- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
Ama illa ki bi yerlerden duyuyorlardir okuma yazma bilmediğini size yansitmiyorlardir sadece neden olmadığını.Ya herkes böyle demiş de,konu hiç oraya gelmeden vazgeçiyorlar.. yanı hiç o sebeple vazgeçen olmadi.
bence duyuyorlardır bir şekildeYa herkes böyle demiş de,konu hiç oraya gelmeden vazgeçiyorlar.. yanı hiç o sebeple vazgeçen olmadi.
Allahını seven biri yok mu o ev içinde kıza okumayı yazmayı öğretsin.
Evlendirmekten daha büyük sevap kazanacagı kesin.
ışte o "ehh yeter " i en baştan diyorlar. Hanım kızımız gibi en baştan keyiflerini bozmuyorlar. Daha mantıklı taliplerini arıyorlar.Tembelliğinden öğrenmiyormuş. Kafa yoramazmış. Ne gerek varmış, okuyan ne olmuşmuş? Markete, hastaneye de kocası götürecek. Adam işten izin alacak, eve gelip karısını, çocuğunu alıp hastaneye götürecek. İzin alabilirse tabii... Çünkü kadın kendi başına götüremiyor. Adamın arabası da olacak tabii, bindirip getirecek götürecek bunu. Millet bunu böyle sırtında taşıyacak. Ama nereye kadar? O koca da elbet birgün eeehhhh yeter der.
madem öğretmensinizMerhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?