Flört ne zaman ilişkiye gider?

Onunla henüz konuşmayı düşünmüyorum ama aklımda bir tarih var o tarihte bir şeyler olmasını bekliyorum. O sürece kadar beklemede kalıcam. Bir de bu bu 3-4 günde bir konuşma olayı iki defa oldu. Tekrar ederse tavrımı koyucam
ya yukarda örneğimi anlattım gerçekten işinin yoğunluğu, kişiliği ile durumu değerlendir

Şu anda neler yapıyorsunuz?
El ele tutuşuyor musunuz?
Öpüşme,koklaşma,sevişme?

Hani belki de sevgili olmuşsunuzdur da fark etmemişsinizdir.

Adam sevgilisini de her gün aramaktan hoşlanmıyordur. Burada bu durumu da normal karşılayan da çok var.

adam yoğun ve farklı dinamikleri olabilir gündemi örnek olarak geçen hafta benimkinin kx bölgeye şantiye malzeme yetiştirip, y şehirde başka bir şantiye işi yapıyordu aynı şekilde 5 gün görüşmedik 5inci günün sonunda sitem edince maymuna döndüm kusura bakma ne desen haklısın diye gece 11den sabah 3e kadar ilgilendi. Napıyım şimdi bu adama ben 5 gün aramadı diye askeri üstte olsan araman lazımdı olmaz iletişimi keselim mi deyip kesiyim...

Yoo tatmin oluyormuyum oluyorum ben ilişkimden huyu bu ailesinede, arkadaşlarına da biliyorum tip bu malesef
Bak mesela Makas arkadaşın sevgilisi 5 gün aramıyor ama normal buluyorlar karşılıklı olarak.

Şu anda neler yapıyorsunuz?
El ele tutuşuyor musunuz?
Öpüşme,koklaşma,sevişme?

Hani belki de sevgili olmuşsunuzdur da fark etmemişsinizdir.

Adam sevgilisini de her gün aramaktan hoşlanmıyordur. Burada bu durumu da normal karşılayan da çok var.
Son görüşmelerde öpüşme koklaşma oldu. Hatta bunlardan sonra sevgi sözcükleri kullanmaya başladı. Film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Oyun oynuyoruz. Sinemaya gittik gibi gibi

adam yoğun ve farklı dinamikleri olabilir gündemi örnek olarak geçen hafta benimkinin kx bölgeye şantiye malzeme yetiştirip, y şehirde başka bir şantiye işi yapıyordu aynı şekilde 5 gün görüşmedik 5inci günün sonunda sitem edince maymuna döndüm kusura bakma ne desen haklısın diye gece 11den sabah 3e kadar ilgilendi. Napıyım şimdi bu adama ben 5 gün aramadı diye askeri üstte olsan araman lazımdı olmaz iletişimi keselim mi deyip kesiyim...

Yoo tatmin oluyormuyum oluyorum ben ilişkimden huyu bu ailesinede, arkadaşlarına da biliyorum tip bu malesef
Peki şu an sevgili misiniz? evet bende genel tavırlarını bildiğim için bu konuda o kadar büyük tepki vermedim. Benimki çok yoğun değil aslında ama çalışma saatlerimiz çok karışık

Son görüşmelerde öpüşme koklaşma oldu. Hatta bunlardan sonra sevgi sözcükleri kullanmaya başladı. Film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Oyun oynuyoruz. Sinemaya gittik gibi gibi
Eee iyi ya.

Güzel vakit geçiriyormuşsunuz.

