yaa. gülsümü hele çok merak ediyorum. ne güzel yorumlardı konuları
HanimKelesimiGetir ( hanım demesi pek keyifli , pekte şeker )
@27.01 (huysuz ama çok sexü) banın açılınca artık beybii
Duka Tesla (tahmin edilemez hatun )
@Saraylim ( nickini ilk gördüğümde saraylım ne ki , akpliye bak dediydim ama durum tam tersiymiş meğer, kendisine sevgiler )
S shot ( aklıma nedense shot bardağı geliyor , tekilatabi birde hunili (tekilasını içen hunili kardeş he bir de lgbti savunucularından biri , bir alkış lütfen )
marilyn monroe ( kırmızı rujlu zeki kadın , hanıma sardıktan sonraki öpüşme mevzusu itibari ile izlemeye aldım ürkütmeden.Yanıt beklemekteyim , )
Aklıma gelenler şimdilik bunlar
Benim limoncu cekiyor dikkatimi
Gülsüm sultanı bilmiyorum ben o zamanlar daha portakalda vitamindim :) de ufuruktenprenses süperdiBilirsin artık gelmiyor üfürükten prenses vardı,onun yorumlarıda süper olurdu.
Gülsüm sultan vardı birde..
Gülsüm sultanı bilmiyorum ben o zamanlar daha portakalda vitamindim :) de ufuruktenprenses süperdi
utandımKakao ve sare yerim sizi kizceler benjm de_AgLaTaN KaFe_ @sare_sare Kakao ve Ben minnakmimar office
Deliii minnakımmmmmmmmm yerim kız seni :*utandımbende seni yorumlarından tanıdım zaten maşallahın var şekerim benimde office @Sephoraa themis1990 DonukPudra @Elysionight EnHarbiKiz -Piraye oglak_kadini bogurtlenkusu
Kesin dönüş yaptım ya 1 sene önceanam yoksunki sen nasıl dikkat edelim.
yi beni recepDeliii minnakımmmmmmmmm yerim kız seni :*
İşinde gücündesin diyosun yaniburdasında. bölümündesin. başka yerde yazmayınca pek dikkat çekmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?