Flört ne zaman ilişkiye gider?

Napıyoruz bende bilmiyorum iyice kafam karıştı :)
İşte hep değişiyor bende anlam veremiyorum herkes farklı galiba
Çok zor gercekten bu belirsizlik ben belirsizlikle zor mücadele edebilen biriyim. Açıkça konuştuğum oldu .
Visenyaa aşırı haklı yorumları ne kadar inkar etsem de yıllardır erkekler maalesef bu şekilde .
Bı durumu ilişkiye bağlamak çok zor . Şu andaki sevgilim de başlarda çok gel git yaşadı korktu etti vs ben dik durdugum an bir seyler yerine oturdu . Gerçekten zamanla daha çok yerine oturuyor, daha çok baglaniyorlae

Siz 35 yaşındaymışsınız. Adam kaç yaşında ? Adamın kuzeninin dediği gibi, adam 5 yıldır peşinizdeyse; neden ayrı yerlerdesiniz ?
ben 35 o 45

farklı şehirlerde yaşıyoruz ve o hep çok yogun gerçekten iş ve düzensizlikleri çok büyük şekilde var

daha önce evlenmeyide konuştuk düzene gireriz, aynı evde oluruz daha fazla iletişim içinde oluruz diye ama adam hep böyle olacak hangi şehirde hangi şantiyede olduğu veya nerede ne çıkacağı belli olmayacak sonra bir dönem koptuk sonra tekrar en son bir araya geldik ve ben artık onu bu haliyle kabuldeyim. Şuan daha iyi daha cok mücadele vermeyi deniyor ve en fazla birkaç yıl daha bu işi yapacak sonrası zaten bu işi ilerleyen zaman içinde bu tempoda yapma şansı olmayacak. O zaman düzene girebileceğiz ama birşeye ihtiyacım var ise, yanımda olmasını istiyorsam biraz normal ilişkilerden zorda olsa oluyor bu gözle bakıyorum. Bugüne kadar görüşmediğimiz hiç iletişimimiz olmadığı anlarda bile aradıgımda oradaydı hep

Karşıdaki kişi bence sizi iyi bir arkadaş olarak görüyor ben buna flört diyemem

al işte buda var her gün konuşmak, görüşmekte sonuç olmuyor

her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Çünkü adamın niyeti beni yatağa atmakmis biraz sert kaya olunca ikna turları imiş :)

Adamın bir anda evlendiğini duyarsanız ne hissedersiniz ?

Hayatınızda kimse olmasa, bari olmadığını bilirsiniz. Şu anda siz, bir ilişkiniz var diye düşünüyorsunuz; adamın ne yapıp ne düşündüğüyse belirsiz.

nasıl belirsiz ben onunla konuşuyorum, ne hıssettıgını farkındayım..
benden daha cok emek vermeyi denediğini farkındayım

Son düzenleme:
Yaşlarınız küçük eski tanışıklığınız da var yeni yeni sevgi oluşuyordur o yüzden çok normal 1 2 ay çok çok normal. Takılmayın bir gidişine bırakın benim eşim de nişanlıyken devamlı arayıp mesaj atmazdı evlenince çok daha güzel oldu mesafeler kalktı daha iyi tanıdık birbirimizi acele etmeyin sabırlı olun

3-4 günde bir aklına gelip yazıyorsa 40 sene sonra filan ilişkiye doğru ilerler diye umuyorum
Herkes bir olmuyor benim eşim de çok çekingendi birbirimizi önceden tanırdık daha mesafeli oluyorsun. Ben nikah masasında bile bırakmaýı düşünmüştüm bu arayıp sorma meselesinden ötürü. Evlenince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…