Yeterli değil mi?

iş veya ailesiyle ilgili bir konusu
Peki şu an sevgili misiniz? evet bende genel tavırlarını bildiğim için bu konuda o kadar büyük tepki vermedim. Benimki çok yoğun değil aslında ama çalışma saatlerimiz çok karışık
evet biz sevgiliyiz daha önce de aslında hep görüşüyorduk biz hiçbir zaman iletişimi kesmemiştik ama arkadaş olarak gibi takılıyorduk ancak 3 ay öncesine kadar ben ilişkisi olduğu için böyle davrandığını vs düşünüp ona göre ona yaklaşmamaya çalışıyordum ve bir ara tamamen iletişimi kesmiştim. İlişki olarak bakmıyor demekki diye.. Kuzeninide 5 yıl önceden tanıyorum yanlarına tatile gitmiştik. O söyledi ya böyle bir durum var üzülüyor sende üzülüyorsun biliyorum neden bu durumdasınız diye anlattım ya bize de böyle yapma öyle olsa bu adam 5 senedir etrafında gezmezdi. Bize de böyle işkolik iş bitmeden iletişim kurmuyor diye sonrasında konuştuk alakası olmadığını ve beni çok istediğini söyledi ve gerçekten hissediyorum ben ararsam anında dönüş yapıyor, adam düşünmüyor iş dışında birşey haftaiçinde :(

ama vakti olduğunda da görüyorum elinden geleni çoğu zaman yapıyor ve kişilik bu hiçbir zaman işini tamamen bırakana kadar durum değişmeyecek

Belki böyle bir durumdur.

Yeterli. Aslında benim esas sorum ilişkiye ne zaman dönüşeceğiydi. Bunun için daha erken mi
Ben de diyorum ki koklaşma var,sevgi sözcükleri var,sosyallik var.

O zaman sevgili olmuşsunuz zaten.

Sevgili olunca farklı ne oluyor ki?

iş veya ailesiyle ilgili bir konusu

evet biz sevgiliyiz daha önce de aslında hep görüşüyorduk biz hiçbir zaman iletişimi kesmemiştik ama arkadaş olarak gibi takılıyorduk ancak 3 ay öncesine kadar ben ilişkisi olduğu için böyle davrandığını vs düşünüp ona göre ona yaklaşmamaya çalışıyordum ve bir ara tamamen iletişimi kesmiştim. İlişki olarak bakmıyor demekki diye.. Kuzeninide 5 yıl önceden tanıyorum yanlarına tatile gitmiştik. O söyledi ya böyle bir durum var üzülüyor sende üzülüyorsun biliyorum neden bu durumdasınız diye anlattım ya bize de böyle yapma öyle olsa bu adam 5 senedir etrafında gezmezdi. Bize de böyle işkolik iş bitmeden iletişim kurmuyor diye sonrasında konuştuk alakası olmadığını ve beni çok istediğini söyledi ve gerçekten hissediyorum ben ararsam anında dönüş yapıyor, adam düşünmüyor iş dışında birşey haftaiçinde :KK43:

ama vakti olduğunda da görüyorum elinden geleni çoğu zaman yapıyor ve kişilik bu hiçbir zaman işini tamamen bırakana kadar durum değişmeyecek

Belki böyle bir durumdur.
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah çok güzel devam eder . Vakti olduğunda tam olarak aynı elinden geleni yapıyor. Aradığımda hemen açıyor ya da dönüş yapıyor. Değer verdiğini hissediyorum

Ben de diyorum ki koklaşma var,sevgi sözcükleri var,sosyallik var.

O zaman sevgili olmuşsunuz zaten.

Sevgili olunca farklı ne oluyor ki?
Emin olmak istiyorum sadece. İnsan ister istemez adı koyulmadıktan sonra emin olamıyor. Ama dediğiniz gibi de düşünüyorum. Kafam karışık işte

İyi ama ben de yazmıyorum. Yoğunluktan değil bu. Bir ben bir o gidiyor. Yazmıyorsa ilgilenmiyordur bu iki iki daha dört mü? Belki ben taktik yapıyorum o da yapıyor. Erkek diye kesinlikle yazması mı gerekiyor. Belki haklısınızdır bilmiyorum ama öyle hissetsem devam etmem bende

kızlar kendinizi avutuyorsunuz bence.
hele makas sen, birkaç saat ilgilensin diye 5. günün sonunda sitem etmek zorunda kalmışsın ve bundan tatmin oluyor musun sahiden?
adamların cebine girmeyin diye kendimizce yardımcı olmaya çalışıyoruz sizlere. hiç tanımadığımız halde siz bizim gözümüzde bile daha fazla ilgiye layıksınız, şunu bi anlasanız taşlar yerine oturacak.

