- 3 Eylül 2012
- 21.875
- 57.638
- 798
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Adam yolunu yapıyor işte sende seviyorum diye alttan alma ben böyleyim de geç bundan sonraki aşama ya kapan ya biter olacak. Aslında mesele açık kapalı olmak değil aslında seni ne kadar yönetebildiği bu kadar kapalı insan isteyen gider öyle biriyle flört ederdi sen şimdi elbet kendim düşünürsem şu bu dersen adamın düşündüğü şu ben bunu her yola getiririmArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Yeni konustgmz zamanlar aynısını eşim bana söyledi dedim bunu ilerde kendim isterm baskası için degl sonra bi iki kapan mevzusu oldu sonrada bana baskı yapmaya kalkan biri hayatımda kalamaz dedim sonuc muArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Ya çok iyi benim ona ne demem lazım karşı mı çıkmam lazım, peki nasıl onu kırmadan karşı çıkabilirim bu duruma??? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuzYeni konustgmz zamanlar aynısını eşim bana söyledi dedim bunu ilerde kendim isterm baskası için degl sonra bi iki kapan mevzusu oldu sonrada bana baskı yapmaya kalkan biri hayatımda kalamaz dedim sonuc mu..evliyiz acıgım ve hatta beraber denize havuza gidiyoruz mayolu bikinili
Öncelikle ona baskının yada kapan demenin dinende yanlıs oldugunu anlatın herseyin zamanı oldugunuda söyleyin belki içimden gelir kimsenin demesine kalmaz belkide hiç içimden gelmez deyin bunun tamamen maneviyat ve birazda kaderle kısmetle alakalı yarının ne olacağını bilemeyiz diye anlatmalısınız... Baskı kurmaya kalkarsada sizi kaybedeceginin sinyalini verin...sonra zaten ilişki ilerledikçe baglanma baslıyo ve sevgi varsa zaten bu sebeple ayrılmazsınız....evlenince de ben yavastan basladım önce kısa koldu sonra kolsuza gectim ama yavas yavas bianda olursa tepki cekersin ....biz önce etekli mayo ile basladık mesela sonra ya denizde etegi beni mahvetti yüzmemi engelledi bacaklarımı tahriş etti gibisinden sortlu mayoya üstü bikini yani öyle öyle devam ettik halada yol katediyoruzYa çok iyi benim ona ne demem lazım karşı mı çıkmam lazım, peki nasıl onu kırmadan karşı çıkabilirim bu duruma??? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Yüreğinize kaleminize sağlık ben henüz yolun çok başındayım.. Sizin kadar sürdürebilir miyim bilmiyorum ama bu söylediğiniz konuşmayı yüzyüze anlatmak sanırım daha açıklayıcı ve gerçekçi olcak.. Birde çok açık giyinen biri değilim orucunu tutan namazını tutan biriyim.. Ben bunun zamanla olabileceğini yapamazsam onun beni kaybedebileceği sinyalini vermeliyim anladığım kadarıyla.. Tekrar tekrar teşekkür ederimÖncelikle ona baskının yada kapan demenin dinende yanlıs oldugunu anlatın herseyin zamanı oldugunuda söyleyin belki içimden gelir kimsenin demesine kalmaz belkide hiç içimden gelmez deyin bunun tamamen maneviyat ve birazda kaderle kısmetle alakalı yarının ne olacağını bilemeyiz diye anlatmalısınız... Baskı kurmaya kalkarsada sizi kaybedeceginin sinyalini verin...sonra zaten ilişki ilerledikçe baglanma baslıyo ve sevgi varsa zaten bu sebeple ayrılmazsınız....evlenince de ben yavastan basladım önce kısa koldu sonra kolsuza gectim ama yavas yavas bianda olursa tepki cekersin ....biz önce etekli mayo ile basladık mesela sonra ya denizde etegi beni mahvetti yüzmemi engelledi bacaklarımı tahriş etti gibisinden sortlu mayoya üstü bikini yani öyle öyle devam ettik halada yol katediyoruz
Ne alaka yaaa şu sorudan bunumu anladinBazi kadinlara da evlilik olsun yeter ki herseyi yapmaya hazirsiniz.
Ya yüreği ne tatlı insanlarsınız.. Din konuları ince konulardır yapılan ibadet Bi insan için, değil Allahın emri olduğu için yapılmalı ve dörtngözlemkocanarayan birisi değilim yalnız 22nyaşındayım ve felecektenhayarımı paylaşacağım insanı iyi seçmem gerektiğini düşündüğümden ve kafamın yüreğimin karışık olmasından dolayı burada sormak istedim.. Yüreğim onu, sevdiğimi ama şuan için kapanmaya hazır olmadığımı söylüyor..Ne alaka yaaa şu sorudan bunumu anladin
yani ukala !!şu kisilere cewap vermyin haddini bilsinler !!
Canim soruya gelince kalbinin sesini dinle o seni dogru yola goturur:)
Benim ablamda bekarken açikti enistemle tanişti aynisini söylemişti ablamda demekki icinde varmişkj kabul etti ama evlendikten sonra kapandi suan 15 yillik evli ve kapali hmm bu arada enistem sonrasinda istiyorsan açıl dedi ablamistemedi egerki icinde varsa kapanabilirsin ama icinde yoksa o zaman iliskiyi bitirmen mantikliArkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
Arkadaşlar 1 2 aydır konuşuyoruz ve ilk defa kapanmayı düşünüyor musun diye sordu bana elbet dedim fakat bunun için gerçekten düşünmem gerektiğini ve zamanla bazı şeylerin olabileceğini bunu gerçekten kendim istediğim için yapmam gerektiğini söyledim. Bunun üzerine sordum sen nasıl isterdin? Ben bundan sonra sevgilim olacak kişi ile evlenmek ve onun kapalı olmasını isterdim dedi ben ondan hoşlanıyorum.. Ama kapanmak için henüz hazır değilim nasıl yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?