Tüp bebekte başarı şansı yüksek bence pozitif düşünbende çok umutlu değilim bu kadar sene bekledim hep hüsran oldu
Allah inşallah sana da banada nasip eder sağlıklı bir bebiş
emin ol o başarı şansı bana pek sökmez hayatta en kötü şeyler hep benim başıma geldi :)Tüp bebekte başarı şansı yüksek bence pozitif düşün
Olsun sen yine de pozitif bakemin ol o başarı şansı bana pek sökmez hayatta en kötü şeyler hep benim başıma geldi :)
ya ne kadar pozitif bir insansın canım arkadaşım :)Olsun sen yine de pozitif bak
Hepimizin öyle olsun inşallahya ne kadar pozitif bir insansın canım arkadaşım :)
inşallah herşey ve hayat gönlünce olur
evet doğru çok haklısın sözü çok beğendimHepimizin öyle olsun inşallahbi söz var çok hoşuma gider. En kötü, en karanlık geceni düşün, sabah olmadı mı?
Pazartesiye kadar regl olmazsam p.tesi vercem. Hiç bilmiyorum direk tüpe geçebilirimevet doğru çok haklısın sözü çok beğendim
whatapp durumuma bu sözü yapacağım :)
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun kan testi verecek misin ?
Eğer olumsuz olur değerin artmazsa bu durumda tekrar aşılama mı yapacaksın?
bizim hastanede sıra beklerken bir bayanla konuştum oda ilk denemede benim tuttu ama 5 -6 hhaftalıkken kalpğ atışı durdu dedi ücretli yaptırıyoruz dedi bana bende artık herkese soruyorum gördüğüme nasıl diyorum hastanePazartesiye kadar regl olmazsam p.tesi vercem. Hiç bilmiyorum direk tüpe geçebilirim
Tabi kişiye göre değişiklik gösterir sonuçlar bilmiyorum çok zorlu bi süreçbizim hastanede sıra beklerken bir bayanla konuştum oda ilk denemede benim tuttu ama 5 -6 hhaftalıkken kalpğ atışı durdu dedi ücretli yaptırıyoruz dedi bana bende artık herkese soruyorum gördüğüme nasıl diyorum hastane
tabiki herkesin durumu ile aynı olacağını sanmıyorum
herkesin sorunları farklılık gösteriyor
İnşallah canım biz iki arkadaş kullandık onun yumurtaları istenilen boyuta geldi ama kendi çatladı benim yumurtalar büyümedi. İnşallah senin sürecin olumlu yçnde ve sıkıntısız ilerler. Sonuçları paylaşırsın bizimledeMeraba kızlar..
Bende bu ay fostimon kullanıyorum ve bu ilacin adini ilk defa duydum..
Carsamba gunu kontrolüm var insallah ise yarar
Meraba cnm bendeki durumİnşallah canım biz iki arkadaş kullandık onun yumurtaları istenilen boyuta geldi ama kendi çatladı benim yumurtalar büyümedi. İnşallah senin sürecin olumlu yçnde ve sıkıntısız ilerler. Sonuçları paylaşırsın bizimlede
İnşallah canım inşallahMeraba cnm bendeki durum
Carsamba günü kontrolde 2 yum olmuş
Biri 18 biri 12 ve gece 2de Catlatma iğnesini vurdum..
Cuma ogleden sonrada aşılama yapıldı
Suan beklemedeyim insallah herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır..
Sende durumlar nasil ne durumda
Insallah hersey gönlünce olur cnmİnşallah canım inşallah
Ben hasta olmayı bekliyorum hala
Insallah hersey gönlünce olur cnmİnşallah canım inşallah
Ben hasta olmayı bekliyorum hala
AynenInsallah hersey gönlünce olur cnm
Beklemek biraz can sıkıcı
Bana oncekı doktorum gobektrn yap dedı acıbadem kal adan kas altından daha etkili dedıAlla alla bilmiyorımki bana hiç öyle ince uçlu bir iğne vermedilerşimdi dr a sorarım
Devlette benı Yumrtalıklar da folukul yok dıye eve yolladılarHangi şehirdesin? Aynı kriterlerde beni kabul ettiler. Hatta direk aşılamadan başlattılar klomen falan denemeden. Gerçi benim sağlık problemim var ama reddedeceklerini sanmıyorum gittiğim hastanede
Ha Kıbrısa gıdp nakil yaptrabılrsn dedı binada sıcak bakmıyrmDevlette benı Yumrtalıklar da folukul yok dıye eve yolladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?