Flörtüm birden konusmayi kesti sebebini sormalmiyim?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
2.993
133
29
1 haftalık fln bir şey olsa takmam zaten ama yaklaşık 2 aydır konuşuyoruz 2 3 gündür yazmadı hiç ben düşünen emoji attım onada geri dönmedi başka bir şey de yazmadım sizce sebebini sormak hakkımidir yoksa birakyim gitsinmi bi anda kesti msjlari?

Bir sorun yada acil durum olmuş olabilir. Olmamiştir ama gene de sorun ne oldu olumsuz bir durum mu var diye. Ama acil ve olumsuz bir durum yok da bu zekilde davrandiysa konuşmayin o mesaj atsa dahi siz mesaj atmayin

Bir sorun yada acil durum olmuş olabilir. Olmamiştir ama gene de sorun ne oldu olumsuz bir durum mu var diye. Ama acil ve olumsuz bir durum yok da bu zekilde davrandiysa konuşmayin o mesaj atsa dahi siz mesaj atmayin
Aynen ama sorunca sizce yalvarir duruma duseermiyim

Belki başına bişey geldi
Belki sorumsuzun önde gideni.
Ama öyle mi böyle mi diye düşünmek yerine arayıp bu yükü atmak lazım üstünden.
İlişki dediğin konuşarak devam eden ve konuşarak bitmesi gereken bişey.

Yalvarma cümleleri kurarsan yalvarmiş duruma düşersin. Ama senin mesajin net kesin acik olmasi lazim. Merhaba bir kaç gündür mesajlara bakmiyorsun. Olumsuz bir durum mu var? Kötü birsey mi oldu? Bak bu kadar yazip yolla yeter. Neden benj uzuyorsun ben sana ne yaptim ah vah demiceksin anladin mi

Bu kadar yazip yolladin okudu gene dönüş yapmadi. Ha hiç baska mesaj tepki vermeyeceksin. Konuyu kapat ekli yerlerden sil. Ha o sonra geri sana dönecek doğanin kanunu bu. O zaman da sen tepkisiz kal en güzel galibiyet budur tabi ciddi bir sorunu yoksa bu dediklerm geçerli

Yok zaten asla öyle bir şey demem de hani bu cümlelerde mi kendimi düşürücü olur ondan şüpheliyim ama bir yandan diyorum 2 ay konuştuk bilmek hakkım değil mi

Üzgünüm büyük ihtimal başka birini bulmuş. Sizi kaybetmemek için sessiz takılıyor dursun olmadı bir bahane uydurur geri dönerim olarak düşünüyor bence. Benim de başıma geldi adam bu olaydan 2 ay sonra nişanlandı. Aklınızda şüphe kalmamasını istiyorsanız yazın arayın baktınız soğuk yolunuza bakın.

Saçma sapan bahaneler sundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…