- 3 Şubat 2018
- 6.706
- 25.551
- 548
- 28
Ne cüret ne demek ya ne alaka yani Osmanlı sultanımısınız sizMerhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce birisiyle flört etmeye başladık. İş ortamıma geldiğinde birkaç kere iş yaparken kahve içmişliğimiz vardı sadece. Sizi tanımak isterim diyip ,bende tamam dememle başlamıştık flörte.Flörtün daha 5. gününde , mesajlaşırken ,uykum geldi ,hadi seni öpüp yatayım dedi.altı üstü 2 kere buluştuk. İnsan daha birini tanırken öpme muhabbeti beni tedirgin etti. Bana cinsellik için mi yaklaşıyor dedirtti. Ve yavaş ol, birkaç gündür tanıdığın birini nasıl öpüp yatayım dersin, bu ne cüret dedim.
# bu öpme muhabbeti senin gözünde ne canlandırdı diyince bu ne cüret dedim, tartışmak istemiyorum dedim ve peki, iyi geceler diyip mesajı sonlandırdık.
# ertesi gün bana boş yere kızdın dedi , buluşup konuştuğumuzda bu öpme muhabbetinin masumane olduğunu anlattı. Hadi seni tanımıyorum, niyetini yanlış yorumladım ve beni de tanımadığını düşünüp, sınırlarımıza girmeden birbirimizi tanıyalım diyerek konuşup konuyu kapattık. Ondan sonra 2 gün flört normal devam etti. 3.gün pat mesaj geldi, bence arkadaş kalalım diyor. Aradım, öpücük muhabbeti yüzde 60 onu etkileyip benden itmiş. Ee arkadaş kalıp kahve içip dertleşebilirmişiz. Bende dedimki o mesaj sonrası buluşup konuştuğumuzda bunu hallettiğimizi sanıyordum, sonraki 2 günde normal davranıp devam ettin. Niye devam ettin o zaman dedim. Tepkimi anca sindirmiş, cesaretini kırmışım. kısaca sevişmeyeceksen güle güle dediğini söylüyorsun sen deyip kızdım, kapattım. Bu erkekleri ben mi anlamıyorum, neyin gururu bu , düpedüz öpme koklaşma isteğiyle dolu testesteron torbaları . Ay bir yorumlayında bende doğru mu düşünüyorum anlayayım kızlar
Bence adamın gitme sebebi buradaki yazdığı gibi kibarca ben mesafeli ilerlemek istiyorum yerine bu ne cürret yazmanız. Bence kaba bulmuş ve saygısızlık olarak değerlendirmiş. Ve haklı.Şimdi insanların sınırları var doğru. Şimdi görgü kurallarına göre de saat akşam 10dan sonra ancak yakın insanları arayabiliriz, mesajlasabiliriz. O yakınlık kurulmuş. Burda adam durup dururken hadi öpüyorum dememiş. Dudağın öpüyorum vs gibi birşey değil. İyi uykular, öpüyorum. Hadi yine rahatsız oldu. Adamla görüştüğünde nazikçe ben mesafeli ilerlemek isterim dese ok. Bu ne cüret deyip adama tacizci muamelesi çekersen adam da gider.
Tecavüz konusuna gelince hiçbir durumda mazur görülemez. Bunu tartışmamız bile absurd. Adamın gece yazismasinda iyi uykular, öptüm demesi taciz değil. Bu sefer gerçekten konudan cikiyorumNiye cabaladiysam bu kadar
Göster ama öptürme ilk buluşmadanYani ben tanıştığım gün öpüp ayrılmadiysam sevgilim değildir ,genelde:) bana göre adamın dediğinde bir şey yok. Ama hayat sizin hayatınız. Haklı ya da haksız ,içinizden gelen bir tepki vermissiniz. O da beğenmemiş. Demek ki hayata aynı çizgide bakmıyorsunuz. Ben de benim basit flört cumleme sert tepki gösteren bir adamdan soğurdum.
