- 11 Nisan 2025
- 85
- 83
- 3
- 26
- Konu Sahibi PembisGirl
-
Kendisi düzgün biri oldugunu beyefendiliğinden falan bahsetti bende o yüzden tamam eklesin sorun yok dedimArkadaşınızın wp durumundan sizi gören adam da arkadaşınızın tanıdığı, bildiği biri olsa gerek.
Arkadaşınız bu adam kimdir, necidir bilmiyor mu ? Profilinize 23 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. 23 yaşında evlilik için acele etmenizin ve 2 kez konuştuğunuz bir adamla evlilik düşünmenizin nedeni nedir ?
Bunun doğuyla batıyla alakası yok ki. Şu bahsettiğin karakterde bir ton batılı erkek de var. Zaten öyle leş bir karakter ki ülkede bunlardan bol bir şey yok. İstediğin şey zor bulunan bir şey değil yani. Dediğim gibi birileri bunları da beğenmeli ki piyasadan çekilsinler.Evet biraz yaşımın verdiği toyluktan olabilir ama her zaman doğu tarafı olsun gibi düşüncem vardı. Evet bilmediğim bir yer bilmediğim için buraya sormak istedim. Düşüncelerinize saygım var
Ama ilk görüşmede evliliğe dair konusmanın nesi yanlıs ki? Zaten görücü usulü gibi bir durum oldu. Beğendi görüşmek istediİlk buluşmada evlilikten giren adam evlenmez üstüne kazık atar. Hiç sekmez.
O kadar hayal varken dogulu erkek hayali kurmakda ne bileyim.
Evlende sonra görürsün doğuyu gelenekseli örfü adeti.
2 tarafta evlilik niyeti ile görüşmek istiyor? normal değil miİlk buluşmada evlilik konuşacak kadar ne yaşıyorsunuz ya neyse ki adam baştan belli etmiş kendini evlenince de düzelmez bu huyları
evet haklısınız batıdada var böyle erkeklerBunun doğuyla batıyla alakası yok ki. Şu bahsettiğin karakterde bir ton batılı erkek de var. Zaten öyle leş bir karakter ki ülkede bunlardan bol bir şey yok. İstediğin şey zor bulunan bir şey değil yani. Dediğim gibi birileri bunları da beğenmeli ki piyasadan çekilsinler.
Yani daha once kimse icin yazdıgı konusunda bir şey söylemedi ama oyle herkese yazan bi tip olsaydı eminim arkadaşım gorusmemizi istemezdi.Her karadenizli göçmen akdenizli erkek aynı olmadığı gibi doğulu erkekte aynı değil ama çok spesifik konuşacağım ailelerine düşkünler ama kök aileden asla kopmazlar mesela. Kürdü türkü alevisi var doğuda hepsinin kültürü de farklı. Uyum sağlamak zor olabilir. Arkadaşınızın neyi? Her attığı kıza yazıyor mu bizzat benim kuzenim bunu yapıyordu hatta takip ettiğim kızları ekliyordu eskiden
23 yaşında bulup bulabileceğin tek adam görücü usulü ve bu adam mı?2 tarafta evlilik niyeti ile görüşmek istiyor? normal değil mi
Başta niyetim evlilik değildi. Önce tanımak görüşmek istedim zaten. Ama baktım karşı taraf evlilikle ilgili düşüncelerini belirtmeye başladı bende o tarz sorular yönelttim. Şuan evlenmeyi düşünmüyorum. Tanıyıp güvenmeye çalışıyorum ama düşünce şekli gercekten kafamı kurcaladı. Bu arada 23 yaşında değilim.23 yaşında bulup bulabileceğin tek adam görücü usulü ve bu adam mı?
Evlilik amaç değil sonuç olmalı. Birini tanırsın, seversin, ben bu adamla/kadınla ömür geçirmek istiyorum dersin evlilik sonra gelir. Eşeğe tersten binmeye çalışıyorsunuz.
Kendisi ben erkeğim soramazsın diyor ama sana sorar. Bunun ilerisi sen kızsın şöyle giyemezsin bu saatte bir yere gidemezsin vs şeklinde kısıtlama olur bilmem farkında mısın? Hayalindeki doğulu erkek bu mu?Şöyle bir şey var bana evlenmeden gittigim geldigim yeri soramazsın ben erkeğim” dedi. Şok oldum.
Böyle birisi için mesaj beklemeye bile değmez bence.Bazen geç cevap veriyor. Soğuk bir şekilde davrandıgıda oluyor.
Bir de 2. Buluşmayı düşünüyor musun gerçekten? Ben olsam hiç buluşma teklif etmem ,görüşmek istemem bir daha. Herkesin ilişkiden beklentileri farklıdır. Fakat bu ilişkide devam edersen büyük sorunlar yaşayacağını düşünüyorum.İkinci buluşmayı ben mi teklif etmeliyim ondan mı beklemeliyim ilk buluşmayı o teklif etti
hayatındaki en yakın ilişkiyi kuracağın insan konusunda güvenme öyle millete her arkadaş o kadar ince düşünceli değil ayrıca kimsenin özelini bilemezsin dışarıya kendini zırtlan gibi gösteren gevşek biri değilseYani daha once kimse icin yazdıgı konusunda bir şey söylemedi ama oyle herkese yazan bi tip olsaydı eminim arkadaşım gorusmemizi istemezdi.
Çok itici geldi bana bu adamYani daha once kimse icin yazdıgı konusunda bir şey söylemedi ama oyle herkese yazan bi tip olsaydı eminim arkadaşım gorusmemizi istemezdi.
Şubatta 23’müşsün. Üç ayda kaç oldun?Başta niyetim evlilik değildi. Önce tanımak görüşmek istedim zaten. Ama baktım karşı taraf evlilikle ilgili düşüncelerini belirtmeye başladı bende o tarz sorular yönelttim. Şuan evlenmeyi düşünmüyorum. Tanıyıp güvenmeye çalışıyorum ama düşünce şekli gercekten kafamı kurcaladı. Bu arada 23 yaşında değilim.
23 bittiŞubatta 23’müşsün. Üç ayda kaç oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?