevgililige gidecek bir flort degil hatta bence flort bile degil. Zaman doldurma yapiyor adam, yani hayatina gercek biri girene kadar o boşluğu sizinle takilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…