Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Fön hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar, brezilya fönü yaptırıp pişman olan var mı? Saça zararı var mı?
Sağlığa zararlı olduğunu biliyorum ama gittiğim kuaför, içinde zararlı madde olmayan bir ürünle yaptığını,aksi halde yaptıran kadar yapanın da ve çalışanlarının da zehirleneceğini söyledi.İkna oldum gibi ama bilemedim.

Ben 20 gün önce falan yaptırdım.
Saçım yanar diye çok korktum ama gene de saçlarımla daha fazla baş edemediğim için yaptırdım.
İlk gün yumuşacık dümdüzdü.
Ama şimdi düz değil yani yıkayınca öyle düz olmuyor.
Yumuşacık da değil.
İlla ki ıslakken kurutmak lazım.
kurutunca da dümdüz olmuyor. Ben fön çekiyorum.
Yani gene uğraşıyorum değmezmiş 250 tl verdim.
Ama şimdi saçlarım dökülmüyor.
Kuaför ilk defa yaptırdığın için çok düz olmaz dedi ama bilemiyorum.
Seçim senin.

Ben 2 yıl önce yaptırmıştim. Ve cok memnun kalmıştım. . Yaklaşık 3.5 - 4 ay düz kaldı sonrasında bozulmaya başlamıştı. .

Mutlaka her kimyasal zararli, az zararli olabilir cok zararli olabilir ama sonucta zararli.
Adam da parani kapma pesindeyse elbette zararli degil diyecektir :)

Ben 20 gün önce falan yaptırdım.
Saçım yanar diye çok korktum ama gene de saçlarımla daha fazla baş edemediğim için yaptırdım.
İlk gün yumuşacık dümdüzdü.
Ama şimdi düz değil yani yıkayınca öyle düz olmuyor.
Yumuşacık da değil.
İlla ki ıslakken kurutmak lazım.
kurutunca da dümdüz olmuyor. Ben fön çekiyorum.
Yani gene uğraşıyorum değmezmiş 250 tl verdim.
Ama şimdi saçlarım dökülmüyor.
Kuaför ilk defa yaptırdığın için çok düz olmaz dedi ama bilemiyorum.
Seçim senin.
Ben de yanar,dökülür diye korkuyorum aslında. Yıkanınca düzlüğü niye geçti acaba? Tam kurutmak lazımmış bir de kullanılan şampuanın içeriği önemliymiş,o kısmı mı atladın ki:110:

Sağlığa zararlı olduğunu biliyorum ama gittiğim kuaför, içinde zararlı madde olmayan bir ürünle yaptığını,aksi halde yaptıran kadar yapanın da ve çalışanlarının da zehirleneceğini söyledi.İkna oldum gibi ama bilemedim.
Ben pişman oldum
Burada kendi yapanlar var o bölüme baksana bi
Zararlı olmayan ürünler filan yazıyor
Tekrar yaptirmam ama zararsız olacak deseler bile

Ben 3-4 yıl önce yaptırmıştım. Çok memnun kalmıştım. Saçımı sadece tarayarak kurutuyordum dümdüz oluyordu. Ama ben özel şampuanını kullanmıştım. 4 ay falan dümdüz oldu.

Mutlaka her kimyasal zararli, az zararli olabilir cok zararli olabilir ama sonucta zararli.
Adam da parani kapma pesindeyse elbette zararli degil diyecektir :)
Saçım aslında düze yakın,şampuanım bitti.Ya o parayı şampuana vereceğim ya kuaföre. Başka şampuan alırsam saçlarım bonus gibi oluyor,düzleştirince maşalayınca kırılıyor

Ben pişman oldum
Burada kendi yapanlar var o bölüme baksana bi
Zararlı olmayan ürünler filan yazıyor
Tekrar yaptirmam ama zararsız olacak deseler bile
O bölümü biliyorum canım ama evde uğraşamam daha doğrusu beceremem sanki. Sen niye pişman olmuştun? Saçına zarar mı verdi yoksa fön mü tutmadı?

