- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
- Konu Sahibi flower girls
-
Bende bu akşam başladım fostimon iğnesine ilk kez kullandım bende ama bence yanlışlık yok. Çünkü şırıngayı içine batırır batırmaz hemen toz karışım su ile karıştığı için kayboluyor.Kızlar merhaba bugün iğnelere başladım fostimon 75 ml kendimiz yaptık ama bir sorun oldu ilacın tıpasını açınca içindeki beyaz ilaç hemen kayboldu biz bi yanlışlık mı yaptık bilen yardımcı olacak birisi var mı
Bende kullandım ilk kullandığım da bnde dedim acaba yannismi yaptım diye doktorumu aradım sordum korkucak birsey yokdedi şu girince öyle oluyor dediKızlar merhaba bugün iğnelere başladım fostimon 75 ml kendimiz yaptık ama bir sorun oldu ilacın tıpasını açınca içindeki beyaz ilaç hemen kayboldu biz bi yanlışlık mı yaptık bilen yardımcı olacak birisi var mı
Ben de dün başladım üzerindeki turuncu plastiği nazikçe yukarı kaldırınca açılıyor. Daha sonra su gibi olan ilacı enjektör ile çekip beyaz toz ilacın içine sıkıyorsunuz ve tekrar enjektöre alarak göbek deliğinizin üç parmak sağına, soluna yada aşağısına yapabiliyorsunuz
Bitti mi tedavin devam mı iğnelere ben iğneyi yapmayı beceremedim bir türlüBende kullandım ilk kullandığım da bnde dedim acaba yannismi yaptım diye doktorumu aradım sordum korkucak birsey yokdedi şu girince öyle oluyor dedi
Ben şöyle yapıyorum insülin iğnesi ile değil normal enjektör ile ilacı yapıp sonra enjektörün sadece ucunu insülin iğnesi ile değiştiriyorumToz ilaca sıkıyorum ama hala şırıngaya geri çekmeyi başaramadım şırınga hava alıyor yarın son iğnem inşallah kendim yapmayı beceremedim ben
Bende öyle yapıyorum ama ilacı çekemiyorum ilaç tekrar şişeye dökülüyor hafta içi sağlık ocağında hallettim son 2 günBen şöyle yapıyorum insülin iğnesi ile değil normal enjektör ile ilacı yapıp sonra enjektörün sadece ucunu insülin iğnesi ile değiştiriyorum
Evet ilk yapınca insan heyecan yapıyor yanlış mı oldu diyeBende bu akşam başladım fostimon iğnesine ilk kez kullandım bende ama bence yanlışlık yok. Çünkü şırıngayı içine batırır batırmaz hemen toz karışım su ile karıştığı için kayboluyor.
Şifa olsun İnşaAllah canım. Bize de müjdeli haber vermek nasip olur İnşaAllahBende öyle yapıyorum ama ilacı çekemiyorum ilaç tekrar şişeye dökülüyor hafta içi sağlık ocağında hallettim son 2 gün
İnşallah canımŞifa olsun İnşaAllah canım. Bize de müjdeli haber vermek nasip olur İnşaAllahnizi de süreçten haberdar et lütfen
Benim bu gün 4.günüm pazartesi kontrolüm var. Zaman geçmiyorİnşallah canımsen ne durumdasın büyüdü mü yumurtalar
Aynen bende başta şırıngaya cekmeyede zorlanmıştım ama sonra yapabildim :) Yarın 5. Gün olcak pazartesi kontrole gidicem bakalım. Umarım gelişmiştir.Evet ilk yapınca insan heyecan yapıyor yanlış mı oldu diyene durumda yumurtalar gelişti mi
Ben geçen hafta pazar günü iğneye başladım bugün kontrolüm var benimde büyük ihtimal çatlatma iğnesini vericek çok heyecanlıyım en son gittiğimde 2 tane yumurta vardı 12mm demişti bakalım bugün yeterli boyuta gelmiş miAynen bende başta şırıngaya cekmeyede zorlanmıştım ama sonra yapabildim :) Yarın 5. Gün olcak pazartesi kontrole gidicem bakalım. Umarım gelişmiştir.
Sen kaçıncı gündesin ?
Bugün hepimiz için kontrol günü inşallah büyümüşlerdirBenim bu gün 4.günüm pazartesi kontrolüm var. Zaman geçmiyor
12 ve 14 mm olmuşlar benim bu gün de iğnemi yapıp yarın gideceğim. Siz ne durumdasınız?Bugün hepimiz için kontrol günü inşallah büyümüşlerdir
benimde 2 tane18mm olmuş bugün bir iğne daha yaptı yarın bir daha kontrol edecek perşembe günü aşılama yapılacak Allah'ın izniyle12 ve 14 mm olmuşlar benim bu gün de iğnemi yapıp yarın gideceğim. Siz ne durumdasınız?
Hadi hayırlı olsun canımbenimde 2 tane18mm olmuş bugün bir iğne daha yaptı yarın bir daha kontrol edecek perşembe günü aşılama yapılacak Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?