Flört ve ikinci buluşma

Yani çok fazla odaklanmış niyete zaten.
"Ben erkeğim ...." ile devam eden cümleden sonra muhatap olmaması lazım. Ama bu aslında vizyon ile alakalı. Kendine bunu layık görüyorsa diyecek bir şey yok.

benim her 2 taraf egeli (aydın, muğla, manisa, izmir)
babaannem bütün gelinlerin ömründen ömrü götürdü ve öte tarafa gitti. dayak yiyen gelinin kocasından özür dilemesini emreden bir kadındı. gelinlerden biri ingiliz, onun bile başını yemişler garibim. adamlar eğitimlidir, gelinler eğitimlidir, dışarıdan bakılsa özgür görülürler. gel gör ki kaynana ve ona köle olan oğullarının terörü sonucu bütün kuzenler boşanmış aile çocuklarıyız. :) boşanmayan tek gelinin kocası amcamı kaybettik. onun da eşiyle kızından adam ölünce rahatladıklarını ve mutlu olduklarını duydum. dedem çok nazik bir adammış, oğulları gibi şiddet uygulamayı ve aldatmayı bırakın babaannemin sözü geçermiş evde. ne yazık ki adam hiçbirinin evliliğini görememiş.
neyse yani demem o ki mesele her zaman gelenek-kültür de değil insanların cahilliği ve özgür iradelerini fark etmiyor oluşları. kültür olsa olsa bahane oluyor böylelerine.
o yüzden konu sahibi sen biraz seçimlerini neye göre yaptığını keşfetmelisin. özgür iradeni yani. mutlaka çalışmaya başla bu işlere girişmeden önce. eminim seni büyütecektir ama olgunlaşman için gereken ne iş ne evlilik, öyle olsa evli ve çalışan herkes çok olgun olurdu. ya kötü deneyimler yaşayıp da zorla büyümek zorunda kalırsın. ya bütün kötü deneyimlere rağmen büyümemekte diretir 65 yaşında bir çocuk olursun. ya da şimdiden emek verir ve kendine&hayata dair farkındalıkları kazanmaya koyulursun. o noktada seçim senin P PembisGirl

Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz?
Mardin’deki sarı taş konakların, Dara Antik kentinin, eski çarşı esnafının insanın evliliğine ya da eşinin karakterine ne gibi bir artısı olabilir ya hahahahahhsjd daha saçma çok az şey gördüm.

İlk günden ne güzel kendini göstermiş bunu şans say kaç.

Adam bir de bazı şeyleri aşamamış klasik doğulu ( ben de aslen doğuluyum linç gelmesin). Doğulu erkek hayali de cringe ötesi ayrıca.

İşle ilgili soru sormanı neden istemiyor, ne iş yapıyor beyefendi? Hani deseki sürekli soru sorup beni kontrol etmenden hoşlanmam onu anlarım, bende hoşlanmam çünkü. Ama ben erkeğim demesi çok çirkin. Ben erkeğim o yüzden soramazsin diyorsa ben şöyle anlarım; ben erkeğim arada başka kadınlarla da buluşurum, pavyona geneleve de giderim, soru sorupta beni sürekli yalan söylemek zorunda bırakma. Söylenebilecek şeyleri zaten söylüyorum, benim söylediklerim dışında birşey soramazsin. Böyle diyen biriylede hiç işim olmaz, senin de olmasın.
Ayrıca eşim doğulu olsun, doğunun erkekleri iyi olur diye bir düşünmek yanlış. Her yerin iyisi kötüsü var. Evleneceğin adamın önce kendini, sonra ailesini iyi tanı.

Gerçekten hayalini kurduğunuz erkek donanımlı, dürüst, çalışkan, saygılı, iyi meslek sahibi olması falan değil de, doğulu olması mı? Zgkxkkvxhxhdxccv vizyonsuzluktan başka bi şey değil sanki.
E madem tek istediğiniz doğulu bir erkek, e bulmuşsunuz işte. Soru sormayıverin, evlenip 5-6 çocuk yaparsınız, adam dışarda gününü gün ederken siz evde çocuk bakarsınız. Belki kayın ailenizde olur, gül gibi geçinip gidersiniz.

İlk günden ne güzel kendini göstermiş bunu şans say kaç.

Adam bir de bazı şeyleri aşamamış klasik doğulu ( ben de aslen doğuluyum linç gelmesin). Doğulu erkek hayali de cringe ötesi ayrıca.
Güncelleme yapmak istiyorum. Dün burada yazılanlardan sonra onunla konustum. Ben erkeğim algısının yanlış oldugunu ve hayatındaysam tabii ki sorabilirim diye karşı çıktım. Kendiside “ Sor tamam dedi sen ne dersen tamam sanki devlet sırrı mı” diye karşılık verdi ve olayı tatlıya bağlamaya çalıştı.
Bilemiyorum gerçekten tamam diyorsa zamanla kendini gösterecektir.

köprü ayı ve dayı hikayesi ..

Hele doğulu değilsen şimdiden olacakları söyleyin. Madde madde yazayım da belki o pembiş beynine girer.
1-kadınlar değersizdir. En moderni benim eski kocaydı ( üst düzey bürokrat devlette) o bile kac kardeşsiniz deyince erkekleri sayardı.
2-bayramda seyranda memlekete gideceksiniz.
3- gelince tüm sülale gelip aylarca kalıyorlar.
4- kardeş yegen, kuzen vb fark etmiyor. Yaşadığın sehre okumaya calışmaya geliyorlar. El mahkum sende kalacaklar.
5- aileye maddi yardım çokça yapılır.sömürürler.
6- babaya anneye çok baglıdır. Hele ne kadar baglı oldukları evlendikten sonra akıllarına nedense daha cok gelir.
7-hastane postane vb her işi sizin yasadıgınız yerde halledilir. Aylarca kalınır. Oğlumun evi olur.
8- ve daha aklıma gelmeyen bir dürü şey.

sizin gibi kadınlar olduğu sürece üstünlük kurmaya çalışan adamlarda olacak.
ben erkeğim dediği an çat diye telefonu kapatsaydınız kadınlar kendini ezdirmese adamlar kendine çeki düzen vermek zorunda kalacak. ama yok adam ben erkeğim soramazsın diyor siz onun adına bahane üretiyorsunuz ama eve gelip gittiğinde haber veriyor diye.

Niyeti ciddi falan değil. Tam da lay lay lom konuşan biri. Daha 10 günlük tanışıklıkta ( sevgililik demiyorum) evlilik muhabbeti yapan birini ciddi görmeyin. Yaşınız çok küçük. Çok da tecrübeniz yok sanırım o yüzden size normal geliyor ama adam kendi lafına kendi de inanmiyordur emin olun. Zaten ben erkeğim soramazsin gibi ciddi falsolu bir cümleden sonra engellemeniz gerekirdi. Doğulu erkekler böyle işte mantiklarini gördünüz hala istiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…