yüz yüze görüşme sıklığınız nedir?Aslında daha önce yaşadığımız kötü tecrübe dolayısıyla arkadaşça başlayıp son zamanlarda daha çok flörte dönmeye başladı. Ama yine de takılmalı mıyım bilmiyorum.
Son zamanlar sürekli görüşüyoruz.yüz yüze görüşme sıklığınız nedir?
3-4 günde bir aklına geldiğim birini arkadaştan ötede göremem ben ya.
sürekliden kasıt nedir?Son zamanlar sürekli görüşüyoruz.
Geçen hafta 4 gün görüştük. Tüm boş zamanlarını bana ayırdı. Bende izindeydim . Ondan önceki hafta bir iki kere. Daha öncesi bayağı arkadaş modundaydık.sürekliden kasıt nedir?
yani reelde zaman ayıran birinin iletişime gelince zaman ayırmaması garip geldi. mesajlaşmayı sevmez, telefon eder öyle dengeler onu anlarım. veya telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar en azından. insan bi nasılsın diye sormak ister her gün hoşlandığı, ilgilendiği kişiye. insan yokluğunu hisseder, özler yani sırf bu yüzden kısa da olsa iletişim kurma ihtiyacı duyması gerek bence.Geçen hafta 4 gün görüştük. Tüm boş zamanlarını bana ayırdı. Bende izindeydim . Ondan önceki hafta bir iki kere. Daha öncesi bayağı arkadaş modundaydık.
yani reelde zaman ayıran birinin iletişime gelince zaman ayırmaması garip geldi. mesajlaşmayı sevmez, telefon eder öyle dengeler onu anlarım. veya telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar en azından. insan bi nasılsın diye sormak ister her gün hoşlandığı, ilgilendiği kişiye. insan yokluğunu hisseder, özler yani sırf bu yüzden kısa da olsa iletişim kurma ihtiyacı duyması gerek bence.
Böyle şeylerin zamanla olacağını düşündüğüm için biraz rahatım. Ve olaylar sonradan geliştiği için. Ama emin de değilim tabiyani reelde zaman ayıran birinin iletişime gelince zaman ayırmaması garip geldi. mesajlaşmayı sevmez, telefon eder öyle dengeler onu anlarım. veya telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar en azından. insan bi nasılsın diye sormak ister her gün hoşlandığı, ilgilendiği kişiye. insan yokluğunu hisseder, özler yani sırf bu yüzden kısa da olsa iletişim kurma ihtiyacı duyması gerek bence.
Bizde esimle eskiden tanisiyorduk arkadastik yni sonra 20. Gunde kendi aramizda soz taktik ve sonra 1 yil sonra evlendik yani arkadaslik baska nisanlikik başka eş durumu baskadir her donemde daha ii tanirsin. Ama 3-4 gunde bir konusma durumu cok sacma geldi bana biz ayni okulda oldugumz halde haftasonuda buluşup hafta icide birkac kez konuşurduk ve mesjlasirdikYaklaşık bir aydır biriyle görüşüyorum. Son iki haftada daha sık görüşmeye başladık. (kendisi önceden tanıdığım biri)
Genel olarak güzel gidiyor, bir şeylerin adını koymak için de erken belki ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Güzel giden şeyler ve kafama takılan şeyler var o nedenle size sormak istedim.
Güzel gidenler: Bana değer verdiğini hissediyorum, benim için bir şeyler yapması. Sevdiğim yiyecek içecekleri depolaması. Yemek kahvaltı hazırlaması. Bir defa hediye aldı. (Doğum günümde ) Bu arada bu kadar samimiyet de göz boyamak için derseniz dediğim gibi önceden tanışıklığımız var
İlk başlarda ismimle hitap ediyordu, son zamanlar sevgi sözcükleri kullanmayaca başladı. Mutlaka söylüyor her konuşmada.
Bir defa kırıldığım bir şey oldu bir kaç defa açıklama yapmak için aradı vs. Gelecek zaman için planlar yapıyor, yaz geldiğinde şunu yapalım bunu yapalım.
Takıldığım noktalar: Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor ancak günde bir defa da olsa aramasını bekliyorum. Bunu tabiki ona söylemedim
Bir de bizimle ilgili olarak az konuşuyoruz, nasıl desem, çok ortak yönümüz olduğundan bahsediyor. Şu yönünü, bu yönünü çok seviyorum diyor ancak genelde normal muhabbetler ediyoruz. Daha çok bize yönelik olması gerekmez mi?
Beyefendi kendi işini mi yapıyor da bu kadar yoğun? Çünkü mesaili çalışan olsa zannetmiyorum ki sizi aramaya vakti olmasın. Telefonu hep ortada demişsiniz ama sizin gibi 3-4 günde bir konuştuğu başka biri varsa onun da rahatlığı olabilir.
Ben size %100 katılıyorum. İsteyen insan mutlaka bir şekilde arıyor. Mesela biz şimdiki sevgilimle ilk flört etmeye başladığımız zaman ben Fiji’ye gitmiştim. Gerçekten dünyanın öbür ucu, aramızda 9 saat vardı buna rağmen ordan buraya her gün konuşuyorduk. Yani bunlar bahane yeme demek istedimKendi işi bile olsa gun de bir defa sesini duymayacak yogunluk kimsede olamaz.Ben yogunluk şeylerine asla inanmam.
