Flört ve ikinci buluşma

Ay yok, karadeniz erkeği daha baskıcı ve aileci bence. Bir de yemek konusunda zayıflar ya 😂
Gerçekten öyle bizim yemekler o kadar güzel ki söylediğinize katılıyorum Karadeniz mutfağı Gerçkten çok kötü.Geçenlerde bi trabzonlu yazmıştı bana neden hem yeşillik yiyorsunuz diye sorunca çocuk engelledi beni shsjsks

Doğuluyum, doğulu bir adamla evliyim. Farklı bölgeler ve farklı etnik kökenler. İki tarafta da ya da çevremizdeki doğulularda da öyle kadın çalışmaz diyen yok. Çoğunluk öyle değil. Şehirlerde yaşayanlar hiç değil.
Bunlarda doğulu ama ankarada şehirde yaşıyorlar. Ablası var ablası çalışıyor mesela. Ama konustugum kişi pek çalışmamı istemedigini söyledi.

Gerçekten öyle bizim yemekler o kadar güzel ki söylediğinize katılıyorum Karadeniz mutfağı Gerçkten çok kötü.Geçenlerde bi trabzonlu yazmıştı bana neden hem yeşillik yiyorsunuz diye sorunca çocuk engelledi beni shsjsks
Yunanlar bile çalmamış karadeniz mutfağını o derece 😂 ay banlancam şimdiiii 😂😂😂

Yani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedim
Tepkiniz bu mu?
Aşkolsun ben hesap soracak biri miyim demek tepki mi?
Tepki şudur; ne demek soramam, gelecek düşündüğüm bir erkeğin nerde olduğu ne yaptığı elbette beni ilgilendirir ve sorarım.
Doğuda ahıra giren inekleri bile sayıyoruz biz hepsi geldi mi yerine yerleşti mi diye.
Çok ama çok üzülecek gibi duruyorsunuz.

Tepkiniz bu mu?
Aşkolsun ben hesap soracak biri miyim demek tepki mi?
Tepki şudur; ne demek soramam, gelecek düşündüğüm bir erkeğin nerde olduğu ne yaptığı elbette beni ilgilendirir ve sorarım.
Doğuda ahıra giren inekleri bile sayıyoruz biz hepsi geldi mi yerine yerleşti mi diye.
Çok ama çok üzülecek gibi duruyorsunuz.
Yani yalan söylemek istemiyorum. Sıkıcak bunaltıcak bi insan değilim ki. Haber verse yeter

Yani yalan söylemek istemiyorum. Sıkıcak bunaltıcak bi insan değilim ki. Haber verse yeter
İşte haber istemişsiniz o da sen soramazsın canım çekerse ben söylerim demiş. Bunu sizin bunaltacak bir insan olup olmamanızla alakası yok. Bir ilişkide her iki tarafın da birbirlerine yükümlülükleri vardır. Sizin için de o kişi için de geçerli yükümlülüklerdir bunlar.
Görünen o ki devam edeceksiniz. İnşallah pişman olmazsınız.

Bu arada eski konulara bir göz atayım dedim. Yahu siz bir süre önce yine böyle bir sığırdan ayrılmışsınız zaten. Biraz ayran gönüllü müyüz acaba? Evde kaldım korkusu mu sardı?
Niye aynı profillere takılıp duruyorsunuz.

Bu arada eski konulara bir göz atayım dedim. Yahu siz bir süre önce yine böyle bir sığırdan ayrılmışsınız zaten. Biraz ayran gönüllü müyüz acaba? Evde kaldım korkusu mu sardı?
Niye aynı profillere takılıp duruyorsunuz.
Ay hayır kesinlikle öyle bi korkum yok olacak olan doğru zamanda hayırlıkla olsun kafasındayım.

Valla bayağıdır sevgilim var, değil ilk 10 günden hesap sormak kaç senedir hiç hesap sormadık birbirimizden. Gün içinde de her adımımızı birbirimize "haber" vermeyiz.
10 günlükken hele hiç takmıyordum bile, gayet rahattım olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım. Bu benim kocam olacak gözüyle bakmadım yani.
Tanımadığınız bir adam için fazla değil mi bu kadar ilgi alaka? 10 günde gittiğin geldiğin yeri haber ver vs. demek aşırı bence ya.

Back
X