- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Nasıl yapacağız derkenArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
O gidil kapalı biriyle evlenecek.Kapalıdan hoşlanıyor ama siz açıkken görüşüyor sizinleArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Kapanma olayı sadece allah rızası için olmalı o istedi diye değil yada onun sevgisinden değil sen zaten acıkmışsın niye 2 ay konuşmuş madem böyle kuralları varsa ne güzel ya senle flört etsin evlencegi bayanı kapali arasin
İyi o zaman öylesini bul diyeceksiniz, koyacaksınız tekmeyi. Ne olsun başka?Arkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Böyle bir yazısını gördüm konu sahibinin.Ben 22 yaşındayım üniversityi bu sene bitiriyorum.. Yaşıtlarım hayatının aşkını bulup Eşini bulup evlenmeye teker teker başlayıp kimisi çocuk bile yaparken ben hala
Ayrıl? Bu dağlıyı varlığınla şereflendirmeArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?