Aşılama Fostimon 75 kullananlar acil bakabilir mi 🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde 2 tane18mm olmuş bugün bir iğne daha yaptı yarın bir daha kontrol edecek perşembe günü aşılama yapılacak Allah'ın izniyle
Benim de Perşembe günü aşılama olacak İnşaAllah güzel haberlerimizi de paylaşırız

inşallah canım yumurtaların ne durumda bana bugün bir iğne daha yaptılar gece 12 de çatlatma iğnesi olacak inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız :)
İnşaAllah canım bana boyutunu söylemedi bu gün doktorum sadece gece 11 de çatlatma iğneni ol Perşembe aşılama yapacağız dedi. Sabah 08.30 da eşimle gideceğiz bakalım İnşaAllah canım ya haberleşelim yine

Oldu canım dün oldu. Kasıklarımda ağrım vardı. Bu gün biraz hafifledi bir de bel ağrısı oldu. Sen ne yaptın?

Bende dün oldum canım öğlen ama aşılamadan 1 saat sonra falan ağrı başladı hala ağrıyor bide biraz kanama oldu sende oldu mu kanama
Evet canım oldu bende de. Benim de dün çok ağrım vardı. Bu gün azaldı ama hareket ettikçe yine ağrı oluyor. Yardım edecek kimse yok mecburen ben yine kendim yapıyorum her şeyimi. Duphaston verdi bana sabah akşam içiyorum. Bir de bu akşam özellikle ilişki önerdi.

Bende işe geldim mecburen ama doktor zaten normal hayatına geri dön dedi banada bugün ilişki önerdi duphaston sabah akşam bugünden itibaren içme diyene kadar içecekmişim bende 15 nisan da kan testi dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ikimizinde tutunur Ağrı neden geçmiyor anlamadım ve bu ağrıyla ilişki nasıl olacak bakalım

Aynen canım bebek için dayanacağız. Benden kan testi istemedi. Sadece iki kutu duphaston verdi. Test yaparım ben de ona göre kontrole giderim o zaman

Bu aşılama nasıl oluyor ağrılı bir süreç mi ? Bide ilişki neden öneriyorlar ? Zaten kendileri enjekte etmiyor mu içeri sperm

Bu aşılama nasıl oluyor ağrılı bir süreç mi ? Bide ilişki neden öneriyorlar ? Zaten kendileri enjekte etmiyor mu içeri sperm

Adetin 3. günü iğne olmaya başlıyorsun 2 günde bir takibi yapılıyor yumurtaların boyutu zaten yumurtlama gününe denk geliyor aşılama günü ben 20 martta iğneye başladım 29 martta çatlatma iğnesi vuruldu 31 martta aşılamam yapıldı ağrılı bir işlem değil önce yıkadılar içini sonra spermleri gönderdiler 20 dakika kalkamadım benim eve gidince ağrılar başladı 1 hafta falan kasık ağrım oldu 12 nisanda kan verdim zaten benim negatif oldu maalesef..

Peki bu iğneleri adetliyken vurmaya baslayınca adet kanamasının azalması ya da tamamen bitmesi normal mi? Normalde 7 gün sürüyordu 4.günde bitti resmen.
Hayırlısı olsun üzülmeyin bidahaki sefere olur insallah .

Keske hastaneye gitseydin

benim adet günüm zaten kısa olduğu için bende bi değişiklik olmadı bitmesi önemli değil bence iğneye gününde başladın nasıl olsa pozitif düşün inşallah pozitif ilerler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…