- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
yorumlarının hastasınımUu çok şeksi
Yok abla bu aralar çok aktif bi tanemm diye başlıyor yorumlarına artık.eskiden ödüm kopardı ondanArtık pek gelmiyor bende çok görmüyorum asudeyi
benim en dikkatimi çeken, çok var ya
@millan
@milena jesenska
DepresifPolyanna
@AdAm_OLaCaK_KIZ
Duka Tesla
bogurtlenkusu
@Sephoraa
@Time Traveler
O okypete
K kuruyan fasulye (kendisini yeni fark ettim ve fark etmemle dikkatimi çekmesi bir oldu)
saydım tam 10 taneymiş
ehehehe
Yok abla bu aralar çok aktif bi tanemm diye başlıyor yorumlarına artık.eskiden ödüm kopardı ondan
Evet korkutmuyor artıkPek denk gelmedi bana demekki,bayağı bir değişme olmuş desene
hıhhhhh. nedenkineAslında eskiden
@officieDepresifPolyanna O okypete HanimKelesimiGetir parkon en çok ilgimi çeken üyelerdi amma hepsini görünce cekiciliklerini kaybettiler
Aslında eskiden
@officieDepresifPolyanna O okypete HanimKelesimiGetir parkon en çok ilgimi çeken üyelerdi amma hepsini görünce cekiciliklerini kaybettiler
o isimler benimde hep dikatimi çeker. ama sende dikkatimi çekiyorsun sarışınların sarışınıbenim en dikkatimi çeken, çok var ya
@millan
@milena jesenska
DepresifPolyanna
@AdAm_OLaCaK_KIZ
Duka Tesla
bogurtlenkusu
@Sephoraa
@Time Traveler
O okypete
K kuruyan fasulye (kendisini yeni fark ettim ve fark etmemle dikkatimi çekmesi bir oldu)
saydım tam 10 taneymiş
ehehehe
Aslında eskiden
ilk geldim sen ve kadesa çektiydi benimde dikkatimi..
canım. eski göz ağrılarımdan biridir hanim. harbinin harbisi.@officie çete yardımcım benim
DepresifPolyanna çete elemanı
O okypete sarışınım
parkon teyzem
HanimKelesimiGetir çete lideri
Aşk olsun kadişim çok alındımmm şimdi
Evet korkutmuyor artık
hıhhhhh. nedenkine
canım. eski göz ağrılarımdan biridir hanim. harbinin harbisi.
cognitive çok beğeniyorum yorumlarını. keşke daha fazla yorum yapsa.
yaa. gülsümü hele çok merak ediyorum. ne güzel yorumlardı konularıŞaşırdım valla .
Hepimizi gördüya ondan,yeni üyeleri merak şimdi
Çok teşekkürler sağol,ilk üye olduğumdan beri tanırım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?