madem öğretmensiniz
Keşke buraya görümcemi nasıl evlendirebiliriszden ziyade, görümcemi okuma yazma öğrenmeye nasıl ikna edebilirim diye konu açsaydınız.
Mantıklı cevap vermişkendisi istememiş
okuyanlar ne oldu başı göğe mi erdi demiş
kendisi istememiş
bende katılıyorum okuduk da ne olduMantıklı cevap vermiş
Tamamen katılıyorum aynilarini bende yazdım yukardaHepsini geçtim. Nikah işleri olacak diyelim. İmza atacağı yeri bile biri göstermesi lazım. Eve aşk mektubu gelse, kadın fatura sanacak belki de. Hadi pat diye de çocuk yaptı. İlaç içecek, prospektüs okuyamaz. Ne bileyim, evden dışarı çıksa sokak adı okuyamaz,kaybolur. Al evlilik odaklı okuma yazmanın önemi.
kendisi istememiş
Baslari goge ermemis ama evlenmek istedikleri zaman meslek sahibi duzgun insanlarla evlenebilmisler
bende katılıyorum okuduk da ne oldu
şaka yapıyorum canım kesinlikle haklısın okuma yazma bilmek lazım evlenmeden ziyade ... ve konu sahibi de sanki dalga geçmiş gibi hissettim okuma yazma bilmiyo gülücük atmışilla diploması olması gerekmez ama okuma yazma nasıl öğrenmez bu kadar genç biri
5 yaşında çocuklar biliyor
Okuma yazma ile ilgili arkadaşlar yazmış katıldım
Ama şimdi görümceniz profilinde evli birçok kadın da var okuma bilmese de bir şekilde Zaman'ında evlenmiş
yalnız 35 yaşına kadar evlenmemesi olağan değil
Yani kızını okutmayan baba 16 yaşında evlendirir 20 olursa evde kalır
Sizin de bilmediğiniz geçmişte bir evlilik vs olabilir mi yahut taciz tecavüz vs
Ben okudum vs benim ilkokul arkadaşlarım var onlar okumadı ve bundan 15 yıl önce hepsinin çocuğu vardı
Okumayınca erken evlenilir genelde ona uygun birisi olur evlenilir
35 yaşında görücü gelen kıza 20 li yaşlarda görücü gelmemiş mi neden kimse ile olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?