- 20 Ekim 2009
- 7.714
- 11.726
- 823
- Konu Sahibi PembisGirl
-
Ya sabır ya selamet.depar atmadım? ne yaşıyorsunuz siz acaba? evlenmek için can atan kim
Benim ilerisini düşünebileceğim birisi. Direk evlilik düşünmüyorum sadece tanışıyorum. Ciddi bir şey yok ne depar atıcam ablacımYa sabır ya selamet.
E konularınız ortada, yazdıklarınız ortada, beklentileriniz ortada, daha 10 günlük hırtla alakalı düşünceleriniz ortada.
Siz ne koyuyorsunuz adını?
Bu devirde kimseye güven yok tanımıyorsun etmiyorsun bence hiç gönlünü kaptırma yol ver derim benim tavsiyem tam tanışmadan evlilikten bahsetmesi saçma birbirinizi tanımıyorsunuz huyunuzu suyunuzu bilmiyorsunuz ve insan evlendikten sonra özgürleşmeyi bırakacak o özgürleşmeyi eşinle devam edecek sonuçta evlilik bu ne yaptığını ne ettiğini bilmen hakkın sıkıya gelemiyorsa hiç evlenmesin ne saçma oldu istediğini yapacak sana demicek o zaman bekar yala hiç bi kızın canını da yakma benim görüşümMerhabalar,
Geçen hafta çok yakın arkadaşımla buluşmuştuk ve arkadaşım wp durumuna bizi fotoğraf attı. Daha sonrasında bir beyefendi beni görmüş,begenmiş ve görüşmek istemiş. Bende tamam dedim. Sonra instadan istek attı takipleştik sonrasında yazdı.
Kendisi Mardinli. Çok gelenekçi bir ailenin çocuğu. Neyse konusmamızın ikinci günü numaramı istedi bende verdim ve wpden görüşmeye başladık. Tanışmamızın 6.günüde yüz yüze geldik. Hemen buluşmak istemişti.Yüzyüzeyken kendisi bana görüşmemiz hakkında ne düşündüğümü sordu. Bende olumlu oldugunu söyledim. Oda güzel ve olumlu benim için okey dedi. Konusmamızda hep evliliğe yönelik konustu. Bende niyetinin ciddi oldugunu varsaydım. Neyse hanımlar eve geldim. Eve geldiğimde “ne yaptın” diye mesaj attı. Hâlâ sorun olmadıgını düsündüm.” Benim için olumlu güzel inşAllah böylede kalır nasip her şey” dedi.
Fakat sonrasında geç dönmeye başladı mesajlarıma. Çoğu zaman haber vermiyordu gittigi geldigi yerleri. Ertesi günü telefonda konusurken “İşe geldim belki sonra başka yere geçerim” dedi. Bende başka yer? dedim. O da sorma dedi bende neden dedim.
“Şöyle bir şey var bana evlenmeden gittigim geldigim yeri soramazsın ben erkeğim” dedi. Şok oldum. Böyle bir sey beklemiyordum. Sonra mesajlaşırken ben bu konuyu tekrar açtım. Ben hesap soracak bir insan değilim sadece haber vermeni beklerim dedim. O da “haber veririm sıkıntı yok. Sen kafanı yorma hallederiz tarzı” konuştu.
Aslında kendisi eve geldiğinde,işe gittiğinde ya da bir yere gittiğinde geldim gittim tarzında haber veren biri ama işle ilgili bir şey sorduğum zaman soramazsın tarzında üstünlük kurmaya çalıştı.
Haber verme konusunda vermeyecek olsa geldiğini gittiğini demezdi ama soru sorma konusunda soru sormamı istemiyor.
Tek sıkıntım şuanlık böyle.
Fazla anlam yüklememeye çalışıyorum ama bilmiyorum. Niyetinin ciddi oldugunu söylüyor. Bazen geç cevap veriyor. Soğuk bir şekilde davrandıgıda oluyor.
Bilemiyorum kafam çok karışık. Doğulu olduğu için mi bu şekilde davranıyor?
Bu arada asla ırkçı bir insan değilim. Doğulu erkek her zaman hayalimdi. Eşimin doğulu olmasını istiyorum. Açıkçası soru sorma konusunda bir sıkıntım yok. Sadece bu konu biraz canımı sıktı ve kafamı karıştırdı.
