- 1 Nisan 2020
- 294
- 351
- 103
- 41
- Konu Sahibi Leblebi112
Günaydın.Hastayım birkaç gündür.Ayağa bile kalkacak halim yok.İyilesince acısını çıkaracağım ama.Bol Leslie li günlere.Selamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında biraz devam edince insan,yapmadığı günlerde rahatsız oluyor. Yarın sabah Leslie ile randevum var benimde.Ev konforunda Leslie çok cazip geliyor.Vücudumda toparlanıyor daha hızlı normal yürüyüşe göre.Bol Leslie li günler dilerimay leslie gerçekten çok işe yarıyor ama üşeniyoruuuum
Bu hafta sonu mini tatil planım var ondan sonra kendimi diyete spora adıcam öyle ayarladımAslında biraz devam edince insan,yapmadığı günlerde rahatsız oluyor. Yarın sabah Leslie ile randevum var benimde.Ev konforunda Leslie çok cazip geliyor.Vücudumda toparlanıyor daha hızlı normal yürüyüşe göre.Bol Leslie li günler dilerim![]()
Leslie 5 mile olanı spor ayakkabısı ile yapıyorum.Yoksa ayaklar ağrıyor bir süre sonra.Bu hafta sonu mini tatil planım var ondan sonra kendimi diyete spora adıcam öyle ayarladım
Hangi videosunu yapıyosunuz? Ve ayakkabı ile yapıyosunuz dimi?
totalde kaç kilo vermiştiniz leslie ileSelamlar.Bugun Leslie 5 mile yaptım.Tartıya çıkmaktan korkuyorum biraz ara verdim ya Lesliye![]()
3 kilo vermiştim ilk kilomdan ama bayadır düzenli yapamadığım için tartilmaya korkuyorum.Diyet yapmıyorum sadece Leslie yapmaya çalışıyorum.Selamlar...totalde kaç kilo vermiştiniz leslie ile
ne kadar zamanda 3 kilo verdiniz. Bir sey olmaz korkmayın tartılın en azından artık dikkat ediyorsunuz haftaya daha iyi sonuc olacaktır3 kilo vermiştim ilk kilomdan ama bayadır düzenli yapamadığım için tartilmaya korkuyorum.Diyet yapmıyorum sadece Leslie yapmaya çalışıyorum.Selamlar...
7 temmuz-14 agustos arasındane kadar zamanda 3 kilo verdiniz. Bir sey olmaz korkmayın tartılın en azından artık dikkat ediyorsunuz haftaya daha iyi sonuc olacaktır