Flörtün öpme muhabbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha konuşmanın 5.gününde böyle cıvık hareketler beni irrite ederdi. Önceden daha samimi arkadaş olsaydınız normal karşılardım ama bu çok münasebetsiz geldi. Şimdiye kadar kimseye öpüp öyle yatayım diye mesaj atmışlığım da yok birini mesajdan nasıl öpüyoruz ne alaka anlamadım Hadi öptüm iyi geceler deseydi bari

Ne cüret ne demek ya ne alaka yani Osmanlı sultanımısınız siz

Cevap vermezdiniz o kadar amma abartmışsınız kutsal bakire gibi

Bence adamın gitme sebebi buradaki yazdığı gibi kibarca ben mesafeli ilerlemek istiyorum yerine bu ne cürret yazmanız. Bence kaba bulmuş ve saygısızlık olarak değerlendirmiş. Ve haklı.

Bazıları kadın olduğu için erkeğe ağzına geleni söyleyebilecegini dusunuyor. Hayatınızda hiç bir erkekten, bu ne cüret diye bir şey duyan var mı ya flört aşamasında insan nerde nasıl konuşacağını bu yasa kadar öğrenmediyse bu işlere girmesin bu ne ya. İyi ki erkek değilim ya çekilir dert değil bunlar. İnsan gibi konuşmak çok mu zor.

Tepkiniz aşırı kaçmış adam haklı. Adamın dediğini o an gecistirebilirdiniz. Eğer yaninizdayken böyle bir hamle yaparsa o zaman duruma göre tepki verirdiniz. Bugün öptüm diyen yarın ne der kimbilir

Göster ama öptürme ilk buluşmadan

Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum

O da başka bir pencereden bakıyor demek ki. Mesajlaşırken öptüm demek bence aşırı normal bir olay ben de sizin pencerenizden bakmıyorum. Herkesin bu konuda görüşü farklı olabilir, tek bir doğru yok. Sizin yanlışınız bence sizden farklı pencereden bakan birini eleştirme şeklinizde. Bir insan öpüşüp koklaşma isteğinde de olabilir bu anormal değil ama böyle oldu diye neden testesteron torbası olsun? Adama sapık muamelesi yapmışsınız had bildirmeye çalışmışsınız. İstekleriniz, beklentileriniz uyuşmayabilir ama bu siz veya karşı taraf anormal anlamına gelmez

Eee madem bu kadar ince eleyip sık dokuyacaksıniz neden flörtleşiyorsunuz.

Rahibe teressa olmaya gerek yok İkili ilişkilerde eninde sonunda bir yakınlaşma olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…