Flörtleşme ve Odunluk Üzerine

Unutmak için yeterli ama, aşık olmak için sanki daha çok paylaşım yapmak gerekli gibi geliyor :/ Teşekkür ederim
Aşık olmak için tek gereken birlikte bir dakika geçirmek aşk bir anda gelen bir his, tanımasan bile bir mimigi, bakışları, gülüşü sana kendini aşık hissettirebilir, o kişiye dair deriiin bir merak duygusu seni ele gecirebilir
Haa, sevgi derseniz,bağlılık derseniz,sadakat derseniz, emek derseniz , evet. Daha fazla zamana ihtiyaç var.
Ama aşk için yok yaa. Mesela şu an kendimi aşık hissediyorum, sadece bir gün geçirdiğim birine. Birlikte sadece 7 saat zaman geçirip 11 km yürümemiz bana yetti ( ki ona da yetti bence,sanki)
Günlerdir radyodan şarkı dinliyorum 'üc kanal sonraki ikinci şarkı ona gelsin' diye diye, stalklaya stalklaya beş sene önceki haline kadar geldim burç uyumumuza falan baktım, yeni buluşma günü için sözleştik,şimdiden sonraki on buluşmaya yetecek kadar aktivite var kafamda beraber yapacak
Bu yani böyle bir duygu, amaaa kesinlikle kalıcı bir şey değil, bir his.
Zamanla ,verilen emekle sevgiye- güçlü bir bağa dönebilir ,ya da rüzgar gibi geçen geçici / heyecanlı bir his olabilir.
Çok sorgulamayın, akışına bırakın bence.
Belki de çocuk sizinle çok umutsuz olduğu bir anda tanıştı, belki (çok gorusemeseniz de) varlığınız onu mutlu etmeye başladı. İçinden o an aşık aşık beklemek geçmiş, bunu dile getirmiş. Niye sorguluyorsunuz ki?
Zamanla, tanıdıkça samimi mı yoksa yavşak mi oldugunu anlarsınız nasıl olsa:) o zamana kadar akışına bırakın, yaşayın işte.
 
Buraya ilk konuyu açtığımda da kızlar öyle demişti, ama tavırlar garip geldi ya. Sanki kim olduğu önemli değil ilişki istiyormuş sadece gibi. Tam anlatamadım :/
Ben evlenip boşandım, evlilik dahil, 2 yıllık ilişkim olmuştu o kişiyle. Boşandıktan 6 ay sonra başkası ile tanıştım, ilişkimiz başladı, başlayalı da 6 ay oldu şuan. Ve şuan ki erkek arkadaşımla tanıştığımdan beri gerçekten çok mutluyum, çok seviyorum. O da öyle, daha 3 hafta olmuştu, seviyorum diyordu ama biz her gün görüşüyorduk tabi. Hala da aynı şekilde devam ediyor ilişkimiz, yaza evlenmey,i düşünüyoruz inşallah. Yani herkes sahte, yalancı değil. Belki de samimidir hislerinde, söylediklerinde. Hemen soğudum demeyin.
 
5 ayda ben hayatta sevdiğim birini unutamam. Ama mesela başkasından hoşlandığım için biter ilişki ya da benim duygularım bittiği için biter anca öyle. Temkinli olun derim.
 
Ajsndjdn dur nişanlıyken bi şey hissetmediği için trip yapayım ahahahah

Ya şaka bi tarafa bi yandan da doğru dediğiniz :/

Nisanliyken asik olsun degil ama kimisi gorur gormez etkilenir, kimisi zamanla vakit gecirdikce asik olur etkilenir.

Bu kişide ikisi de yok. Öyle karşima cikti vuruldum aşigim gibi bir durum olsa ta en başindan olurdu zaten.
Zamanla oldu desen flört etmeye başladiktan sonra bi defa goruşmuşsunuz daha, 2-3 hafta olmuş bi de.
O bakimdan dedim yani. Nişanliyken de gozu sizde olmasin bir zahmet zaten.
 
Yorumlar gayet mantıklı. Bir de şöyle yapıyolar önce çok yoğun ilgi gösterip sonra kendilerini geri çekebiliyolar. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Buna dikkat edip kendinizi kaptırmamaya özen gösterin. İnsanlar çok kısa sürede aşıkta olabilir, duygularını belli de edebilir robot degiliz nihayetinde ama sonra biz kendimizi kaptirmis oluyoruz onlarin gozunde. Mesela ben de hislerimi saklamayi sevmem. Belli bir yastan sonra da insan duygularinda daha rahat olmak istiyor. Bilemeyiz. Sonra sacma sapan sebepler yuzunden bir bakmissiniz geri cekilmis vs. Suan etkilmeye calisiyordur, siz nasil hissediyorsaniz oyle devam edin, hisler yaniltmaz...
 