Ne yapmalıyım bundan sonrasında
Birde bir sorum olacak. İkinci buluşmayı ben mi teklif etmeliyim ondan mı beklemeliyim ilk buluşmayı o teklif etti
Bak konu sahibesi kardeşim.Benim ilerisini düşünebileceğim birisi. Direk evlilik düşünmüyorum sadece tanışıyorum. Ciddi bir şey yok ne depar atıcam ablacım
Teşekkür ediyorum tüm fikirlere saygı duyuyorum ama ben hemen evleneceğim demiyorum ki. Sadece bana niyeti ciddi gibi geldi. Lay lay lom konuşmayacak bir tipe benziyor. Sadece fikir almak isterim sizlerden ama bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve dalga geçiyor. İlginç.Bak konu sahibesi kardeşim.
Öbür ilişki için paralamışsınız kendinizi, mesajlarınıza bir bakın yahu.
Aradı aramadı, ilgilendi ilgiyi kesti vs.
Aşığım nasıl unutacağım diyorsunuz.
Şimdi de başka biri tanışalım demiş. 1 kere görüşmüşsünüz ve ne olacağı belli değil ama siz kırguluyorsunuz. Doğulu severim vs vs.
Biraz dinlenin, biraz sakinleşin. İlk ilişki bitti ya hemen tanışayım diyen adama ok verip bu kadar sahiplenmek ve tüm kurgunun evlilik üzerine oluşu ne anlama gelir?
Evlenmek isteyebilirsiniz çok doğal bir istek bu. Ancal mevzuyu öyle bir noktaya getirdiniz ki mantıksız bir hal aldı
Sakin olun, mantıklı düşünün diyoruz. Kötü bir şey mi bu?
eşimi doğulu istiyorum demenden ötürü garip geldi herkese çünkü kültürel etkiler tabii var ama kişisel olarak ele almalısın herkesi. zaten egelinin de matah olmayabileceğini örnek vermiştim geçmiş yorumumda ama doğudaki çoğu gelenek bizde yok çok şükür. (altınlar da yokTeşekkür ediyorum tüm fikirlere saygı duyuyorum ama ben hemen evleneceğim demiyorum ki. Sadece bana niyeti ciddi gibi geldi. Lay lay lom konuşmayacak bir tipe benziyor. Sadece fikir almak isterim sizlerden ama bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve dalga geçiyor. İlginç.
Güzelim cevapların dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama.Teşekkür ediyorum tüm fikirlere saygı duyuyorum ama ben hemen evleneceğim demiyorum ki. Sadece bana niyeti ciddi gibi geldi. Lay lay lom konuşmayacak bir tipe benziyor. Sadece fikir almak isterim sizlerden ama bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve dalga geçiyor. İlginç.
Ona dost acı söyler denir. Seni uyandırmaya çalışmışlar. Anlatmışlar tecrübelerini. Bak ben bekarken de burda takılıyordum. Çok şey öğrendim burdan.bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve
Hayır hissetmiyorum hâlâ 18 yaşımda gibi hissediyorum büyümüş gibi hissedemiyorum. İş arıyorum bulamıyorum. Sorumluluk duygusu henüz yüklenmediğindendir belkide..eşimi doğulu istiyorum demenden ötürü garip geldi herkese çünkü kültürel etkiler tabii var ama kişisel olarak ele almalısın herkesi. zaten egelinin de matah olmayabileceğini örnek vermiştim geçmiş yorumumda ama doğudaki çoğu gelenek bizde yok çok şükür. (altınlar da yok)
ayrıca üyeler sana direkt evleneceğiz kafasıyla düşünme üzülürsün demek istiyorlar. yine ben de aynı şeyi demiştim.
kız/kadın mevzusunu bilinçli söylediğini düşünmedim ben ve bu toplumumuzda yerleşmiş bir algı sadece. zaten bu yaşta ne evlenmesi de dendi sana yine. çok sert geliyorlar ama bu algıyı da düzelttiler gibi düşün.
genç kızlıktan kadınlığa geçilen yaşlar, onu içselleştir sen de kuzum. içsel olarak öyle hissetmiyor musun?
Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz? Evlenmek üzere konuşuyorum evet ama nasip kısmet. Sadece ciddileşmeden düşünmek istedim.Güzelim cevapların dalga geçilmeyecek gibi değil ki ama.
Doğulu biriyle evlenmek istiyorum çünkü mardini urfayı severim.
Evlenmek üzere ilişkiye başlıyorum ama aslında küçük bir kız çocuğuyum.
Daha bir ton böyle bir yerinden tutamadığımız cevabın var. Komik yani. Ortayı açıyorsun millet gol atıyor.
Bak güzel kardeşim. Bir karar verirken "gibi gelemez"Teşekkür ediyorum tüm fikirlere saygı duyuyorum ama ben hemen evleneceğim demiyorum ki. Sadece bana niyeti ciddi gibi geldi. Lay lay lom konuşmayacak bir tipe benziyor. Sadece fikir almak isterim sizlerden ama bazıları gerçekten düşmanmışım gibi yeriyor ve dalga geçiyor. İlginç.
o zaman evlenmeyi düşünmeden önce biraz bu konu üzerine düşmelisin yoksa evlilikle birlikte duygusal bir kayaya toslaman olasıHayır hissetmiyorum hâlâ 18 yaşımda gibi hissediyorum büyümüş gibi hissedemiyorum. İş arıyorum bulamıyorum. Sorumluluk duygusu henüz yüklenmediğindendir belkide..
Çok iyi anlıyorum herkes sağolsun. Herkesin fikirlerine saygı gösteriyorum
Ee madem böyle hissediyorsun neden evlenmek istiyorsun.Evlenmek istemiyorum savunması yapma. Bir önceki iliskinde de ciddiydin. Madem sorumluluk duygun yüklenmesdi, daha is bulup hayatını kuramadin evlenme lafı neden. Sorular karşısında cevapların çok çelişkili. Kendinle çelişiyorsun. Madem böyle hissediyorsun. Gez, dolaş, Flört et, hayatı tanı, bir mesleğin olsun. Büyü. Ondan sonra evlilik düşünürsün.Hayır hissetmiyorum hâlâ 18 yaşımda gibi hissediyorum büyümüş gibi hissedemiyorum. İş arıyorum bulamıyorum. Sorumluluk duygusu henüz yüklenmediğindendir belkide..
Çok iyi anlıyorum herkes sağolsun. Herkesin fikirlerine saygı gösteriyorum
Bunlarda doğulu ama ankarada şehirde yaşıyorlar. Ablası var ablası çalışıyor mesela. Ama konustugum kişi pek çalışmamı istemedigini söyledi.
mesele binalar ağaçlar değil insanların seni de içine sokacakları dünya. çocukça şeyler söylüyorsun. cidden önce kendini yetiştirmeye bakmalısın.Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz? Evlenmek üzere konuşuyorum evet ama nasip kısmet. Sadece ciddileşmeden düşünmek istedim.
Olamaz olmamalı… Yani bunun mantıksızlığını kaç dalga geçen mesaj sonrasında anlayacaksın merak ediyorum.Nesi saçmaki o şehri seviyorum o şehirden biri olsun istedim ne var bunda gercekten hiç mi olamaz? Evlenmek üzere konuşuyorum evet ama nasip kısmet. Sadece ciddileşmeden düşünmek istedim.
Adamın niyeti ciddi filan değil zaten rol kesiyor."Niyeti ciddi" olunca, erkekler premium hale mi geliyor artık?
Çünkü bakıyorum da öyle olunca diğer tüm falso hareketleri önemsizleşiyor bazı hanımlar için.
Niyeti ciddi milyonlarca adam var etrafta, mevzu bu mu ama?
Konu sahibi, birini neden tanımak istersiniz? Doğruysa devam eder, yanlışsa o yoldan dönersiniz değil mi?
Bu adam size daha en başından "ben hayatını kabusa çevirecek erkek adayıyım" diye bağırıyor ancak siz hala bazı şeyleri yumuşatmaya çalışıyorsunuz.
Erkek olduğu için kendini üstün bir varlık sanıyor; sizi de bir güzel aşağılıyor ancak bu sizin için problem değil mi?
Lütfen çok pişman olacağınız adımlar atmayın. Bu adam baştan aşağı falso.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?