Doğuma Hazırlık Folik asit içmek istemiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk 3 ay korunmayı bıraktıktan sonra 6 7 ay kullanmakla beraber hiç kilo almadım hatta hamileliğimin ilk 4 5 ayı istifra ederek kilo verdim suratım inceldiydi resmen bebeğinizin organ gelişimi için kullanmalısınız. Ben son 2 ayda aldım alacağım kiloyu doğuma giderken 80 kiloydum folik asit döneminde hiç almadım nereden duydunuz yahu kilo aldırdığını

Arkadaşlar merhaba. Gebeliğimin 12. Haftasindayim ikili tarama yaptırdım bugün ense kalınlığı 1. 6 çıktı fakat nazal kemik gözlenemedi yazıyor. Sonuç 20 gün sonra çıkıcak beni bir telaş sardı nasıl beklerim 20 gün bilmiyorum. Görülmemesi normalmi bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi çok endişeliyim. Detaylı ultasonda bebek sırt üstü yatıyor ölçemiyorum dedi epey uğraştı fakat neyi ölçemedigini söylemedi burun kemiğinin görülmemesin yan veya sırt üstü yatmasıyla bı bağlantısı varmı korkuyorum

Ben folik asit gebelik öncesi kullanmaya başladım toplam 4-5 ay kullandım gebelik 12 . Hafataya kadar . İlk 3 ay -5 kilo verdim .
herkes Bir değil . Bebeğin sağlığı için çok önemli lütfen aksatmayın .
ilk 12 hafta kullanacaksınız zaten sonra diğer vitaminlere geçilecek .
ben kullanmadım bişey olmadı diyenlere de aldırmayın ya sizde olursa?

kım dedı sana folık asıt kılo aldırıyo dıye ...bebegın sinir sıstemının gelısmesınde ıse yarıyo o :) duydun mu okudun mu bılmem de yazayım ben yıne de bebegın omurgası var ya o dısarda dogabılıyo eksıklıgınde..

Yaklasik 2 senedir kullaniyorum demekki benim kapilardan sigmamam lazim folik asit kilo aldirmaz istah acmaz endiselenme. Balik yagi multivitamin dahil bir cok seyi uzun zamandir kullaniyorum ve kilo gbi bi problem yasamadim

Arkadaşlar kullanmaya başladım güzel düşüncelerinize de teşekkürler

Folik asitin kilo yaptığını mı düşünüyorsunuz??????
İcmeseniz olur elbette ama bu kadar zararsız biseyi icmemenin riskini nasıl göze alabildiginizi anlayamadım. Öyle birşey yok ama diyelim ki içen kilo alıyo , çocuğumun başına gelme ihtimali olan durumları yaşama riskimi göze almazdım.
İcmeseniz olur ama içerseniz daha iyi olur .

Yeşil yapraklı sebzelerden yiyorsan folat değerin normaldir. Eğer ilacim faydasi olsun istersen 1 yil once baslaman gerek dedi doktorum. 3. Bebegimde mide bulantisi yapti kullanmadim degerim.normaldi.

Folik asit kilo aldırmıyor hatta Demir hapı falan da içeceksin hiçbirisi kilo aldırmıyor sana şöyle söylim anlaman için 51 kilo ile hamile kaldım 56 ile doğum taptım folik asit demir doktorum ne verdiyse de içtim
Bulantın olucak kusacaksın da ister istemez kiloda alıcaksın sonuçta içinde bir can taşıyorsun

Burda ve baska sitelerde kilo aldirdigina dair bir cok mesaj var

Hayır kesinlikle aldırmaz bikere suda eriyen ve fazlası idrarla atılan bir vitamin. O okuduklarınızı yazanlar bence fazlaca yemek yemişler. Ama bu kilo takıntısıyla kullanmanız gerekenleri kullanmazsanız ciddi problem yaşarsınız. Çünkü şuan tüm değerleriniz normal olabilir ama apt üst olacak gebelikte. Demir ihtiyacınız magnezyum ihtiyacınız olacak. Bebeğinizin hayati fonksiyonlarını riske atmayın bence.

Aynı zamanda spina bfida da yapıyor. İkisi de çok ciddi rahatsızlıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…