Ya çok tatlı haller umarım istediğiniz gibi olur hepsi
 
5 ayda ben hayatta sevdiğim birini unutamam. Ama mesela başkasından hoşlandığım için biter ilişki ya da benim duygularım bittiği için biter anca öyle. Temkinli olun derim.

Olayın absğrtlüğü eski sevgilim de ayrılınca 5 ay kadar sonra başkasıyla olmuştu ben de nasık 5 ayda unutur ya diye hallere gitmiştim shdndhbd
 
kova burcu musunuz? ben de genelde hızlı gidenlere böyle yaklaşıyorum ve şansıma ne zaman biriyle konuşsam ilginç bir şekilde hızlı gidiyorlar. özlediklerini falan söyleyip daha yakın olmak istiyorlar ve gelecek planları falan yapıyorlar. ama şu an hayatımda biri var mı hayır yalnızım. çünkü ben de öyle olamıyorum. ben anlamış değilim böyle gidiyor olmalarının mutlaka sebebi vardır. hayır benimkiler ciddi olsalar gerçekten zaten şu an ben yalnız olmazdım. nedense benzer geldi yani bana anlattıklarınız. kendiniz olmaktan vazgeçmeyin.
 
1 kere görüşmeye fazla tabi ama o bir görüşmenin de yoğunluğuna bağlı bence. görüşüp ne yaptınız, neler konuştunuz paylaştınız bunlar önemli. online başlayan, online yürüyen ilişkileri sağlıklı bulmuyorum ben de. insanlar hayali bir dünyaya kaptırıyor kendini. o şekilde duyguların yoğunlaşması da zor olmuyor. ama yüz yüze olmadan sık sık bir araya gelmeden tanıyamıyorsunuz bir insanı. bence böyle temkinli yaklaşmanız gayet makul. kaba bulmadım sizi, tam tersi mantıklısınız.
 
Benim eşim de tanıştıktan kısa süre sonra "ben ciddiyim, fikrim ciddi" filan demişti, bana da garip gelmişdi o zamanlar. 3-4 ay sonra evlilik teklif etmişdi, ben de uzattım, şüpheli gelmişti bana )) ama işte evliyiz şuan ) siz de kendinize zaman verin, tanıyın iyi bir şekilde. Dürüst davranmışsınız, önemli olan da dürüstlük
 


Ya biraz tuhaf geliyor. Samimi değil demiyorum kesinlikle ama sanırım bizden kaynaklı biz yavaşız herkes yavaş olmak zorunda hissediyoruz galiba
 


Ben de sağlıklı bulmuyorum. Mesela ben wpta konuşurken çok rahatım, ama belki yüz yüze çok kasacağım? (önceden tanışıyoruz ortada böyle bi şey olmadığı için normal konuşuyorduk, sorun yoktu.)
 

En azından kendimi de başkasını da kandırmış gibi olmaz. Bu arada benim etrafımda da şak diye birlikte olan çiftler var alınan enerjiye göre çok değişiyor tabi, mutluluklar :)
 
3 haftalık flörtlesme mi? Ben bu durumu 3 kere yasadim, üçünde de sonu fos cikti. Adamlar başta coşuyor yok seni seviyorumlar yok çok güzelsinler ki 2 sinde daha henüz yüz yüze görüşme bile gerçekleşmemişti... Böyle başlayan iliskileri ben sağlıklı bulmuyorum. Cok rahatsiz olduysan bunlari belirt veya kendini biraz geri çek. Fazla odun değilse kendiliğinden anlar zaten.
 
Esim bana 2. Gun falandi aşık oldum dedi. oluyor böyle seyler
 
Ya biraz tuhaf geliyor. Samimi değil demiyorum kesinlikle ama sanırım bizden kaynaklı biz yavaşız herkes yavaş olmak zorunda hissediyoruz galiba
bence yavaşlık değil, çok kısa süre içinde öyle şeylerin gelişmesi çok saçma değil mi? ha 1 hafta 10 gün her gün yan yana olunur o zaman bunlar hissedilir anlarım, o zaman daha mantıklı gelir de 1 kere görüştünüz sadece, kaç hafta olmuş. evet enerji, çekim diye bişey var ama söz konusu erkekler olunca hiç güvenim yok. bana da denk geldi böyle birkaç tane, sonra anladım ki tek olayları yatağa atabilmekmiş yani klişe bir cümle kuruyorum belki ama öyleydi sahiden. baktılar benim onunla o aşamaya gelmem için daha zaman var, bir daha aramadı sormadılar. e hani güya çok etkilenmişti? hani özlüyordu? aşk, hoşlanma bu değil ki. biz yavaş değiliz, herkes her şeyi çok çabuk tüketmeye meraklı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…