- 8 Kasım 2025
- 1
- -4
- 1
- 21
- Konu Sahibi dertlibayan35
-
yapmayın efendim, gerçek tavsiye sanacakÇok büyütmüşsünüz evet. Bence abarttığınız için kendisinden önce özür dileyin sonra da lazere gideceğinize söz verin ki puanınız artsın!
O ne demek öyle tövbe tövbeşaka diye de bir şey yoktur. insan daha önce düşünmediği bir şeyin şakasını yapamaz. bu tavrı gerçekti, yani sizi baya baya "kıllı" bulmuş. eğer ağda yapıyorsa exinizi annesine yonlendirin, rahatsız oluyorsa onunla yatsın.
Cinsellikten sonra tavır değiştirenden olmaz.Ayrıca çevrenizin ısrarla uyarıp etrafınızda istemediği kişiden kötü bir şeyler çıkmadığını da bugüne kadar hiç görmedim.Boş verin dönmesin.Çünkü siz bir yerden sonra affedersiniz gibi geldi.Sonra başka bir şey yapar ve bir daha üzülürsünüz.Üç haftalık alelade bir şeymiş zaten.Boş verin gitsin.bu tavırları biz cnsel birliktelik yaşadıktan sonra oldu
Ben kendisini “kıllı” bulmasından çok puan sözüne takıldım. Her birlikte olduğu kıza puan veriyor demek ki.yapmayın efendim, gerçek tavsiye sanacak
Ay bu yorumu görmeden aynı yorumu yapmışım ama pardon yine deÇok büyütmüşsünüz evet. Bence abarttığınız için kendisinden önce özür dileyin sonra da lazere gideceğinize söz verin ki puanınız artsın!
Düşüncelerimiz aynıysa demekAy bu yorumu görmeden aynı yorumu yapmışım ama pardon yine de
çok özür dilerimO ne demek öyle tövbe tövbe
Ne diyorsun sen yaşaka diye de bir şey yoktur. insan daha önce düşünmediği bir şeyin şakasını yapamaz. bu tavrı gerçekti, yani sizi baya baya "kıllı" bulmuş. eğer ağda yapıyorsa exinizi annesine yonlendirin, rahatsız oluyorsa onunla yatsın.
bazen genç kuşağı kıskanıyorum, biz saklandıkta ne oldu. hayatı belli ölçülerde yaşamak gerek bence.Flörtünüz böyleyse sevgililikte napıyosunuz kız
Valla ben saklanmadım da hshdjdjd ama sevgilim diyordum yani bazı aşamalara geldiysem de. Fb desen o da değil duygu var, kavramlar birbirine girmiş artıkbazen genç kuşağı kıskanıyorum, biz saklandıkta ne oldu. hayatı belli ölçülerde yaşamak gerek bence.
Bir de situationship varValla ben saklanmadım da hshdjdjd ama sevgilim diyordum yani bazı aşamalara geldiysem de. Fb desen o da değil duygu var, kavramlar birbirine girmiş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?