Flörtüm kapalı biriyle evlenirim diyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazır kapalısı varken senle niye flörte girişmiş ki madem :)
Ben tercihlere saygılı bir insanım ama tutarsız, baskıcı insana uyuzum.
Yol ver gitsin Allah aşkına!

Adam yolunu yapıyor işte sende seviyorum diye alttan alma ben böyleyim de geç bundan sonraki aşama ya kapan ya biter olacak. Aslında mesele açık kapalı olmak değil aslında seni ne kadar yönetebildiği bu kadar kapalı insan isteyen gider öyle biriyle flört ederdi sen şimdi elbet kendim düşünürsem şu bu dersen adamın düşündüğü şu ben bunu her yola getiririm

Önemli mi bu kadar bu adam ?
Herhangi biri için kapanmayı içinize sindirebilecek misiniz ?
Bu işler allah rızası için ve bireysel tercihle yapılır, kocalanmak için değil

Yeni konustgmz zamanlar aynısını eşim bana söyledi dedim bunu ilerde kendim isterm baskası için degl sonra bi iki kapan mevzusu oldu sonrada bana baskı yapmaya kalkan biri hayatımda kalamaz dedim sonuc mu..evliyiz acıgım ve hatta beraber denize havuza gidiyoruz mayolu bikinili

Madem bu kadar dindar o zaman flört etmesin direk görücü evliliği yapsın. Beynini ..... salağı. Arkana bakmadan kaç.

Ya çok iyi benim ona ne demem lazım karşı mı çıkmam lazım, peki nasıl onu kırmadan karşı çıkabilirim bu duruma??? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Kapalı birisiyle evlenmek istemesi sorun değil ama sizin açık olduğunuzu bile bile ilişkiye başlayıp devam etmesi, sizin düşüncenize, fikirlerinize bir hakaret olmuyor mu. Bildiğiniz 'ben bunu nasıl olsa istediğim hale bir şekilde getiririm" demiş ya da olmazsa yoluma bakarım demiş yani. Saygısızlık resmen. Keşke o an suratına suratına şaapp diye inecek sert bir cevap verseydiniz

Ya çok iyi benim ona ne demem lazım karşı mı çıkmam lazım, peki nasıl onu kırmadan karşı çıkabilirim bu duruma??? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Öncelikle ona baskının yada kapan demenin dinende yanlıs oldugunu anlatın herseyin zamanı oldugunuda söyleyin belki içimden gelir kimsenin demesine kalmaz belkide hiç içimden gelmez deyin bunun tamamen maneviyat ve birazda kaderle kısmetle alakalı yarının ne olacağını bilemeyiz diye anlatmalısınız... Baskı kurmaya kalkarsada sizi kaybedeceginin sinyalini verin...sonra zaten ilişki ilerledikçe baglanma baslıyo ve sevgi varsa zaten bu sebeple ayrılmazsınız....evlenince de ben yavastan basladım önce kısa koldu sonra kolsuza gectim ama yavas yavas bianda olursa tepki cekersin ....biz önce etekli mayo ile basladık mesela sonra ya denizde etegi beni mahvetti yüzmemi engelledi bacaklarımı tahriş etti gibisinden sortlu mayoya üstü bikini yani öyle öyle devam ettik halada yol katediyoruz

Yüreğinize kaleminize sağlık ben henüz yolun çok başındayım.. Sizin kadar sürdürebilir miyim bilmiyorum ama bu söylediğiniz konuşmayı yüzyüze anlatmak sanırım daha açıklayıcı ve gerçekçi olcak.. Birde çok açık giyinen biri değilim orucunu tutan namazını tutan biriyim.. Ben bunun zamanla olabileceğini yapamazsam onun beni kaybedebileceği sinyalini vermeliyim anladığım kadarıyla.. Tekrar tekrar teşekkür ederim

Ne alaka yaaa şu sorudan bunumu anladin
yani ukala !!şu kisilere cewap vermyin haddini bilsinler !!
Canim soruya gelince kalbinin sesini dinle o seni dogru yola goturur:)
Ya yüreği ne tatlı insanlarsınız.. Din konuları ince konulardır yapılan ibadet Bi insan için, değil Allahın emri olduğu için yapılmalı ve dörtngözlemkocanarayan birisi değilim yalnız 22nyaşındayım ve felecektenhayarımı paylaşacağım insanı iyi seçmem gerektiğini düşündüğümden ve kafamın yüreğimin karışık olmasından dolayı burada sormak istedim.. Yüreğim onu, sevdiğimi ama şuan için kapanmaya hazır olmadığımı söylüyor..

Ben esimle unide tanıştım aciktim..hep kapanmayi istiyorum ama okul vs cesaret edemedim o da kapali olsan iyi olurdu dedi ama hic baski yapmadi bana ailesiyle tanıştırdı onlar da hic ses etmedi evlendik is vs derken ben yine kapanmadim cocuk oldu isten ayrilmak zorunda kaldim hep istedigim icin Allah rizasi icin kapandim esim istiyor die degil velhasil cocuklar dogduktan sonra kapandim esim istiyor die degil kendim istedigim icin ve bu surec 7 yila tekabul etti bir kere bile baski yapmadi ben kapandim ve istedigim icin oldu.. siz daha yeni tanisiyorsunuz sen kendin hazir degilsin kesinlikle soz verme ve ufacik baski hissedersen devam etme ..

Benim ablamda bekarken açikti enistemle tanişti aynisini söylemişti ablamda demekki icinde varmişkj kabul etti ama evlendikten sonra kapandi suan 15 yillik evli ve kapali hmm bu arada enistem sonrasinda istiyorsan açıl dedi ablamistemedi egerki icinde varsa kapanabilirsin ama icinde yoksa o zaman iliskiyi bitirmen mantikli

Yazmayacaktim ama dayanamadım en yakın arkadaşım üniversiteden sonra evlendi ben şok kız delidolu ve nasıl diyim kısa kollu giyer dizden etek giyerdi öyle dekolte giyinmezdi Üniv i de benden iyi dereceyle bitirdi evlendiği adam sakın bir adamd nişanlı iken kapandı yurytayken de hatimlere katılır namaz kılmaya çalışırdık birbirimizi itelerdik..şaşırdım çünkü evet arkadaşım meyilliydi ama çabuk oldu sanki çok konuştuk nasıl kapandın sen diye zaten istiyordm beni etkilesin istiyirym dedi..Ama hissediyorum fark etmediği baskı var hala kapalı bu arada

Kapanmaya kendisi de hazır mıymış sor
Tesettür kadın kadar erkeğe de farz
Nefret ediyorum ya bu riyakar tiplerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…