Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

haftanın bir gununu serbest brakmayı doğru bulmuyorum. şayet oyle birşey olsa o birgunde ben beler yerim neler butun hafta yaptıklarımda gider artık o bir gunde

kızlaaaaarrr inanmıyorum sadece 2 haftada basenim 3 cm e yakın incelmiş çok mutlu oldum çok

kısa bir aradan sonra normal düzenime dönmeye çalışıyorum yine sirkeli ılık suyumla güne başladım kısa bir yürüyüş yaptım hafif bir kahvaltıyla devam ettim bakalım nasıl gidecek bugün, bir de sağolsun kızlardan biri bana leslie yürüyüş programının linklerini attı ona da başlayacağım faydası olur inşallah,jilian michaels in spor programını da indirmiştim onada bakacağım hangisi hoşuma giderse onu yaparım artık sonuçları size de aktarırım :) hepinize iyi günler diliyorum

ben biraz zorlandım jilian da ama leslie iyi bence:)

bizde çok mutlu olduk harika,her ne yapıyorsan devam et sakın bırakma:)

bırakır mıyım hiç daha da hırslandım şimdi. 2 haftada 3 cm inceldiyse 2 ayda istediğim bedene gelmiş olurum ya tabi bi ara duracaktır muhakkak. olsun hergece basen hareketlerimi tekrarlamaya ve yuruyuşlere devam arkadaşlar

devam et tabii durursa da hareketlerini falan artırırsın olur

boşver,leslie iyi diyorsun yani sen hangisini yapıyorsun?bende jiliana dün bakıyım dedim biraz öylesine hareketleri yapmaya çalıştım 15 dakika yapabildim bakalım ama çok yersem ceza veririm kendime
benm biraz karışık gidiyorum önce lesli 4 milin ilk 20 dk sonra da son 20dk yapıyorum eğer çok yorulmamışsam ender saraçın egzersizlerini yapıyorum yok yorulmuşsan hemen yatıp en az 150 mekik çekiyorum gün içinde hiç spor yapmadıysam uyumadan önce en az 100 olmak şartıyla mekik çekiyorum:) bunları yaparken de göbeğime poşet sarıyorum, bugün biberiye yağı da almayı düşünüyorum

baya iyi yapıyormuşsun sen bende başlayacağım inşallah bakalım biberiye yağı tam olarak ne işe yarıyor?

150 tane mekik nasıl çekiyorsun ya 20 tane zor çekiyorum devamı gelmiyo

150 tane mekik nasıl çekiyorsun ya 20 tane zor çekiyorum devamı gelmiyo
ilk çektiğimde çok zorlandım senn gibi 20ye gelemedim ertesi gün ağrıdan yapamadım falan sonra bigün tesadüfen yürüyüş yaptıktan yani ısındıktan sonra rahat yaptığımı gördüm hiç bırakmadan 50 yapıyorum yorulduysam yarım dk dinleniyorum ya da yan mekik çekiyorum tabi yanda en fazla 20 tane sonra devam ediyorum parça parça 150 oluyo bi dene ısınmışken farkı görürsün

