Flört ve ikinci buluşma

Şu konuda kesin genelleme yapılabilir. Namus kavramının en çok kadına yüklendiği bölge desek 1. sırayı çeker.

Yine civcivli konu kacirmisim.

Dogulu fantazisinin sebebi neymis cozdunuz mu?

kitap ya da diziyle alakalı değil ya sevemez miyim olamaz mı yani
Şehri seversin tabi. Gider gezersin,görürsün vs. Ama hayalim Doğulu erkekle evlenmek olmaz. Niye bunun hayali kurulur ki. Ağa ,aşiret klişelerinden etkilenmissindir işte. Ya da kilonca altın hayalin falan vardır.

Evlenmeden soramazsın çok komik olmuş.Valla böylelerine gülmeye bile takatim yok

Mardinli birinin " ben erkeğim, evlenene kadar böyle şeyler sorma" demesine neden şaşırdın ki? Eğer böyle demeseydi şaşırmalıydın. Ben de senin buna şaşırmana şaşırdım. 2 lafından biri " ben erkeğim " olan biriyle evliliğe varsan devam et, yoksan iletişimi kes. Zaten sevgili bile değilsiniz.

Bir sefer görüşmüşsünüz birisine çok anlam yüklemişsiniz. Kibarlığın batısı doğusu olmaz. Ayrıca hırt her yerde hırttır. Ben erkeğim dediği yerde eee nolmuş bende kadınım diyememişsiniz. Bu kafada ki insan sizi her zaman ezikleyecektir.

Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
Mesele şehirse Fransizla evlenip Mardin'de yaşayabilirsin.

Bu kadarını beklemiyordum ya

Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedim

Eşimin ailesi laz değil ama. Karadeniz’in özellikle doğu Karadeniz’in çok çekilir olduğunu düşünmüyorum.

Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedim
Siz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.
Hoş siz ikiniz tencere kapaksınız. Evlenin.
Biri der erkeğim ben onu yapmam bunu yapmam diğeri 24 yaşına bakmadan kızım der.

Üniversitedeyken bir asistan vardı. Ben bilim kızıyım diyordu ya. Aklıma geldi şimdi.

O hırta nasıl kadınım desin. Alacağı tepki nööeey kadın mı. Sen kız degil misin ile başlardı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…