- Konu Sahibi PembisGirl
uzak şehir izleyip cihan ve kaya alboranın etkisinde kalmış diye yorumladımNasıl? Yani doğulu erkekle evlenmek istiyorum derken ne demek istediniz? Nasıl erkek?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzak şehir izleyip cihan ve kaya alboranın etkisinde kalmış diye yorumladımNasıl? Yani doğulu erkekle evlenmek istiyorum derken ne demek istediniz? Nasıl erkek?
Gerçekten öyle bizim yemekler o kadar güzel ki söylediğinize katılıyorum Karadeniz mutfağı Gerçkten çok kötü.Geçenlerde bi trabzonlu yazmıştı bana neden hem yeşillik yiyorsunuz diye sorunca çocuk engelledi beni shsjsksAy yok, karadeniz erkeği daha baskıcı ve aileci bence. Bir de yemek konusunda zayıflar ya![]()
Bunlarda doğulu ama ankarada şehirde yaşıyorlar. Ablası var ablası çalışıyor mesela. Ama konustugum kişi pek çalışmamı istemedigini söyledi.Doğuluyum, doğulu bir adamla evliyim. Farklı bölgeler ve farklı etnik kökenler. İki tarafta da ya da çevremizdeki doğulularda da öyle kadın çalışmaz diyen yok. Çoğunluk öyle değil. Şehirlerde yaşayanlar hiç değil.
Yunanlar bile çalmamış karadeniz mutfağını o dereceGerçekten öyle bizim yemekler o kadar güzel ki söylediğinize katılıyorum Karadeniz mutfağı Gerçkten çok kötü.Geçenlerde bi trabzonlu yazmıştı bana neden hem yeşillik yiyorsunuz diye sorunca çocuk engelledi beni shsjsks
Ağırlığınca altın takarız da dedi mi?Bunlarda doğulu ama ankarada şehirde yaşıyorlar. Ablası var ablası çalışıyor mesela. Ama konustugum kişi pek çalışmamı istemedigini söyledi.
Tepkiniz bu mu?Yani kendisine bu konuda tepki gösterdim. Ben hesap soracak biri gibi mi duruyorum dedim ben haber vermeni beklerim fazlası yok dedim
hayır hahaha ne kadar altın isteniyor sizin oralarda dediAğırlığınca altın takarız da dedi mi?
Yani yalan söylemek istemiyorum. Sıkıcak bunaltıcak bi insan değilim ki. Haber verse yeterTepkiniz bu mu?
Aşkolsun ben hesap soracak biri miyim demek tepki mi?
Tepki şudur; ne demek soramam, gelecek düşündüğüm bir erkeğin nerde olduğu ne yaptığı elbette beni ilgilendirir ve sorarım.
Doğuda ahıra giren inekleri bile sayıyoruz biz hepsi geldi mi yerine yerleşti mi diye.
Çok ama çok üzülecek gibi duruyorsunuz.
İlk buluşmada harika şeyler konuşmuşsunuz maşallah. Çok etkileyici.hayır hahaha ne kadar altın isteniyor sizin oralarda dedi
İşte haber istemişsiniz o da sen soramazsın canım çekerse ben söylerim demiş. Bunu sizin bunaltacak bir insan olup olmamanızla alakası yok. Bir ilişkide her iki tarafın da birbirlerine yükümlülükleri vardır. Sizin için de o kişi için de geçerli yükümlülüklerdir bunlar.Yani yalan söylemek istemiyorum. Sıkıcak bunaltıcak bi insan değilim ki. Haber verse yeter
Her söylediğine daha çok gülüyorum. Akşam akşam çok yorgundum keyfim yerine geldi valla.hayır hahaha ne kadar altın isteniyor sizin oralarda dedi
Sadece fikrinizi belirtinizYunanlar bile çalmamış karadeniz mutfağını o dereceay banlancam şimdiiii
![]()
Muhteşem ya. Tam evlenilecek adam bence.İlk buluşmada harika şeyler konuşmuşsun maşallah. Çok etkileyici.
Mıhlama (işalla doğru yazdım) hariç diyelim.Sadece fikrinizi belirtinizgerçekten Karadenizli arkadaşlar alınmasın ama arada x te bile karşıma çıkıyor herkes çok kötü diyor
evet o güzel oluyor teyzemin komşusu yapmıştı çok güzeldi .Mıhlama (işalla doğru yazdım) hariç diyelim.![]()
Bu arada eski konulara bir göz atayım dedim. Yahu siz bir süre önce yine böyle bir sığırdan ayrılmışsınız zaten. Biraz ayran gönüllü müyüz acaba? Evde kaldım korkusu mu sardı?Yani yalan söylemek istemiyorum. Sıkıcak bunaltıcak bi insan değilim ki. Haber verse yeter
Çünkü yontulmamış seviyor.Bu arada eski konulara bir göz atayım dedim. Yahu siz bir süre önce yine böyle bir sığırdan ayrılmışsınız zaten. Biraz ayran gönüllü müyüz acaba? Evde kaldım korkusu mu sardı?
Niye aynı profillere takılıp duruyorsunuz.
Ay hayır kesinlikle öyle bi korkum yok olacak olan doğru zamanda hayırlıkla olsun kafasındayım.Bu arada eski konulara bir göz atayım dedim. Yahu siz bir süre önce yine böyle bir sığırdan ayrılmışsınız zaten. Biraz ayran gönüllü müyüz acaba? Evde kaldım korkusu mu sardı?
Niye aynı profillere takılıp duruyorsunuz.
Bu abla beni tanıyor çözmüşÇünkü yontulmamış seviyor.