Bence üstüne düşmeyin, olması gereken olmuş. Muhtemelen o kisinin aradığı öpüşüp koklastigi,sıklıkla aynı evde kalacağı,beraber tatiller planlayacagi bir kadındır. O da siz degilseniz şansını denemenin, sohbet edip iyice birbirini tanımanın ne gereği var ki?
Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
Eee madem bu kadar ince eleyip sık dokuyacaksıniz neden flörtleşiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce birisiyle flört etmeye başladık. İş ortamıma geldiğinde birkaç kere iş yaparken kahve içmişliğimiz vardı sadece. Sizi tanımak isterim diyip ,bende tamam dememle başlamıştık flörte.Flörtün daha 5. gününde , mesajlaşırken ,uykum geldi ,hadi seni öpüp yatayım dedi.altı üstü 2 kere buluştuk. İnsan daha birini tanırken öpme muhabbeti beni tedirgin etti. Bana cinsellik için mi yaklaşıyor dedirtti. Ve yavaş ol, birkaç gündür tanıdığın birini nasıl öpüp yatayım dersin, bu ne cüret dedim.
# bu öpme muhabbeti senin gözünde ne canlandırdı diyince bu ne cüret dedim, tartışmak istemiyorum dedim ve peki, iyi geceler diyip mesajı sonlandırdık.
# ertesi gün bana boş yere kızdın dedi , buluşup konuştuğumuzda bu öpme muhabbetinin masumane olduğunu anlattı. Hadi seni tanımıyorum, niyetini yanlış yorumladım ve beni de tanımadığını düşünüp, sınırlarımıza girmeden birbirimizi tanıyalım diyerek konuşup konuyu kapattık. Ondan sonra 2 gün flört normal devam etti. 3.gün pat mesaj geldi, bence arkadaş kalalım diyor. Aradım, öpücük muhabbeti yüzde 60 onu etkileyip benden itmiş. Ee arkadaş kalıp kahve içip dertleşebilirmişiz. Bende dedimki o mesaj sonrası buluşup konuştuğumuzda bunu hallettiğimizi sanıyordum, sonraki 2 günde normal davranıp devam ettin. Niye devam ettin o zaman dedim. Tepkimi anca sindirmiş, cesaretini kırmışım. kısaca sevişmeyeceksen güle güle dediğini söylüyorsun sen deyip kızdım, kapattım. Bu erkekleri ben mi anlamıyorum, neyin gururu bu , düpedüz öpme koklaşma isteğiyle dolu testesteron torbaları . Ay bir yorumlayında bende doğru mu düşünüyorum anlayayım kızlar
ya yakınlaşma olmasa da adam mesajda öptüm dedi diye kazığa oturtmak nedirEee madem bu kadar ince eleyip sık dokuyacaksıniz neden flörtleşiyorsunuz.
Rahibe teressa olmaya gerek yok İkili ilişkilerde eninde sonunda bir yakınlaşma olur.
O zaman niye konu açtın ? Her sana hak vermeyene itiraz edeceksen ?önyargılar,önyargılarımız...
işte aman ağam paşam ne iyi etmişsin yorumları bekledi, ah ben de önyargılı oldumO zaman niye konu açtın ? Her sana hak vermeyene itiraz edeceksen ?
Sizin yorumunuza itiraz etmiyorum, oldukça eğlendirdiniz beni, gülüyorumO zaman niye konu açtın ? Her sana hak vermeyene itiraz edeceksen ?
Oldukça güldürdünüz beni , ne iyi yorumlarınız, sevgiler efenimişte aman ağam paşam ne iyi etmişsin yorumları bekledi, ah ben de önyargılı oldum
Sen hangi cüretle böyle konuşuyorsun?ya yakınlaşma olmasa da adam mesajda öptüm dedi diye kazığa oturtmak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?