- Konu Sahibi forestgump
-
öncelikle herkesin bayramını kutluyorum
bugünün tatil olması da diyetimizi sekteye uğratsa 23 nisan neşe doluyor insanevet kızlar bu haftasonu olayına acil çözüm bulmamız lazım olmayacak böyle haftasonunun 1 gününü serbest gün ilan edip diğer günde dikkat mi etsek zaten ben bir yerde okumuştum vücut alıştığı için haftanın bir gününü serbest bırakıp şaşırtmak gerekiyormuş falan yada ceza mı versek kendimize ne yapsak ki fikirlerinizi alalım
ama sen de vur deyince öldürme canımhaftanın bir gununu serbest brakmayı doğru bulmuyorum. şayet oyle birşey olsa o birgunde ben beler yerim nelerbutun hafta yaptıklarımda gider artık o bir gunde
bizde çok mutlu oldukkızlaaaaarrr inanmıyorum sadece 2 haftada basenim 3 cm e yakın incelmiş çok mutlu oldum çok
ben biraz zorlandım jilian da ama leslie iyi bence:)kısa bir aradan sonra normal düzenime dönmeye çalışıyorum yine sirkeli ılık suyumla güne başladım kısa bir yürüyüş yaptım hafif bir kahvaltıyla devam ettim bakalım nasıl gidecek bugün, bir de sağolsun kızlardan biri bana leslie yürüyüş programının linklerini attı ona da başlayacağım faydası olur inşallah,jilian michaels in spor programını da indirmiştim onada bakacağım hangisi hoşuma giderse onu yaparım artık sonuçları size de aktarırım :) hepinize iyi günler diliyorum
bizde çok mutlu oldukharika,her ne yapıyorsan devam et sakın bırakma:)
evet bi msj tekrarı daha:)
devam et tabii durursa da hareketlerini falan artırırsın olurbırakır mıyım hiç daha da hırslandım şimdi. 2 haftada 3 cm inceldiyse 2 ayda istediğim bedene gelmiş olurum yatabi bi ara duracaktır muhakkak. olsun hergece basen hareketlerimi tekrarlamaya ve yuruyuşlere devam arkadaşlar
benm biraz karışık gidiyorum önce lesli 4 milin ilk 20 dk sonra da son 20dk yapıyorum eğer çok yorulmamışsam ender saraçın egzersizlerini yapıyorum yok yorulmuşsan hemen yatıp en az 150 mekik çekiyorum gün içinde hiç spor yapmadıysam uyumadan önce en az 100 olmak şartıyla mekik çekiyorum:) bunları yaparken de göbeğime poşet sarıyorum, bugün biberiye yağı da almayı düşünüyorumboşver,leslie iyi diyorsun yani sen hangisini yapıyorsun?bende jiliana dün bakıyım dedim biraz öylesine hareketleri yapmaya çalıştım 15 dakika yapabildim bakalım ama çok yersem ceza veririm kendime
baya iyi yapıyormuşsun sen bende başlayacağım inşallah bakalım biberiye yağı tam olarak ne işe yarıyor?benm biraz karışık gidiyorum önce lesli 4 milin ilk 20 dk sonra da son 20dk yapıyorum eğer çok yorulmamışsam ender saraçın egzersizlerini yapıyorum yok yorulmuşsan hemen yatıp en az 150 mekik çekiyorum gün içinde hiç spor yapmadıysam uyumadan önce en az 100 olmak şartıyla mekik çekiyorum:) bunları yaparken de göbeğime poşet sarıyorum, bugün biberiye yağı da almayı düşünüyorum
forumda okuduklarıma göre biberiye yağı yağları yakıyomuş inceltiyomuş, biberiye yağını sürüp streçlicem sonra da spor :) faydalı olursa bilgilendiririm:)baya iyi yapıyormuşsun sen bende başlayacağım inşallah bakalım biberiye yağı tam olarak ne işe yarıyor?
benm biraz karışık gidiyorum önce lesli 4 milin ilk 20 dk sonra da son 20dk yapıyorum eğer çok yorulmamışsam ender saraçın egzersizlerini yapıyorum yok yorulmuşsan hemen yatıp en az 150 mekik çekiyorum gün içinde hiç spor yapmadıysam uyumadan önce en az 100 olmak şartıyla mekik çekiyorum:) bunları yaparken de göbeğime poşet sarıyorum, bugün biberiye yağı da almayı düşünüyorum
ilk çektiğimde çok zorlandım senn gibi 20ye gelemedim ertesi gün ağrıdan yapamadım falan sonra bigün tesadüfen yürüyüş yaptıktan yani ısındıktan sonra rahat yaptığımı gördüm hiç bırakmadan 50 yapıyorum yorulduysam yarım dk dinleniyorum ya da yan mekik çekiyorum tabi yanda en fazla 20 tane150 tane mekik nasıl çekiyorsun ya 20 tane zor çekiyorum devamı gelmiyo
ilk çektiğimde çok zorlandım senn gibi 20ye gelemedim ertesi gün ağrıdan yapamadım falan sonra bigün tesadüfen yürüyüş yaptıktan yani ısındıktan sonra rahat yaptığımı gördüm hiç bırakmadan 50 yapıyorum yorulduysam yarım dk dinleniyorum ya da yan mekik çekiyorum tabi yanda en fazla 20 tanesonra devam ediyorum parça parça 150 oluyo bi dene ısınmışken farkı görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?