- 17 Temmuz 2014
- 823
- 570
- 303
- Konu Sahibi PembisGirl
Kaç yaşında? Mesleği ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç o niyetle yazmamıştım. Bekaret aklıma bile gelmedi.Siz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.
Hoş siz ikiniz tencere kapaksınız. Evlenin.
Biri der erkeğim ben onu yapmam bunu yapmam diğeri 24 yaşına bakmadan kızım der.
Neden o zaman “kızım” dediniz?Hiç o niyetle yazmamıştım. Bekaret aklıma bile gelmedi.
Mardin Çogzel şehirmiş
Kendisi Urfa,Mardin, Antep güzel sehirler cok seviyorum diye demis.
Bence Ağa aşiret kitapları ya da dizileri. Başka açıklaması olamaz![]()
Sahiplenen erkek arıyormuş. Biri bana sahip çıksın diyor.
aşiret dizilerini fazla kaçırmışYine civcivli konu kacirmisim.
Dogulu fantazisinin sebebi neymis cozdunuz mu?
Sus sus anlatacak birazdan.aşiret dizilerini fazla kaçırmış![]()
Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum. Doğulu arkadaşlarım var çok severim çok cana yakın olduklarını düşünüyorum. Gerçekten elleri bol gönülleri geniş. Yani aslında çok bir sebebi yok. Doğulu erkek merakım ne aşiretlikle ne ağa paşa meseleleriyle ilgili bir şey değil. Sadece eşim hep doğu tarafından olsun istiyorum. O tarafa kanım kaynamış olamaz mı?
Üf güzel laf koymuşsunuz.Bende kızım dedim bunun kızı erkeği yok dedim
Bir kadının kendine kız demesinin nasıl bir açıklaması var öyleyse?Hiç o niyetle yazmamıştım. Bekaret aklıma bile gelmedi.
Humm anladim sebebini ama mantikli bulamadim, biraz davulun sesi uzaktan hos gelir durumu olmus.Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum. Doğulu arkadaşlarım var çok severim çok cana yakın olduklarını düşünüyorum. Gerçekten elleri bol gönülleri geniş. Yani aslında çok bir sebebi yok. Doğulu erkek merakım ne aşiretlikle ne ağa paşa meseleleriyle ilgili bir şey değil. Sadece eşim hep doğu tarafından olsun istiyorum. O tarafa kanım kaynamış olamaz mı?
kendimi yeterince büyümüş gibi hissetmedigim için olabilir miBir kadının kendine kız demesinin nasıl bir açıklaması var öyleyse?
Coğrafi bir bölgeye kanınız kaynamış olamaz gibi.Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum. Doğulu arkadaşlarım var çok severim çok cana yakın olduklarını düşünüyorum. Gerçekten elleri bol gönülleri geniş. Yani aslında çok bir sebebi yok. Doğulu erkek merakım ne aşiretlikle ne ağa paşa meseleleriyle ilgili bir şey değil. Sadece eşim hep doğu tarafından olsun istiyorum. O tarafa kanım kaynamış olamaz mı?
Olamaz. Evlenmeye gelince yeterince büyümüş hissediyorsanız kadınım da diyebilirsiniz gayet.kendimi yeterince büyümüş gibi hissetmedigim için olabilir mi
Gerçekten çok mantıklı sebep. Ben ikna oldum evlenebilirsiniz.Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum.
Yeterince büyümüş gibi hissetmiyorsunuz, kız çocuğu olduğunuzu düşünüyorsunuz ama evlilik peşindesiniz. Sizce mantıklı mı?kendimi yeterince büyümüş gibi hissetmedigim için olabilir mi
E evlilik deyince depar atıyorsunuz. Bu mu büyümüş hissetmemek?kendimi yeterince büyümüş gibi hissetmedigim için olabilir mi
Kız olmak ya da kadın olmak. Ben zaten bekareti düşünerek yazmadım. Aklıma dahi gelmedi. Neden bu kadar takıldınız anlayamadımYeterince büyümüş gibi hissetmiyorsunuz, kız çocuğu olduğunuzu düşünüyorsunuz ama evlilik peşindesiniz. Sizce mantıklı mı?
Çok fazla zengin , yakışıklı ağa dizisi izlemişsin.Ama her kesim öyle olmaz diye düşünüyorum.
depar atmadım? ne yaşıyorsunuz siz acaba? evlenmek için can atan kimE evlilik deyince depar atıyorsunuz. Bu mu büyümüş hissetmemek?