ben adanalıyım tatlım :) ama su anda niğdedeyiz katipliğe hazırlanıyorum o da olmasa ne yapacağım bilmiyorum bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum benimde bir işim olsun istiyorum ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorm ünv. işletme kazandım ama gitmedim . istememiştim olacaksa sağlıkla ilgili olsun veya hukuk olsun istedim ama bazı durumlardan dolayı artık sadece açıktan okuyabileceiğim öyle işte canım
Önce worde ' sonra elif ablaya atacağım onaylasın burdada paylaşırım sizinle..
hoşgeldin canım
bölümün çok güzelmiş bence bitirmeye bak tatlım :) hahaabİLGİSAYAR SİSTEMLERİ ÖĞRETMENLİĞİ CANIM:) bİRAZ SEVMİYORUMDA ONDAN UZADI:d 1 YILDA HAZIRLık okudumyeni gönderdim askere:/ Yarın yemin töreni var ona gidiyorum bu gece Ahahaha bütün kkya duyurdum
Anlıyorum canım..
İnşallah bir yol çıkar karşına
İnan bana neler neler çıkar insanın karşına sen sıkma canını
eftenpüften sende başlığa hoş geldin canım
hoşgeldin tatlım bende 24 yaşındayım öğretmenim :)
hoşbuldum canımmmmm :) sende hoş geldinn anladğım kadarıyla evlisin ne kadar güzel kendinden bahsedermisin birazz
hoşbuldum canım sende hoş geldin :) ögretmen mi ne kadar güzel ben daha bir baltaya sap olamadımm ..ögretmenim branşınız nedir acabaa :)
adım zeynep istanbulda yaşıyorum yaş 24 olcak evliyim bi oğlum var koca bitcek diye okulu falan bırakıp evlendim
neyse öyle işte ama burda dostluk kurmak zor olur geyik sohpetine gel daha rahat kaynaşırsın
hosgeldın aleynacım ben denız 2o yasındayım
aa öyle mi :) ne kadar güzel demek eşiniz için okulunuzu bile bıraktınız bunu herkez kolay kolay yapmaz çok büyük bir fedakarlık bu :) canm ben yeni üye olduğum için hangi sayfalar var tam bilemiyorum ki başlangıc için bir yazmak istedim:)
psikolojik danışmanlık ve rehberlik inş olursun o isteğin baltaya hoş bir sapşaka bir yana uğraş emek ver iş bulursun
hoşbuldum denizz :) sende hoş geldin tatlımkendinden bahsedermisin biraz :)
zamanla öğrenirsin sende
evet karşılıklı bi çok fedakarlık yptık sonuç çok şükür mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?