Bir sevgilim vardi birlikte olduğum en yogun insandi ve kendi işiydi butun gun konusmazdik ama gece işten cikip arabasina bindigi saniye arardi her gün ve hep ayni saatte ve yatana kadar konuşurduk.
Bir insanin 3-4 gun boyunca telefonu hiç eline almamasi ve 10 dakikalik arama yapacak bir zaman dilimine dahi sahip olmamasi mumkun değil. Merak etmiyor, sesini duyasi gelmiyor o kadar da.
Arkadaşlar herkes 3-4 güne takılmış. Benim nazarımda bu 3-4 günde bir konuşmanın bir açıklaması var. Her seferinde böyle olmadı . Ve bende özlemiyorum her gün konuşmadığımızda ya da bazen mesajda ne yazacağımı bile bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi normal bir başlangıç yapmadık. Aramızda bir mesafe de var gibi. Belki yavaş yavaş buzların çözüleceğine inanıyordum. Birde yaptığı çok fazla iyi şey var. Neyse belki de siz haklısınızdır. Zamanla göreceğim. Ancak lütfen 3-4 gün konusunda yazmayın artık
Tamam ama hanımefendiciğim siz buna takılmışsınız biz de onu yorumluyoruz. Mesela ne soralım ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Falan mı?Arkadaşlar herkes 3-4 güne takılmış. Benim nazarımda bu 3-4 günde bir konuşmanın bir açıklaması var. Her seferinde böyle olmadı . Ve bende özlemiyorum her gün konuşmadığımızda ya da bazen mesajda ne yazacağımı bile bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi normal bir başlangıç yapmadık. Aramızda bir mesafe de var gibi. Belki yavaş yavaş buzların çözüleceğine inanıyordum. Birde yaptığı çok fazla iyi şey var. Neyse belki de siz haklısınızdır. Zamanla göreceğim. Ancak lütfen 3-4 gün konusunda yazmayın artık
Neden bütün konulara laf sokar gibi yazıyorsunuz, size değil genel lafım. Zaten arkadaşça başladığını ve son zamanlar yakınlaştığımızı belirttim. Kendisine karşı yoğun hislerim yok, hatta çok az hissim var. Sadece merak ettim bazı şeyleriAnladik, siz zaten bu adamin zamanla bir şeyler hissetme ihtimalini beklemek istiyorsunuz. O umidinizi de kirmayalim.Bekleyin madem
.
üstte de bir üyenin dediği gibi geç dönüş yapma taktiğini uygulayın isterseniz, bakalım ne tepki verecek. sözle veya davranışla, triple falan bi tepki verecek mi bakmak lazım. yok vermezse, sorgulamazsa bi cacık olmaz demektir.Böyle şeylerin zamanla olacağını düşündüğüm için biraz rahatım. Ve olaylar sonradan geliştiği için. Ama emin de değilim tabi
Bu sadece küçük bir kısımdı. Ve ben sizin kadar takılmıyorumTamam ama hanımefendiciğim siz buna takılmışsınız biz de onu yorumluyoruz. Mesela ne soralım ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Falan mı?
1 kere de olsa 3-4 gün yazmayacak kadar ne işi olabilir ki bu adamın ? üstelik yakinlastiktan 3 gün sonra hiç arayıp yazmamış bence üstünde düşünmeniz gereken burası , diğer şeyi de zaman gösterir zaten flört sevgili mi olur ciddiye mi biner flort olarak mı kalır biter mi kimse bilemez şu durumdaArkadaşlar herkes 3-4 güne takılmış. Benim nazarımda bu 3-4 günde bir konuşmanın bir açıklaması var. Her seferinde böyle olmadı . Ve bende özlemiyorum her gün konuşmadığımızda ya da bazen mesajda ne yazacağımı bile bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi normal bir başlangıç yapmadık. Aramızda bir mesafe de var gibi. Belki yavaş yavaş buzların çözüleceğine inanıyordum. Birde yaptığı çok fazla iyi şey var. Neyse belki de siz haklısınızdır. Zamanla göreceğim. Ancak lütfen 3-4 gün konusunda yazmayın artık
Tamam o zaman başka bir soruyla geliyorum; ailesel problemleri olabilir mi?Bu sadece küçük bir kısımdı. Ve ben sizin kadar takılmıyorum
öyle veya böyle bu durum sizin dikkatinizi çekmiş ki konu açmışsınız, dile getirmişsiniz ama burada. bir de bu açıdan bakın. 3-4 gün konusuna takılan biz değiliz aslında, çünkü günde 1 kez de olsa aramasını beklediğinizi ifade etmişsiniz. adama dillendirmeseniz de kendi düşünceniz, beklentiniz bu yönde.Arkadaşlar herkes 3-4 güne takılmış. Benim nazarımda bu 3-4 günde bir konuşmanın bir açıklaması var. Her seferinde böyle olmadı . Ve bende özlemiyorum her gün konuşmadığımızda ya da bazen mesajda ne yazacağımı bile bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi normal bir başlangıç yapmadık. Aramızda bir mesafe de var gibi. Belki yavaş yavaş buzların çözüleceğine inanıyordum. Birde yaptığı çok fazla iyi şey var. Neyse belki de siz haklısınızdır. Zamanla göreceğim. Ancak lütfen 3-4 gün konusunda yazmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?