Flört ve ikinci buluşma

Acılara yürüyorum korkmuyorum diyorsun konu sahibi. Umarım başını yakmazsın erkenden ayrılırsın bu "ben erkeğim hesap vermem" diyen heriften
Yani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedim

Böyle krolara çok anlam yüklemeyin.

Bana bi gülme gelirdi karşımdaki adam "bönö hösöp sörmö bön örköğöm" diyince =))
Bunun doğulu olmasıyla hiçbir alakası yok, tamamen odun olmasıyla, önündeki 12 cmlik uzantının ona her türlü ayrıcalığı tanıdığına kendisini inandırmış olmasıyla alakası var.
Eski eşi ve şuanki sevgilisi doğulu olan bir kadın olarak söylüyorum, evet gelenekçiler, çoğu kadınını sahiplenen maskülen herifler, ama şöyle saçma bir cümle duymadım hiçbirinden.

Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok

Bende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar.

Bende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar.
Evet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyim en azından.

Ay yok o kadar da değil iki kesim de birbirine çok benziyor ama doğulular yine bir adım önde bence

Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
Şehirle evlenin o zaman adhsh ilginçsiniz gerçekten siz bu yaşlarda evlenme fikrinden uzak durun bence.

Yani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedim
ben de kadınım el üstünde tutulmayı beklerim bana karşı sorumluluk duyulmasını beklerim öyle kukumav kuşu gibi oturup senin ilgi vermeni haber vermeni bekleyemem anam desedin fsdgs
adam seni 10 gündür tanıyor sen nasıl bir insansın nereden bilecek? sen onu nasıl bileceksin? adam gösteriyor nasıl biri olduğunu da sen görmemek için debeleniyorsun
dediğin şehirleri hiç gezdin gördün mü? oralı tanıdıkların var mı?

Evet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyimen azından.
Doğuluyum, doğulu bir adamla evliyim. Farklı bölgeler ve farklı etnik kökenler. İki tarafta da ya da çevremizdeki doğulularda da öyle kadın çalışmaz diyen yok. Çoğunluk öyle değil. Şehirlerde yaşayanlar hiç değil.

Hepsi degildir tabi. O yüzden tanışma aşamasında iyice bakmak lazım. Benim tanidiklarimda vardı mesela. Sülaledeki kadinlar çalışmıyormuş.

Aşırı gelenekçi diyorsunuz, neden şok oldunuz ki? Adam şimdiden sizi mağara hayatına alıştırmaya çalışıyor.

Doğulu sözü bende kaşıntı yapıyor. Ben de o bölgedenim ama doğu var doğu var.
Bir doğulu olarak bu tip bir profille olur muydum? Kesinlikle hayır.
Şimdiden saygısızlık yapmaya başlamış bile farkında değil misiniz?

Ben de karadeniz şehirlerini sevdiğim için oralardan bir eşim olsun isterdim gittim Adana'lıyla evlendim. Bu da böyle bir anımdır.
Konuya gelecek olursam ben erkeğim kafasında olan erkek, kendi istediğini yaşarken kadının kendi belirlediği sınırlar içinde kalmasını ister. Bence ciddi anlamda sıkıntılı bu tipler. İlk buluşmadan nereye gideceğini yazıp etme kısmı ne kadar gerekli bilemedim ama bir şekilde kendini belli ermiş aslında. Görüp ona göre karar vermek sizin elinizde.

Evet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyim en azından.
Doğuda kadınlar dışarı çıkmasın kimseyle konuşmasın isteyip dışarda bakmadıkları kadın bırakmıyorlar. İyi olan erkeklerde vardır ama geneli böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…