Son düzenleme:
selam kızlar
burada yazılanları bildiğinize eminim yinede tekrar görmek faydalı olu düşüncesiyle paylaşmak istedim
Kilo Veremiyorsanız Beslenme Alışkanlıklarınızı Değiştirin: Sağlıklı yaşam için yemek yeme ve pişirme alışkanlıklarında yapılması gereken değişikler ile dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıraladı:
-Yüksek kalori içeren hazır besinlerden sakınılmalı.
-Aynı gruptaki besinlerin düşük kalorili olanları tercih edilmeli.
-Az ve sık yenmeli, öğün atlanmamalı.
-Mutlaka kahvaltı yapılmalı, akşamları aşırı yemek yenmemeli.
-Açlığı bastırmak için salatalık, havuç, elma, şeftali gibi düşük kalorili yiyecekler tercih edilmeli.
-Her gün sebze ve meyve yenmeye çalışılmalı. Böylece vücudun ihtiyaç duyduğu posa alınmış olunur.
-Beta keroten, C ve E vitamini gibi antioksidanları içeren yiyeceklerden almaya özen gösterilmeli.
-Yemekler için küçük tabak, salatalar için büyük tabak kullanılmalı.
-Yemek küçük lokmalar halinde yenmeli, iyi çiğnenmeli, acele yemek yenmemeli.
-Yemek yerken, TV izleme, gazete, kitap okuma gibi, başka şeylerle meşgul olunmamalı.
-Yemek öncesi ve yemekle birlikte su içilmeli. Günde 8-10 bardak su içmeye özen gösterilmeli.
-Yemekten sonra dişler fırçalanmalı.
-Yalnızlık duygusu varsa, bunu yiyerek bastırmaya çalışılmamalı.
-Etli, kıymalı yemeklere yağ konmamalı.
-Diyette doymuş yağ ve kolesterol miktarı azaltılmalı. Yemeklerde zeytinyağı ve diğer sıvı yağların her ikisi de kullanılmalı.
-Zeytinyağlı sebze yemeklerine az yağ konulmalı. (1 kilogram sebze için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı)
-Her türlü kızartmadan uzak durulmalı.
-Kömür ateşinde aşırı pişmiş etler ve tütsülenmiş yiyeceklerden kaçınılmalı.
-Evde tatlı yapmamaya çalışılmalı. Çok arzu edilirse tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlılar tercih edilmeli. Tatlı yerine meyve tüketilmeli.
-Böreklerde kıyma yerine sebze kullanılmalı. Fırında pişirilmiş börekler tercih edilmeli.
-Özel diyet yemekleri yapılıp, aileyle birlikte sofraya oturmaktan soyutlanmamalı. Sağlıklı pişirilen yemekler tüm aileyle paylaşılmalı.
-Haftada bir gün, serbest gün ilan edilip istenen şeyler yenebilir. Ancak takip eden öğünde, salata, yoğurt, sebze, meyve gibi düşük kalorili yiyeceklerle önceki öğün dengelenmeli.

Açlık Karşısında Nasıl Dayanıklı Olunabilir: Açlık hissini duyar duymaz hemen bir şeyler atıştırmaya kalkmayın ve on dakika bekleyiniz. Belki bu süre içinde ortaya çıkan o açlık arzusunun önüne geçmiş veya açlık durumunuz herhangi bir gıda almadan da azalmış olacaktır. Bu durumda hemen bir bardak su içiniz. Mideniz dolduğunda doyma refleksi sayesinde açlık hissinizi kandırmış olacaksınız. Mide dolduğu için açlığı daha iyi tolere edebilirsiniz.Yanınızda limon varsa bir dilim kesip suyunu içiniz.İçilen bir dilim limon suyu açlık hissini azaltacaktır. Büyük öğünler yerine daha sık aralıklarla az gıda yiyiniz. Doyma dorumu beyinde kontrol edilen bir merkez sayesinde yapılmaktadır. Ara öğünleri zevk alarak bekleyiniz. Açlık hissinden uzak durmanın diğer bir şekli ise hareket halinde olmaktır. Sadece kalorinin sınırlanması ile olan bir diyet uzun vadede başarılı olamaz. Onun için kalorinin sınırlanmasının yanı sıra aynı zamanda egzersiz yapmak ve hareket halinde olmak bir o kadar önemlidir.

Son düzenleme:

gerçi benim göbekle pek sorun yok canım ama tabi daha incelse çok da guzel olur. haklısın bugun bi 30 la başlayım bari basen hareketelrimide çoğaltmayı duşunuyorum ama mesela dun 50 de kaldım eve geç kalmıştım onun yorgunluğundan mıdır nedir yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…