- Konu Sahibi PembisGirl
-
Mardin Çogzel şehirmişYine civcivli konu kacirmisim.
Dogulu fantazisinin sebebi neymis cozdunuz mu?
Kendisi Urfa,Mardin, Antep güzel sehirler cok seviyorum diye demis.Yine civcivli konu kacirmisim.
kitap ya da diziyle alakalı değil ya sevemez miyim olamaz mı yaniKendisi Urfa,Mardin, Antep güzel sehirler cok seviyorum diye demis.
Bence Ağa aşiret kitapları ya da dizileri. Başka açıklaması olamaz
Şehri seversin tabi. Gider gezersin,görürsün vs. Ama hayalim Doğulu erkekle evlenmek olmaz. Niye bunun hayali kurulur ki. Ağa ,aşiret klişelerinden etkilenmissindir işte. Ya da kilonca altın hayalin falan vardır.kitap ya da diziyle alakalı değil ya sevemez miyim olamaz mı yani
Evlenmeden soramazsın çok komik olmuş.Valla böylelerine gülmeye bile takatim yokMerhabalar,
Geçen hafta çok yakın arkadaşımla buluşmuştuk ve arkadaşım wp durumuna bizi fotoğraf attı. Daha sonrasında bir beyefendi beni görmüş,begenmiş ve görüşmek istemiş. Bende tamam dedim. Sonra instadan istek attı takipleştik sonrasında yazdı.
Kendisi Mardinli. Çok gelenekçi bir ailenin çocuğu. Neyse konusmamızın ikinci günü numaramı istedi bende verdim ve wpden görüşmeye başladık. Tanışmamızın 6.günüde yüz yüze geldik. Hemen buluşmak istemişti.Yüzyüzeyken kendisi bana görüşmemiz hakkında ne düşündüğümü sordu. Bende olumlu oldugunu söyledim. Oda güzel ve olumlu benim için okey dedi. Konusmamızda hep evliliğe yönelik konustu. Bende niyetinin ciddi oldugunu varsaydım. Neyse hanımlar eve geldim. Eve geldiğimde “ne yaptın” diye mesaj attı. Hâlâ sorun olmadıgını düsündüm.” Benim için olumlu güzel inşAllah böylede kalır nasip her şey” dedi.
Fakat sonrasında geç dönmeye başladı mesajlarıma. Çoğu zaman haber vermiyordu gittigi geldigi yerleri. Ertesi günü telefonda konusurken “İşe geldim belki sonra başka yere geçerim” dedi. Bende başka yer? dedim. O da sorma dedi bende neden dedim.
“Şöyle bir şey var bana evlenmeden gittigim geldigim yeri soramazsın ben erkeğim” dedi. Şok oldum. Böyle bir sey beklemiyordum. Sonra mesajlaşırken ben bu konuyu tekrar açtım. Ben hesap soracak bir insan değilim sadece haber vermeni beklerim dedim. O da “haber veririm sıkıntı yok. Sen kafanı yorma hallederiz tarzı” konuştu.
Aslında kendisi eve geldiğinde,işe gittiğinde ya da bir yere gittiğinde geldim gittim tarzında haber veren biri ama işle ilgili bir şey sorduğum zaman soramazsın tarzında üstünlük kurmaya çalıştı.
Haber verme konusunda vermeyecek olsa geldiğini gittiğini demezdi ama soru sorma konusunda soru sormamı istemiyor.
Tek sıkıntım şuanlık böyle.
Fazla anlam yüklememeye çalışıyorum ama bilmiyorum. Niyetinin ciddi oldugunu söylüyor. Bazen geç cevap veriyor. Soğuk bir şekilde davrandıgıda oluyor.
Bilemiyorum kafam çok karışık. Doğulu olduğu için mi bu şekilde davranıyor?
Bu arada asla ırkçı bir insan değilim. Doğulu erkek her zaman hayalimdi. Eşimin doğulu olmasını istiyorum. Açıkçası soru sorma konusunda bir sıkıntım yok. Sadece bu konu biraz canımı sıktı ve kafamı karıştırdı.
Ne yapmalıyım bundan sonrasında
Birde bir sorum olacak. İkinci buluşmayı ben mi teklif etmeliyim ondan mı beklemeliyim ilk buluşmayı o teklif etti
Mardinli birinin " ben erkeğim, evlenene kadar böyle şeyler sorma" demesine neden şaşırdın ki? Eğer böyle demeseydi şaşırmalıydın. Ben de senin buna şaşırmana şaşırdım. 2 lafından biri " ben erkeğim " olan biriyle evliliğe varsan devam et, yoksan iletişimi kes. Zaten sevgili bile değilsiniz.Merhabalar,
Geçen hafta çok yakın arkadaşımla buluşmuştuk ve arkadaşım wp durumuna bizi fotoğraf attı. Daha sonrasında bir beyefendi beni görmüş,begenmiş ve görüşmek istemiş. Bende tamam dedim. Sonra instadan istek attı takipleştik sonrasında yazdı.
Kendisi Mardinli. Çok gelenekçi bir ailenin çocuğu. Neyse konusmamızın ikinci günü numaramı istedi bende verdim ve wpden görüşmeye başladık. Tanışmamızın 6.günüde yüz yüze geldik. Hemen buluşmak istemişti.Yüzyüzeyken kendisi bana görüşmemiz hakkında ne düşündüğümü sordu. Bende olumlu oldugunu söyledim. Oda güzel ve olumlu benim için okey dedi. Konusmamızda hep evliliğe yönelik konustu. Bende niyetinin ciddi oldugunu varsaydım. Neyse hanımlar eve geldim. Eve geldiğimde “ne yaptın” diye mesaj attı. Hâlâ sorun olmadıgını düsündüm.” Benim için olumlu güzel inşAllah böylede kalır nasip her şey” dedi.
