• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Selamlar.Leslie yaptım 4 mile .Leslie 1 saat 600 kalori diye bir video eklemişler onu yaptım bugünde💃💃💃💃Karatay usulü beslenmeye başladım birkaç gündür de.Bol hareketli günlerimiz olsun🤲💪💪💪💪

Çok teşekkür ederim bugün işten çıkınca spor yapicam inşallah 🥰
İnşallah.Bende işimi halledeyim hemen Leslie ye koşacağım ama elimi yaktım sabah.Ağrı sızı olmazsa 1 saatlik (600 kalori yazan)yeni bir video atmışlar YouTube a onu yapacağım yine.

Tekrar merhaba,uzun zaman yapmayınca çok yuklenemedim ama 30 dk eliptik yaptım 💃
Merhaba sevindim toparlanmanıza 30 dakika çok iyi maaşallah size.Ben birşey yapamadım.Elimin acısından,evde hangi işi yapsamda unutsam diye işten işe koştum resmen.Leslie yapamadım bugün 🥹. İnşallah yarın işten çok yorgun gelmemde yapabilirim.

İyi akşamlar bugünde 40 dk eliptik yaptım 💃 haftasonu isim cok inşallah yapabilirim

Merhabalar cumartesi spor yapamadım ama pazar günü 32 dk olan 5000 adımlık grow with jo videosunu yaptim .

Selamlar.Bugun işteyim.Aksam kısa bir molada spor yapmaya niyet ediyorum.Spor olmadan vücut şekillenmiyor.Yeniden sahalara döndüm 💃💃💃💃💃

Selamlar.Bayadır hareket etmiyorum desem yeridir.Tosun gibi oldum zaten.Yürüyüş bandı belki motive eder diye alıverdim ,yarın akşam kuracağım.Eski formuma kavuşmak istiyorum 🥺🥺

Selamlar.Hava güzeldi.8015 adım attım.1.30 dakika yürüyüş yaptım.Darısı diğer günlere💃💃💃

Selamlar.Yürüyüşü bıraktığımı sanmanız beni üzer.Pazar günü hariç hep yürümeye çalışıyorum.İşte bile 20 dakika yürüyorum.Az önce yürüyüş bandında 10 km yürüdüm.Sonuca gelince kilo oynamıyor ama sıkılaşıyorum tabi.En sonunda durumu vücuttaki kortizole bagladım.Oruç tutup ,sadece iftar yapıp, üstüne bu kadar hareketin etkisiz olmasının başka açıklaması olamaz.Kan değerlerime de bakıttım.Hayirlisi,durmak yok yolumuza devam💃💃💃

Selamlar.Bugün arefe ama ben 10 km yürüyüş yapmadan band üzerinde dışarı çıkmadım.5 ayarında 1 saat+15 dakika mola+1 saat şeklinde yürüyorum.İyi geliyor ruh halime de.İyi bayramlar herkese💐

Back
X