Flört ve ikinci buluşma

ailesini gösterdi tiplerinden o vibe’ı almadım
Allahım sana geliyorum.
Adam mardin'li siz o vibe'ı almamışsınız. Sadece fotoğraftan aile yapısını çözmüş karara varmışsınız. Koşa koşa yanlışa gidiyorsunuz. Ben en fazla bu kadar yardımcı olabilirim.

Ben çok gelenekçi oldugunu sanmıyorum ailesinin. Illede gelenek kafası yok bence
babamın ailesine dışarıdan bak ne güzel insanlar ya kafalar free dersin
gel bir de anneme sor o yıllar nasıl geçmiş
(babam üni mezunu, öğretmen, egeliyiz (köken göçmen), dinle alakası yok, kız kardeşi de var)
benim de aynı babam gibi hapis hayatı yaşatmayı seven manitam oldu
(üni mezunu, istanbullu (köken göçmen), dinle alakası yok, anne-anneanne ile büyümüş)

Yazıp yazıp sildim. Tek soracağım şey neden illa doğulu biriyle evlenmek?
Siz de doğulu iseniz lafım yok herkes kendi kültürünü arar. Yok değilseniz kendi milletinin bile
fellik fellik kaçtığı kültüre bu hayranlık beğeni neden merak ettim.

Ayol Karadeniz zaten doğunun deniz görmüşü
Aşırı gelenekseller.
Farkları yok
Ben de İç Anadoluluyum. Buralar da öyle pek güllük gülistanlık değil. Esaslı kaynanalıklar, sütten kesilmemiş erkekler vs. boldu. Yeni yeni çalışanlar gelinlerle beraber kaynanalık makamı biraz azaldı. Gelinin maaşı varsa pek eyvallahı olmuyor artık.

Desenize ikiside aynı geleneksel olduklarını biliyordum ama galiba benim bildiğimde daha çok gelenekseller
Ben de Karadenizlilerle yakın teması evlenince kurdum Bir kere aşırı erkekçiler erkekler hep önde haklı.
Hepsinin az çok fındığı olur. Yaz olunca göçerler Karadeniz’e fındık toplamaya. Erkek kadın çalışmaya gelince eşit ya bahçede toplar kadınlar. Ama öğlen sabah akşam yemeğini de o arada yapar bir de bahçelere taşırlar ki adamlar yorulmasın.
Doğudan gıdım farkları yok ama var sanıyorlar

Kendisi doğulu olmadığını yazmış başka bir mesajda. Çok tuhaf geldi bana da

Yani şimdi iç Anadolu vaaar iç Anadolu var. Eskişehirliyim. Burada hiç öyle bahsettiğiniz tipler yoktur. Şimdi Eskişehir de iç Anadolu Yozgat’ta Ankara’da

Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
Madem şehir seçiyorsun, ingiliz erkek istiyorum deseydin, londra falan görürdün Mardin güzel şehir diye doğulu adam istiyormuş te allahım sığ erkek hayalin yok da dolu erkeklerle de çok şansın olmaz gibi

Ülkedeki erkek evlat sevgisi bambaşka nerde olursa olsun erkekler hep ön planda oluyor. Yine de iyi düşünelim en azından fındık hasılatı çok iyi oluyor

Yani şimdi iç Anadolu vaaar iç Anadolu var. Eskişehirliyim. Burada hiç öyle bahsettiğiniz tipler yoktur. Şimdi Eskişehir de iç Anadolu Yozgat’ta Ankara’da
Benimkisi ikinci kesim :) 15-20 sene öncesine kadar sülalede çoook gördüm oğlunun evliliğini mahvedenleri. Zevk alıyorlardı bir de bildiğin. Oğlu boşansa eline ne geçecekse artık, hiç anlamıyordum.

Şu gençlerin çok okuduğu wattpad romanlarından çok okudun heralde Ya da çok aşiret dizisi izledin. Hani sek erkek ama eşini biriciği yapan hayal ürünü adamları. Bir de Ağa olursa tadından yenmez demi

Doğulu olsun diye hayalin olmasının başka bir mantığını bulamadim. Denk gelirse elbet olabilir de illa ordan olsun demenin hayal dünyasında üretilen şeylerden etkilenmekten başka açıklaması yok.

Ülkedeki erkek evlat sevgisi bambaşka nerde olursa olsun erkekler hep ön planda oluyor. Yine de iyi düşünelim en azından fındık hasılatı çok iyi oluyor
Babadan dededen düşerse tabii
fındık kavgaları da çoktur.
Genelde de ölene kadar pek kimseye koklatmazlar.
Para biriktirmeyi severler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…