Fakat sonrasında geç dönmeye başladı mesajlarıma. Çoğu zaman haber vermiyordu gittigi geldigi yerleri. Ertesi günü telefonda konusurken “İşe geldim belki sonra başka yere geçerim” dedi. Bende başka yer? dedim. O da sorma dedi bende neden dedim.
“Şöyle bir şey var bana evlenmeden gittigim geldigim yeri soramazsın ben erkeğim” dedi. Şok oldum. Böyle bir sey beklemiyordum. Sonra mesajlaşırken ben bu konuyu tekrar açtım. Ben hesap soracak bir insan değilim sadece haber vermeni beklerim dedim. O da “haber veririm sıkıntı yok. Sen kafanı yorma hallederiz tarzı” konuştu.
Aslında kendisi eve geldiğinde,işe gittiğinde ya da bir yere gittiğinde geldim gittim tarzında haber veren biri ama işle ilgili bir şey sorduğum zaman soramazsın tarzında üstünlük kurmaya çalıştı.
Haber verme konusunda vermeyecek olsa geldiğini gittiğini demezdi ama soru sorma konusunda soru sormamı istemiyor.
Fazla anlam yüklememeye çalışıyorum ama bilmiyorum. Niyetinin ciddi oldugunu söylüyor. Bazen geç cevap veriyor. Soğuk bir şekilde davrandıgıda oluyor.
Bu arada asla ırkçı bir insan değilim. Doğulu erkek her zaman hayalimdi. Eşimin doğulu olmasını istiyorum. Açıkçası soru sorma konusunda bir sıkıntım yok. Sadece bu konu biraz canımı sıktı ve kafamı karıştırdı.
Birde bir sorum olacak. İkinci buluşmayı ben mi teklif etmeliyim ondan mı beklemeliyim ilk buluşmayı o teklif etti
Öylesini zor bulursun. Samanlıkta iğne arasan işin daha kolay olur.her dogulu böyle olacak diye bir algı yok kafamda. modernide olabilir
Bir sefer görüşmüşsünüz birisine çok anlam yüklemişsiniz. Kibarlığın batısı doğusu olmaz. Ayrıca hırt her yerde hırttır. Ben erkeğim dediği yerde eee nolmuş bende kadınım diyememişsiniz. Bu kafada ki insan sizi her zaman ezikleyecektir.Merhabalar,
Sahiplenen erkek arıyormuş. Biri bana sahip çıksın diyor.Yine civcivli konu kacirmisim.
Mesele şehirse Fransizla evlenip Mardin'de yaşayabilirsin.Benim hayalimdeki doğulu erkek profili bu anlattıgınız degil ki. Konum olarak mesela Antep olsun Urfa olsun Mardin olsun güzel şehirler oldugu icin istemiştim. Asla böyle sığ görüşlü erkek hayalim yok
yav ablacım ne alakaSahiplenen erkek arıyormuş. Biri bana sahip çıksın diyor.
Bu kadarını beklemiyordum yaMardinli birinin " ben erkeğim, evlenene kadar böyle şeyler sorma" demesine neden şaşırdın ki? Eğer böyle demeseydi şaşırmalıydın. Ben de senin buna şaşırmana şaşırdım. 2 lafından biri " ben erkeğim " olan biriyle evliliğe varsan devam et, yoksan iletişimi kes. Zaten sevgili bile değilsiniz.
Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedimBir sefer görüşmüşsünüz birisine çok anlam yüklemişsiniz. Kibarlığın batısı doğusu olmaz. Ayrıca hırt her yerde hırttır. Ben erkeğim dediği yerde eee nolmuş bende kadınım diyememişsiniz. Bu kafada ki insan sizi her zaman ezikleyecektir.
Eşimin ailesi laz değil ama. Karadeniz’in özellikle doğu Karadeniz’in çok çekilir olduğunu düşünmüyorum.Bence Karadeniz değil de LAZ büyük bi sıkıntı ben balıkesirliyim annem istanbulun yerlisi izmitte doğdum antalya van sakaryada yaşadım istanbulda okudum ailemin çevresi bir sürü yöreden ablam karslı biriyle evli erkek kardeşim iranlı azeri eniştem muğlalı yengem ağrılı kocamın ailesi anne tarafı laz ordudan düzceye göçmüş türk kürt alevi çerkes abaza arap gürcü dadaş vs her türlü insanı tanıyorum laz kadını çok çeker çalışkandır vs ama tövbe estağfurullah bir kişiliktir erkekleri berbattır zaten. Çok bağırırlar gürültülü sesli aile dövüşleri bitmez. Sadece iç Anadolulu yok çevremdesakaryada yaşıyorum burda ilk soru hangi milletsin olduğu için hakimim herkese
Siz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedim
Kız mı?Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedim
Üniversitedeyken bir asistan vardı. Ben bilim kızıyım diyordu ya. Aklıma geldi şimdi.Siz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.
Hoş siz ikiniz tencere kapaksınız. Evlenin.
Biri der erkeğim ben onu yapmam bunu yapmam diğeri 24 yaşına bakmadan kızım der.
O hırta nasıl kadınım desin. Alacağı tepki nööeey kadın mı. Sen kız degil misin ile başlardı heraldeSiz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.
Hoş siz ikiniz tencere kapaksınız. Evlenin.
Biri der erkeğim ben onu yapmam bunu yapmam diğeri 24 yaşına bakmadan kızım der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?