Flörtüm kapalı biriyle evlenirim diyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yapacağız derkenkapanmıcaksan konuşmıcaksın kapanacaksan sevgili olacaksın

Flört dönemi zaten tanıma zamanı. Aslında kendisini ifade etmesi sorması güzel ,sizde buna göre yol cizersinuz. Ancak arkadaşınız keşke namazı sorsaydı önce. Dinin direği namaz gerisi gelir zaten.
Saçma ya da değil flört dönemi istekler beklentiler açık edilir ve karar verilir.
İstemediğiniz şeyleri sonra değişir diye düşünmeyin. Ona göre düşünüp karar verin.

O gidil kapalı biriyle evlenecek.Kapalıdan hoşlanıyor ama siz açıkken görüşüyor sizinle

Sizinle ilk konuştuğunda açık olduğunuzu biliyordu buna rağmen konuştu sizinle. Başka hiçbir şeyinizi sormuyor ve kapalılık açıklık konuşuluyor.Ve direkt kapalı olmayan biriyle evlenmem diye söylüyor.Şimdi siz kapandığınızda bu Allah için mi olacak onun için mi olacak? Baştan fiyasko herşey.

Kapanmak gerçekten aklında varsa kapan Allah için ama eğer yoksa kapanma
Kapanırsan senle devam etcek olmazsan da ayrılırsınız

Katılıyorum
Kapalı olmadığını göre göre kızla flört et sonra ben kapalı istiyorum de
Saygısızlık bana göre. Hemen her çıktığıyla ciddi düşünsün bu adam demiyorum tabi, ama böyle ilişkinin başında seninle ciddi düşünmem demek de karşı tarafa saygısızlık. Ben olsam tekmeyi vururdum

İyi o zaman öylesini bul diyeceksiniz, koyacaksınız tekmeyi. Ne olsun başka?

bana zamanında kapanmayı düşünen biriyle evlenmek isteyen görücü usulü taliplerim çıktığında direk olmaz istemiyorum demiştim.. gitsinler kapalı kız bulsunlar çok istiyolarsa.. gelip de açık kızların zamanını çalmasınlar ozaman? çok kızıyorum ya böylelerine.. başka hiç bi özelliğimiz önemli değilmiş gibi ''kapalı olsun'' muş.. oldu canım başka?

Ben 22 yaşındayım üniversityi bu sene bitiriyorum.. Yaşıtlarım hayatının aşkını bulup Eşini bulup evlenmeye teker teker başlayıp kimisi çocuk bile yaparken ben hala
Böyle bir yazısını gördüm konu sahibinin.
22 yaşında hala bekar. Elalem onun yaşında çocuk doğuruyor. Bence evlensin.
Ne var yani, zaten kapanmak istiyormuş.
Tek sorun ikinci aydan böyle büyük şeyi dikte etme hakkını kendinde gören "annemle birlik yasayanla evleneceğim, çalışmayanla evleneceğim, oğlan doğuran kadar devam yoksa erkek çocuk verenle evlenecegim "diye de diretebilir. Ama o da çok önemli değil. Sonuçta en hayatını etkileyecek bir şeye daha doğru düzgün tanımadan evet diyen biri olarak nişanlın - kocan baska isteklerde gelirse onları da kabul edesin zaten
Benim oyum; başını kapa, kocayı kap,ağacı sev,yeşili koru,ayıyı öp

Ayrıl? Bu dağlıyı varlığınla şereflendirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…