Flört ve ikinci buluşma

Ya sabır ya selamet.
E konularınız ortada, yazdıklarınız ortada, beklentileriniz ortada, daha 10 günlük hırtla alakalı düşünceleriniz ortada.
Siz ne koyuyorsunuz adını?
Benim ilerisini düşünebileceğim birisi. Direk evlilik düşünmüyorum sadece tanışıyorum. Ciddi bir şey yok ne depar atıcam ablacım

Bu devirde kimseye güven yok tanımıyorsun etmiyorsun bence hiç gönlünü kaptırma yol ver derim benim tavsiyem tam tanışmadan evlilikten bahsetmesi saçma birbirinizi tanımıyorsunuz huyunuzu suyunuzu bilmiyorsunuz ve insan evlendikten sonra özgürleşmeyi bırakacak o özgürleşmeyi eşinle devam edecek sonuçta evlilik bu ne yaptığını ne ettiğini bilmen hakkın sıkıya gelemiyorsa hiç evlenmesin ne saçma oldu istediğini yapacak sana demicek o zaman bekar yala hiç bi kızın canını da yakma benim görüşüm

Benim ilerisini düşünebileceğim birisi. Direk evlilik düşünmüyorum sadece tanışıyorum. Ciddi bir şey yok ne depar atıcam ablacım
Bak konu sahibesi kardeşim.
Öbür ilişki için paralamışsınız kendinizi, mesajlarınıza bir bakın yahu.
Aradı aramadı, ilgilendi ilgiyi kesti vs.
Aşığım nasıl unutacağım diyorsunuz.
Şimdi de başka biri tanışalım demiş. 1 kere görüşmüşsünüz ve ne olacağı belli değil ama siz kırguluyorsunuz. Doğulu severim vs vs.
Biraz dinlenin, biraz sakinleşin. İlk ilişki bitti ya hemen tanışayım diyen adama ok verip bu kadar sahiplenmek ve tüm kurgunun evlilik üzerine oluşu ne anlama gelir?
Evlenmek isteyebilirsiniz çok doğal bir istek bu. Ancal mevzuyu öyle bir noktaya getirdiniz ki mantıksız bir hal aldı
Sakin olun, mantıklı düşünün diyoruz. Kötü bir şey mi bu?

Teşekkür ediyorum tüm fikirlere saygı duyuyorum ama ben hemen evleneceğim demiyorum ki. Sadece bana niyeti ciddi gibi geldi. Lay lay lom konuşmayacak bir tipe benziyor. Sadece fikir almak isterim sizlerden ama bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve dalga geçiyor. İlginç.

Ablacım sen hangi üniversite ve hangi bölümden mezunsun? Merakımı mazur gör lütfen

. Bütün yorumları okuyarak geldim. Sana tane tane dil dökmüş bazı üyeler ama sen verilen nasihatı anlamak istemiyorsun ve öfkeleniyorsun. Çok toysun.

Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Doğulu ile evlenmek istiyorum diye bi mantık yok, mardin çok güzel yer mardinli ile evleneceğim diye bir şey yok.
Mardinli ile evlenince mardini sana vermeyecekler ki ...

Galiba sen kuzey avrupada doğup büyüdün. Ülkemizin gerçeklerinden o kadar bihaber takılıyorsun ki, mini şortuyla urfada ya da mardinde , yüzünde kocaman bir saf gülümsemeyle bizim ne kadar misafirperver olduğumuzu iddia eden masum bir norveçli turist vibesi aldım senden.

eşimi doğulu istiyorum demenden ötürü garip geldi herkese çünkü kültürel etkiler tabii var ama kişisel olarak ele almalısın herkesi. zaten egelinin de matah olmayabileceğini örnek vermiştim geçmiş yorumumda ama doğudaki çoğu gelenek bizde yok çok şükür. (altınlar da yok )
ayrıca üyeler sana direkt evleneceğiz kafasıyla düşünme üzülürsün demek istiyorlar. yine ben de aynı şeyi demiştim.
kız/kadın mevzusunu bilinçli söylediğini düşünmedim ben ve bu toplumumuzda yerleşmiş bir algı sadece. zaten bu yaşta ne evlenmesi de dendi sana yine. çok sert geliyorlar ama bu algıyı da düzelttiler gibi düşün.
genç kızlıktan kadınlığa geçilen yaşlar, onu içselleştir sen de kuzum. içsel olarak öyle hissetmiyor musun?

Güzelim cevapların dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama.

Doğulu biriyle evlenmek istiyorum çünkü mardini urfayı severim.

Evlenmek üzere ilişkiye başlıyorum ama aslında küçük bir kız çocuğuyum.

Daha bir ton böyle bir yerinden tutamadığımız cevabın var. Komik yani. Ortayı açıyorsun millet gol atıyor.

bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve
Ona dost acı söyler denir. Seni uyandırmaya çalışmışlar. Anlatmışlar tecrübelerini. Bak ben bekarken de burda takılıyordum. Çok şey öğrendim burdan.

Sert yazıyor olabilirler. Bazıları kötü de olabilir ama doğruyu anlatıyorlar.

Hayır hissetmiyorum hâlâ 18 yaşımda gibi hissediyorum büyümüş gibi hissedemiyorum. İş arıyorum bulamıyorum. Sorumluluk duygusu henüz yüklenmediğindendir belkide..
Çok iyi anlıyorum herkes sağolsun. Herkesin fikirlerine saygı gösteriyorum

Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz? Evlenmek üzere konuşuyorum evet ama nasip kısmet. Sadece ciddileşmeden düşünmek istedim.