Emin olmak istiyorum sadece. İnsan ister istemez adı koyulmadıktan sonra emin olamıyor. Ama dediğiniz gibi de düşünüyorum. Kafam karışık işte
Ya yaşamana bak sevgili kelimesi çok mu önemli senin için neden?

Hissettiğin , sana hissettirdiği ve senin ona hissettirdiğine bak

evliyiz deyipte bugün karılarını aldatan dünya kadar insan var sevgililik ne ki? Takılma kelimelere veya çok önemli ise senin için konuş onunla

kızlar kendinizi avutuyorsunuz bence.
hele makas sen, birkaç saat ilgilensin diye 5. günün sonunda sitem etmek zorunda kalmışsın ve bundan tatmin oluyor musun sahiden?
adamların cebine girmeyin diye kendimizce yardımcı olmaya çalışıyoruz sizlere. hiç tanımadığımız halde siz bizim gözümüzde bile daha fazla ilgiye layıksınız, şunu bi anlasanız taşlar yerine oturacak.
ben gerçekten tatmin oluyorum yaşadığım ilişkiden bunun cebe girmek ile ilgisi yok

her ilişkinin dinamiği farklıdır. her anımda yanımda mı yanımda, istediğimde aradığımda ulaşıyormuyum ulaşıyorum

maddi manevi her problemimde o var mı var

ama müteahhit olduğu, pek çok şehirde şantiyeleri olduğu ve yoğun çalıştığı için farklı dinamikleri var ve bunun cebe girmek, değersizlikle ilgisi yok

sen ihtiyacın olduğunda saat başı görüştüğün adamı belki bulamazsın ama ben 5 yıldır annem babamdan daha cok x dediğim anda onu yanımda buldum olay bu

ne kadar görüştüğün iletişim değil, ilişkinin derinliğine bununla ilgisi var

Ya yaşamana bak sevgili kelimesi çok mu önemli senin için neden?

Hissettiğin , sana hissettirdiği ve senin ona hissettirdiğine bak

evliyiz deyipte bugün karılarını aldatan dünya kadar insan var sevgililik ne ki? Takılma kelimelere veya çok önemli ise senin için konuş onunla
Hayır değil aslında. Haklısınız. Onunla konuşacak kadar çok takılmıyorum. Hiç takılmamam gerekiyor demek ki. Teşekkürler yorumlarınız için

ben gerçekten tatmin oluyorum yaşadığım ilişkiden bunun cebe girmek ile ilgisi yok

her ilişkinin dinamiği farklıdır. her anımda yanımda mı yanımda, istediğimde aradığımda ulaşıyormuyum ulaşıyorum

maddi manevi her problemimde o var mı var

ama müteahhit olduğu, pek çok şehirde şantiyeleri olduğu ve yoğun çalıştığı için farklı dinamikleri var ve bunun cebe girmek, değersizlikle ilgisi yok

sen ihtiyacın olduğunda saat başı görüştüğün adamı belki bulamazsın ama ben 5 yıldır annem babamdan daha cok x dediğim anda onu yanımda buldum olay bu
ben bunca zaman ihtiyacım olduğunda, saat başı görüştüğüm insanları yanımda buldum zaten.
5 gün iletişimsiz kalmayı zerre aklım almıyor.

Büyük ihtimalle çok gençsin sen daha iyi bilirsin. Şimdiki zamanda “benimle çıkar mısın?” sorusu var mı?

Adı nasıl konuluyor?

10 seneyi geçti biz kocamla ilk çıktığımız gece öpüşüp koklaştık, öyle de devam etti. Adı konmamıştı.
Biz o geceden önce de günde en az 3 defa konuşurduk bir bahane bulup birbirimizi arardık, şu anda hâla aynıyız.

Ben olsam aranmamaya kızarım ama dediğim gibi kimi de aranmamayı da normal karşılıyor.

Back
X