- 13 Temmuz 2024
- 158
- 59
- 13
- Konu Sahibi PembisGirl
-
Yani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedimAcılara yürüyorum korkmuyorum diyorsun konu sahibi. Umarım başını yakmazsın erkenden ayrılırsın bu "ben erkeğim hesap vermem" diyen heriften
Böyle krolara çok anlam yüklemeyin.Merhabalar,
Geçen hafta çok yakın arkadaşımla buluşmuştuk ve arkadaşım wp durumuna bizi fotoğraf attı. Daha sonrasında bir beyefendi beni görmüş,begenmiş ve görüşmek istemiş. Bende tamam dedim. Sonra instadan istek attı takipleştik sonrasında yazdı.
Kendisi Mardinli. Çok gelenekçi bir ailenin çocuğu. Neyse konusmamızın ikinci günü numaramı istedi bende verdim ve wpden görüşmeye başladık. Tanışmamızın 6.günüde yüz yüze geldik. Hemen buluşmak istemişti.Yüzyüzeyken kendisi bana görüşmemiz hakkında ne düşündüğümü sordu. Bende olumlu oldugunu söyledim. Oda güzel ve olumlu benim için okey dedi. Konusmamızda hep evliliğe yönelik konustu. Bende niyetinin ciddi oldugunu varsaydım. Neyse hanımlar eve geldim. Eve geldiğimde “ne yaptın” diye mesaj attı. Hâlâ sorun olmadıgını düsündüm.” Benim için olumlu güzel inşAllah böylede kalır nasip her şey” dedi.
Fakat sonrasında geç dönmeye başladı mesajlarıma. Çoğu zaman haber vermiyordu gittigi geldigi yerleri. Ertesi günü telefonda konusurken “İşe geldim belki sonra başka yere geçerim” dedi. Bende başka yer? dedim. O da sorma dedi bende neden dedim.
“Şöyle bir şey var bana evlenmeden gittigim geldigim yeri soramazsın ben erkeğim” dedi. Şok oldum. Böyle bir sey beklemiyordum. Sonra mesajlaşırken ben bu konuyu tekrar açtım. Ben hesap soracak bir insan değilim sadece haber vermeni beklerim dedim. O da “haber veririm sıkıntı yok. Sen kafanı yorma hallederiz tarzı” konuştu.
Aslında kendisi eve geldiğinde,işe gittiğinde ya da bir yere gittiğinde geldim gittim tarzında haber veren biri ama işle ilgili bir şey sorduğum zaman soramazsın tarzında üstünlük kurmaya çalıştı.
Haber verme konusunda vermeyecek olsa geldiğini gittiğini demezdi ama soru sorma konusunda soru sormamı istemiyor.
Tek sıkıntım şuanlık böyle.
Fazla anlam yüklememeye çalışıyorum ama bilmiyorum. Niyetinin ciddi oldugunu söylüyor. Bazen geç cevap veriyor. Soğuk bir şekilde davrandıgıda oluyor.
Bilemiyorum kafam çok karışık. Doğulu olduğu için mi bu şekilde davranıyor?
Bu arada asla ırkçı bir insan değilim. Doğulu erkek her zaman hayalimdi. Eşimin doğulu olmasını istiyorum. Açıkçası soru sorma konusunda bir sıkıntım yok. Sadece bu konu biraz canımı sıktı ve kafamı karıştırdı.
Ne yapmalıyım bundan sonrasında
Birde bir sorum olacak. İkinci buluşmayı ben mi teklif etmeliyim ondan mı beklemeliyim ilk buluşmayı o teklif etti
Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok"Doğulu erkek hayalim vardı" adhdh vizyon da maşallah. Doğulu arkadaşlar yanlış anlamasın. Cografik konumdan degil de böyle bir hayal garip geldi. Karadenizli erkek, Egeli erkek dese de garip bir hayal.
Ben de doğulu biriyle tanışmıştım geldi dedi ki benim babamın iki karısı var
Çok büyümüşsün. Hemen bu adamla evlenmezsen evde kalan kız kurusu olcan.23 bitti24 oldum
Bende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar."Doğulu erkek hayalim vardı" adhdh vizyon da maşallah. Doğulu arkadaşlar yanlış anlamasın. Cografik konumdan degil de böyle bir hayal garip geldi. Karadenizli erkek, Egeli erkek dese de garip bir hayal.
Ben de doğulu biriyle tanışmıştım geldi dedi ki benim babamın iki karısı var
Ya abla cok komiksiniz gercekten. Tesekkur ederim her görüşe saygım var :) Sadece fikir almak istiyorum evlenmek için evlenmek istemiyorumÇok büyümüşsün. Hemen bu adamla evlenmezsen evde kalan kız kurusu olcan.
Evet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyim en azından.Bende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar.
Ay yok o kadar da değilBende doğuluyum doğulu biriyle evlenmektense Karadenizli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Bazıları kadınlara değer vermiyor olsa yoksa ev iş güç yapsınlar istiyorlar.
Şehirle evlenin o zaman adhsh ilginçsiniz gerçekten siz bu yaşlarda evlenme fikrinden uzak durun bence.Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
ben de kadınım el üstünde tutulmayı beklerim bana karşı sorumluluk duyulmasını beklerim öyle kukumav kuşu gibi oturup senin ilgi vermeni haber vermeni bekleyemem anam desedin fsdgsYani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedim
Doğuluyum, doğulu bir adamla evliyim. Farklı bölgeler ve farklı etnik kökenler. İki tarafta da ya da çevremizdeki doğulularda da öyle kadın çalışmaz diyen yok. Çoğunluk öyle değil. Şehirlerde yaşayanlar hiç değil.Evet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyimen azından.
O kadar baskıcı ve aileciler kiAy yok o kadar da değiliki kesim de birbirine çok benziyor ama doğulular yine bir adım önde bence
Ay yok, karadeniz erkeği daha baskıcı ve aileci bence. Bir de yemek konusunda zayıflar yaO kadar baskıcı ve aileciler kibana da kardeniz erkeği bir adım önde gibi geliyor .
Hepsi degildir tabi. O yüzden tanışma aşamasında iyice bakmak lazım. Benim tanidiklarimda vardı mesela. Sülaledeki kadinlar çalışmıyormuş.Doğuluyum, doğulu bir adamla evliyim. Farklı bölgeler ve farklı etnik kökenler. İki tarafta da ya da çevremizdeki doğulularda da öyle kadın çalışmaz diyen yok. Çoğunluk öyle değil. Şehirlerde yaşayanlar hiç değil.
Doğuda kadınlar dışarı çıkmasın kimseyle konuşmasın isteyip dışarda bakmadıkları kadın bırakmıyorlar. İyi olan erkeklerde vardır ama geneli böyleEvet kadının çalişmasinı asla istemiyorlar mesela. Sadece evde çocuk bakmalı kadın. Şimdi gelip yok bizde öyle değil diyenler olabilir ama çoğunluk öyle diyeyim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?