Flört ne zaman ilişkiye gider?

Aslında daha önce yaşadığımız kötü tecrübe dolayısıyla arkadaşça başlayıp son zamanlarda daha çok flörte dönmeye başladı. Ama yine de takılmalı mıyım bilmiyorum.
yüz yüze görüşme sıklığınız nedir?

3-4 günde bir aklına geldiğim birini arkadaştan ötede göremem ben ya.

ihanete uğradığım son ilişkimde, adamın ikinci bir sevgilisi daha olmasına rağmen beni günde en az 3 kere mutlaka arar, sık sık da görüşmek isterdi. ihanete rağmen. sıkılırdım bazen. o yüzden bana konuşma sıklığınız anormal geldi.

sürekliden kasıt nedir?
Geçen hafta 4 gün görüştük. Tüm boş zamanlarını bana ayırdı. Bende izindeydim . Ondan önceki hafta bir iki kere. Daha öncesi bayağı arkadaş modundaydık.

Beyefendi kendi işini mi yapıyor da bu kadar yoğun? Çünkü mesaili çalışan olsa zannetmiyorum ki sizi aramaya vakti olmasın. Telefonu hep ortada demişsiniz ama sizin gibi 3-4 günde bir konuştuğu başka biri varsa onun da rahatlığı olabilir.

Geçen hafta 4 gün görüştük. Tüm boş zamanlarını bana ayırdı. Bende izindeydim . Ondan önceki hafta bir iki kere. Daha öncesi bayağı arkadaş modundaydık.
yani reelde zaman ayıran birinin iletişime gelince zaman ayırmaması garip geldi. mesajlaşmayı sevmez, telefon eder öyle dengeler onu anlarım. veya telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar en azından. insan bi nasılsın diye sormak ister her gün hoşlandığı, ilgilendiği kişiye. insan yokluğunu hisseder, özler yani sırf bu yüzden kısa da olsa iletişim kurma ihtiyacı duyması gerek bence.

Böyle şeylerin zamanla olacağını düşündüğüm için biraz rahatım. Ve olaylar sonradan geliştiği için. Ama emin de değilim tabi

Bizde esimle eskiden tanisiyorduk arkadastik yni sonra 20. Gunde kendi aramizda soz taktik ve sonra 1 yil sonra evlendik yani arkadaslik baska nisanlikik başka eş durumu baskadir her donemde daha ii tanirsin. Ama 3-4 gunde bir konusma durumu cok sacma geldi bana biz ayni okulda oldugumz halde haftasonuda buluşup hafta icide birkac kez konuşurduk ve mesjlasirdik
Suan bence erken davraniyorsun belkide o bu dusuncelerde degil henüz

Kendi işi bile olsa gunde bir defa sesini duymayacak yogunluk kimsede olamaz. Ben yogunluk şeylerine asla inanmam.
Bir sevgilim vardi birlikte olduğum en yogun insandi ve kendi işiydi butun gun konusmazdik ama gece işten cikip arabasina bindigi saniye arardi her gün ve hep ayni saatte ve yatana kadar konuşurduk.

Bir insanin 3-4 gun boyunca telefonu hiç eline almamasi ve 10 dakikalik arama yapacak bir zaman dilimine dahi sahip olmamasi mumkun değil. Merak etmiyor, sesini duyasi gelmiyor o kadar da.

Son düzenleme:
Ben size %100 katılıyorum. İsteyen insan mutlaka bir şekilde arıyor. Mesela biz şimdiki sevgilimle ilk flört etmeye başladığımız zaman ben Fiji’ye gitmiştim. Gerçekten dünyanın öbür ucu, aramızda 9 saat vardı buna rağmen ordan buraya her gün konuşuyorduk. Yani bunlar bahane yeme demek istedim
Ben beyefendinin bir kaç flörtü olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Arkadaşlar herkes 3-4 güne takılmış. Benim nazarımda bu 3-4 günde bir konuşmanın bir açıklaması var. Her seferinde böyle olmadı . Ve bende özlemiyorum her gün konuşmadığımızda ya da bazen mesajda ne yazacağımı bile bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi normal bir başlangıç yapmadık. Aramızda bir mesafe de var gibi. Belki yavaş yavaş buzların çözüleceğine inanıyordum. Birde yaptığı çok fazla iyi şey var. Neyse belki de siz haklısınızdır. Zamanla göreceğim. Ancak lütfen 3-4 gün konusunda yazmayın artık

Anladik, siz zaten bu adamin zamanla bir şeyler hissetme ihtimalini beklemek istiyorsunuz. O umidinizi de kirmayalim. Bekleyin madem
.

Tamam ama hanımefendiciğim siz buna takılmışsınız biz de onu yorumluyoruz. Mesela ne soralım ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Falan mı?

Anladik, siz zaten bu adamin zamanla bir şeyler hissetme ihtimalini beklemek istiyorsunuz. O umidinizi de kirmayalim. Bekleyin madem
.
Neden bütün konulara laf sokar gibi yazıyorsunuz, size değil genel lafım. Zaten arkadaşça başladığını ve son zamanlar yakınlaştığımızı belirttim. Kendisine karşı yoğun hislerim yok, hatta çok az hissim var. Sadece merak ettim bazı şeyleri

Böyle şeylerin zamanla olacağını düşündüğüm için biraz rahatım. Ve olaylar sonradan geliştiği için. Ama emin de değilim tabi
üstte de bir üyenin dediği gibi geç dönüş yapma taktiğini uygulayın isterseniz, bakalım ne tepki verecek. sözle veya davranışla, triple falan bi tepki verecek mi bakmak lazım. yok vermezse, sorgulamazsa bi cacık olmaz demektir.

Tamam ama hanımefendiciğim siz buna takılmışsınız biz de onu yorumluyoruz. Mesela ne soralım ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Falan mı?
Bu sadece küçük bir kısımdı. Ve ben sizin kadar takılmıyorum

1 kere de olsa 3-4 gün yazmayacak kadar ne işi olabilir ki bu adamın ? üstelik yakinlastiktan 3 gün sonra hiç arayıp yazmamış bence üstünde düşünmeniz gereken burası , diğer şeyi de zaman gösterir zaten flört sevgili mi olur ciddiye mi biner flort olarak mı kalır biter mi kimse bilemez şu durumda

öyle veya böyle bu durum sizin dikkatinizi çekmiş ki konu açmışsınız, dile getirmişsiniz ama burada. bir de bu açıdan bakın. 3-4 gün konusuna takılan biz değiliz aslında, çünkü günde 1 kez de olsa aramasını beklediğinizi ifade etmişsiniz. adama dillendirmeseniz de kendi düşünceniz, beklentiniz bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…