Aynen ama sorunca sizce yalvarir duruma duseermiyimBir sorun yada acil durum olmuş olabilir. Olmamiştir ama gene de sorun ne oldu olumsuz bir durum mu var diye. Ama acil ve olumsuz bir durum yok da bu zekilde davrandiysa konuşmayin o mesaj atsa dahi siz mesaj atmayin
Evet hikayelerime bakiyirSizin mesajınıza bakmayıp wp,insta vb.. yerlere giriyorsa geçmiş olsun artık bir flörtünüz yok
Yok zaten asla öyle bir şey demem de hani bu cümlelerde mi kendimi düşürücü olur ondan şüpheliyim ama bir yandan diyorum 2 ay konuştuk bilmek hakkım değil miYalvarma cümleleri kurarsan yalvarmiş duruma düşersin. Ama senin mesajin net kesin acik olmasi lazim. Merhaba bir kaç gündür mesajlara bakmiyorsun. Olumsuz bir durum mu var? Kötü birsey mi oldu? Bak bu kadar yazip yolla yeter. Neden benj uzuyorsun ben sana ne yaptim ah vah demiceksin anladin mi
Merak ettim öncesinde birşey mi geçti aranızda, nasıl davranıyordu size?Yok zaten asla öyle bir şey demem de hani bu cümlelerde mi kendimi düşürücü olur ondan şüpheliyim ama bir yandan diyorum 2 ay konuştuk bilmek hakkım değil mi
Merak ettim öncesinde birşey mi geçti aranızda, nasıl davranıyordu size?
Yoo gayet iyiydik birden kesti dediğim gibiMerak ettim öncesinde birşey mi geçti aranızda, nasıl davranıyordu size?
saçmalama hal hatır sormaya çekinir olmuş insanlarAynen ama sorunca sizce yalvarir duruma duseermiyim
Anladım Allah Allah. Bence de sormak da birşey yok. Normal bi şekilde sorun. Verdiği cevaba göre düşünün bi.Yoo gayet iyiydik birden kesti dediğim gibi
Ama bi kaç kez çevrim içi denk geldim ve hikayeme bakms msj yokAnladım Allah Allah. Bence de sormak da birşey yok. Normal bi şekilde sorun. Verdiği cevaba göre düşünün bi.
Ben sorardım hani olumsuz bi durum mu var diye. Ne derse ona göre davranırdım. Demek ki telefona bakıyor 2 3 günmüş yani.Ama bi kaç kez çevrim içi denk geldim ve hikayeme bakms msj yok
Saçma sapan bahaneler sunduÜzgünüm büyük ihtimal başka birini bulmuş. Sizi kaybetmemek için sessiz takılıyor dursun olmadı bir bahane uydurur geri dönerim olarak düşünüyor bence. Benim de başıma geldi adam bu olaydan 2 ay sonra nişanlandı. Aklınızda şüphe kalmamasını istiyorsanız yazın arayın baktınız soğuk yolunuza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?