Flört ve ikinci buluşma

Siz de kız değil kadınsınız. İki çeşit cinsiyet vardır. Kadın ve erkek. Kız ve oğlan. Yetişkin olmayanlar, çocuklar kız ve oğlandır. Yetişkin olunca kadın ve erkek olurlar. Bekaretle alakası yoktur.
Hoş siz ikiniz tencere kapaksınız. Evlenin.
Biri der erkeğim ben onu yapmam bunu yapmam diğeri 24 yaşına bakmadan kızım der.
Hiç o niyetle yazmamıştım. Bekaret aklıma bile gelmedi.

Bu cevaplar degilse P PembisGirl dogrusu ne, neden dogulu erkek, anlatsana biraz 🧐
Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum. Doğulu arkadaşlarım var çok severim çok cana yakın olduklarını düşünüyorum. Gerçekten elleri bol gönülleri geniş. Yani aslında çok bir sebebi yok. Doğulu erkek merakım ne aşiretlikle ne ağa paşa meseleleriyle ilgili bir şey değil. Sadece eşim hep doğu tarafından olsun istiyorum. O tarafa kanım kaynamış olamaz mı?

"Şuanlık tek sıkıntım bu" dediğiniz şey bana göre en büyük red flaglardan biri. Ben olsam direkt topuklarım. Daha on gündür tanıdığım birisi benim özelime giremez/bana hesap soramaz dese hak verirdim. Ama burda olay soru sordurmak sordurmamak değil, kurduğu cümledeki alt metni göremiyor musunuz? Adam bariz cinsiyetçi birisi. "Çünkü ben erkeğim" demek "sırf erkek olduğum için yapabileceğim/ kendime hak gördüğüm şeyler var" demek. Görüşmeye devam ederseniz muhtemelen aynı cümlenin "ama sen kadınsın yapamazsın" versiyonunu da duyarsınız. Kabul edecekseniz buyrun

Öncelikle küçüklüğümden beri kürtçe şarkılar dinleyerek büyüdüm çok seviyorum. Doğulu arkadaşlarım var çok severim çok cana yakın olduklarını düşünüyorum. Gerçekten elleri bol gönülleri geniş. Yani aslında çok bir sebebi yok. Doğulu erkek merakım ne aşiretlikle ne ağa paşa meseleleriyle ilgili bir şey değil. Sadece eşim hep doğu tarafından olsun istiyorum. O tarafa kanım kaynamış olamaz mı?
Humm anladim sebebini ama mantikli bulamadim, biraz davulun sesi uzaktan hos gelir durumu olmus.

Coğrafi bir bölgeye kanınız kaynamış olamaz gibi.
Ne şarkısı ne türküsü yahu?
Saydığınız özellikler şahısların kendileriyle ailelerin yapısıyla alakalı. Duyan da doğu anadoluya gelenleri davul zurnayla kapıda karşılıyorlar zanneder.

Ben de ingiliz dili edebiyatına meraklıyım. Eski ingilizceyle yazılmış şiirlere bayılıyorum. İsviçre'nin doğası mükemmel çok isterim gitmeyi. Bir de yeni zelanda merakı var, Lotr' dan kalma.
Benim 3 farklı ülkenin kesiştiği bir adam bulmam lazım.

İnsan hayatına girecek insanı şarkı türküyle mi seçer yahu.

Müge Anlı gibi olacak ama siz ne mezunusunuz?

Back
X