• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Günaydın.Hastayım birkaç gündür.Ayağa bile kalkacak halim yok.İyilesince acısını çıkaracağım ama.Bol Leslie li günlere.Selamlar...

ay leslie gerçekten çok işe yarıyor ama üşeniyoruuuum
Aslında biraz devam edince insan,yapmadığı günlerde rahatsız oluyor. Yarın sabah Leslie ile randevum var benimde.Ev konforunda Leslie çok cazip geliyor.Vücudumda toparlanıyor daha hızlı normal yürüyüşe göre.Bol Leslie li günler dilerim🌹

Aslında biraz devam edince insan,yapmadığı günlerde rahatsız oluyor. Yarın sabah Leslie ile randevum var benimde.Ev konforunda Leslie çok cazip geliyor.Vücudumda toparlanıyor daha hızlı normal yürüyüşe göre.Bol Leslie li günler dilerim🌹
Bu hafta sonu mini tatil planım var ondan sonra kendimi diyete spora adıcam öyle ayarladım :D
Hangi videosunu yapıyosunuz? Ve ayakkabı ile yapıyosunuz dimi?

Bu hafta sonu mini tatil planım var ondan sonra kendimi diyete spora adıcam öyle ayarladım :D
Hangi videosunu yapıyosunuz? Ve ayakkabı ile yapıyosunuz dimi?
Leslie 5 mile olanı spor ayakkabısı ile yapıyorum.Yoksa ayaklar ağrıyor bir süre sonra.
O zaman bol Leslie li günlerimiz olsun 🥰🥰🥰🥰

3 kilo vermiştim ilk kilomdan ama bayadır düzenli yapamadığım için tartilmaya korkuyorum.Diyet yapmıyorum sadece Leslie yapmaya çalışıyorum.Selamlar...
ne kadar zamanda 3 kilo verdiniz. Bir sey olmaz korkmayın tartılın en azından artık dikkat ediyorsunuz haftaya daha iyi sonuc olacaktır

Buraya birşey yazmayınca sözümü tutmuyormuşum gibi geliyor.
Kalkıp hemen sırf yazmak için Leslie yaptığım oluyor🙃

Back
X