zaten kimse ordinaryüs olmasını istemiyor
bu devirde bir kişi nasıl okuma yazma öğrenmek istemez aklım almıyor
okuması yok diye yanlışlıkla bir ilaç içse mesela bitti işi
hiç mi evden çıkmıyor nasıl ihtiyaç duymaz anlamadım
bende bunları oldukça merak ettimBu konu çok tuhafıma gitti.
35 yaşına kadar okuma yazma öğrenmemesini anladım da, bu kadın hiç mi otobüse minibüse binmiyor? Hiç mi bakkal market etiketi okumuyor? Fatura yatırmıyor mu? Kargo geldiğinde imza atmadı mı? Bankada bir yerde işi olmadı mı? Akıllı telefon kullanmıyor mu? Akıllıyı bırak normal telefon rehberindeki insanları nasıl okuyor?
Nerde yaşıyor görümceniz 10 kişilik dağda izole bir yerde mi?
Bence koca aramak yerine okuma yazma öğrensinMerhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)
35 yaşında okuma yazması olmayan cahil kadını kim ne yapsın ki. yarın bir gün çocuğu olsa nasıl yardım edecek okuluna ödevlerine. bence ret edenler bunu düşünüp ret ediyordur kilosundan değil.Merhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)
35 yaşında okuma yazması olmayan cahil kadını kim ne yapsın ki. yarın bir gün çocuğu olsa nasıl yardım edecek okuluna ödevlerine. bence ret edenler bunu düşünüp ret ediyordur kilosundan değil.
Düşünsene tarih öncesi çağlarda bile insanlar bir şekilde iletişim kurmak için birşeyler yapmış, sonucunda yazı ortaya çıkmış. Millet uzaya turlar düzenliyor ve evlenmelik hanımefendi ne gereği var diyor
Neyse belki de evlenmemesi hayırlıdır.
Ona okuma yazma öğrenmezse kimsenin onunla evlenmeyeceğini söyleyin. 1 haftada okuma yazma öğrenir. .Ne alakası var cnm.Biz kendi aramızda guluşuyorduk belki o gülücükler yansıdı.. size de öyle yansımıştır.Aksine ondan çok isterim evlenmesini..Cok çok iyi kalpli temiz biri.Hamileligimde en çok bana faydası dokunan o..hicbir sey icin olmasa da bu iyiligi icin cok isterim muradina ermesini
Buarada öğretmenim okuma yazma öğrenmesi için defalarca teklif ettim,istek yok kızda.. Ev işine ve tv ye çok merakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?