Konu sahibi kızıyorsun yorumlara ama daha Şubat sonunda biten iliskinle de ciddi düşünüyordun.
Ve o da sadece 2 aylık iliskiydi. 4. Ayda ailelerimizi tanistiracaktik ciddi düşünüyorduk diyordun. Sonra senden ayrıldı. Sen üstüne çok seviyorum diye tekrar görüşmek için yazdın. Sana o konuda 2 aylık iliski için mi bu kadar üzüntü dendiginde seviyorum ciddiydik diye savundun da savundun. Bak o konuda yazılan yorumlar dogru çıktı ki şimdi de başka biriyle ciddi düşünebiliyorsun.
10 günlük erkek icin ciddi düşünüyordu niye boyle yaptıdiye sorguluyorsun.
Demek ki neymiş öyle 3 günlük erkeklerin ciddi dusunuyorum demesine inanmamak ve hemen kaptirmamak lazımmış.

Bak güzel kardeşim. Bir karar verirken "gibi gelemez"
Ailesinin fotoğraflarını gördüm o vibe'ı almadım diyorsunuz.
Bunlar farazi şeyler. Hayatla alakalı kararlar dandun verilmez.
İnsanlar başta anlatmaya çalıştılar (ben de dahil) ama karşı argümanlar o kadar absürd ki.iş geyiğe döndü.
Ben sizi tanımıyorum ki neden düşmanınız olayım. Bu yollardan geçenler size akıl veriyor siz de müzik diyorsunuz.

o zaman evlenmeyi düşünmeden önce biraz bu konu üzerine düşmelisin yoksa evlilikle birlikte duygusal bir kayaya toslaman olası
önce kendini yetiştir sonra yine kendini yetiştirmiş biriyle yuva kur

"Niyeti ciddi" olunca, erkekler premium hale mi geliyor artık?
Çünkü bakıyorum da öyle olunca diğer tüm falso hareketleri önemsizleşiyor bazı hanımlar için.
Niyeti ciddi milyonlarca adam var etrafta, mevzu bu mu ama?

Konu sahibi, birini neden tanımak istersiniz? Doğruysa devam eder, yanlışsa o yoldan dönersiniz değil mi?
Bu adam size daha en başından "ben hayatını kabusa çevirecek erkek adayıyım" diye bağırıyor ancak siz hala bazı şeyleri yumuşatmaya çalışıyorsunuz.
Erkek olduğu için kendini üstün bir varlık sanıyor; sizi de aşağılıyor ancak bu sizin için problem değil mi?
Lütfen çok pişman olacağınız adımlar atmayın. Bu adam baştan aşağı falso.

Son düzenleme:
Ee madem böyle hissediyorsun neden evlenmek istiyorsun.Evlenmek istemiyorum savunması yapma. Bir önceki iliskinde de ciddiydin. Madem sorumluluk duygun yüklenmesdi, daha is bulup hayatını kuramadin evlenme lafı neden. Sorular karşısında cevapların çok çelişkili. Kendinle çelişiyorsun. Madem böyle hissediyorsun. Gez, dolaş, Flört et, hayatı tanı, bir mesleğin olsun. Büyü. Ondan sonra evlilik düşünürsün.

Bunlarda doğulu ama ankarada şehirde yaşıyorlar. Ablası var ablası çalışıyor mesela. Ama konustugum kişi pek çalışmamı istemedigini söyledi.

Ablalarina bakmayin. Esim ve ailesi doğulu değil karadenizli ve ablalarina baksan hepsi calisiyor veya calişmiş, kapali degiller istediklerini giyiyorlar yapiyorlar ama eltim calismiyor ve bol pantolon dahi giymesi yasakti sadece uzun bol etek giyebiliyordu filan. Kaynana evinde temizlik yemek yapardi hep. Yani kişinin kafa yapisi kardeşlerinden bambaşka olabilir.

Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz? Evlenmek üzere konuşuyorum evet ama nasip kısmet. Sadece ciddileşmeden düşünmek istedim.
mesele binalar ağaçlar değil insanların seni de içine sokacakları dünya. çocukça şeyler söylüyorsun. cidden önce kendini yetiştirmeye bakmalısın.
bu arada ben senin bu çocuk g.doğudan olduğu için ben de doğulu istiyordum zaten diye detay eklediğini düşünüyorum konuya. doğru muyum?

Olamaz olmamalı… Yani bunun mantıksızlığını kaç dalga geçen mesaj sonrasında anlayacaksın merak ediyorum.

Dediğim gibi eşeğe ters binmeye çalışıyorsun, düşersin bu gidişle.

Evlilik işini ertele. Kendini geliştir. Oku, öğren, araştır. Çok acil gelişmen gerek çünkü 13 yaş bilişsel ve duygusal düzeyinde gibi görünüyorsun buradan bakınca. Bu aşamada evlilik ancak evcilik olur.

Adamın niyeti ciddi filan değil zaten rol kesiyor.
Adamın geldiği bölgeyle alakalı konu sahibinin bilmediği şey genellikle taaa çocukluklarından itibaren sülale içinde kiminle evleneceklerinin az ya da çok belli oluşu.
Yerel kültür dene şeyi ponçik bir şey sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…