Ben 3-4 yıl önce yaptırmıştım. Çok memnun kalmıştım. Saçımı sadece tarayarak kurutuyordum dümdüz oluyordu. Ama ben özel şampuanını kullanmıştım. 4 ay falan dümdüz oldu.
Sülfat ve sodyum içermeyen şampuan olmalıymış ama marka farketmez diye okumuştum. Doğru mu ya da eksik mi yazdım bilmiyorum

Çok zararı var hemde cilt kanseri bile yapabiliyomuş bi kuaför olarak tavsiye etmiyorm

Sülfat ve sodyum içermeyen şampuan olmalıymış ama marka farketmez diye okumuştum. Doğru mu ya da eksik mi yazdım bilmiyorum
Doğru. Ben de marka bilmiyorum yaptırdığım kuaförden alıyodum hep m

O bölümü biliyorum canım ama evde uğraşamam daha doğrusu beceremem sanki. Sen niye pişman olmuştun? Saçına zarar mı verdi yoksa fön mü tutmadı?
Saçlarının turu ne ?
Bonus saclarin varsa bir ihtimal
Ama ben ne akla hizmet bilmiyorum hafif dalgalı düze yakin saçlarımı yaptırdım kafama yapıştı saçlar
Hacminin yarısını kafadan sil bi kere
Zararini da gördüm ben saçlarım bi garip oldu perma yaptirinca hani bi garip oluyor ya etkisi geçince
Onun gibi işte

Çok zararı var hemde cilt kanseri bile yapabiliyomuş bi kuaför olarak tavsiye etmiyorm
Kuaför değişik bir isim söyledi,içinde o ürün varsa zararlıymış.Bizimkinin içinde yok dedi ama madem öyle diyorsun yaptırmayayım.Zaten emin olamıyorum

Saçlarının turu ne ?
Bonus saclarin varsa bir ihtimal
Ama ben ne akla hizmet bilmiyorum hafif dalgalı düze yakin saçlarımı yaptırdım kafama yapıştı saçlar
Hacminin yarısını kafadan sil bi kere
Zararini da gördüm ben saçlarım bi garip oldu perma yaptirinca hani bi garip oluyor ya etkisi geçince
Onun gibi işte
Saçım düze yakın,herhangi şekillendirici kullanmıyorum.Ama kullandığım şampuanı değiştirirsem aşırı kabarıyor,bağlı da dolaşamıyorum.Kafaya yapışma kısmı kötü ya ben dipleri yine havalı olsun ama orta ve uç kısımları düzleşsin istiyorum,öyle yapamazlar mı:110:

Kullandığınız düzleştirici etkili şampuan hangisi?
Bende kararsızlıktayım brezilya fönü değil ama alparafın keratin bakımını düşünüyorum düzlük sağlıyormuş. Brezilya fönü içinde olan o zararlı madde yokmuş.

Saçım düze yakın,herhangi şekillendirici kullanmıyorum.Ama kullandığım şampuanı değiştirirsem aşırı kabarıyor,bağlı da dolaşamıyorum.Kafaya yapışma kısmı kötü ya ben dipleri yine havalı olsun ama orta ve uç kısımları düzleşsin istiyorum,öyle yapamazlar mı:110:
Özel mesajla gondereyim mi sana saçlarımı

Kullandığınız düzleştirici etkili şampuan hangisi?
Bende kararsızlıktayım brezilya fönü değil ama alparafın keratin bakımını düşünüyorum düzlük sağlıyormuş. Brezilya fönü içinde olan o zararlı madde yokmuş.
Pureology kullanıyorum,ufak boyunu bitirdim şimdi ya büyüğünü alacağım ya da fön yaptırıp normal bir şampuana geçeceğim.Alfaparfı duymuştum,o normalde bakım doğru mu? Fön çekme işlemi var mı onda da?

İyi bir kuaförde yaptırdım, saçlarım fönün etkisi geçene kadar sağlıklı görünüyordu, etkisi geçince kaldığımız yerden devam ettik. Her yıkamada tarayarak kuruttum tamamen düz olması için.
Kısacası bence gereksiz bir uygulama, saça eziyet...

Back
X