Bir tane yumurtam çatlamışolite canım ne dedi doktor
merhaba bende zeynep kmlde yaptırıyorum siz ne durumdasınız ?Yarın 13. Günü
Malesef bu ay aşılama olmadım yumurtam istenilen boyuta ulaşamadı ve çatladı.merhaba bende zeynep kmlde yaptırıyorum siz ne durumdasınız ?
ben aşılama değil tüp bebek yaptırıyorum haftaya raporum çıkacak daha bu aşamadayım :)Malesef bu ay aşılama olmadım yumurtam istenilen boyuta ulaşamadı ve çatladı.
Senin nasıl gidiyo kaçıncı günün bugğn
İnşallah herşey güzel gider ve sonuç pozitif olurben aşılama değil tüp bebek yaptırıyorum haftaya raporum çıkacak daha bu aşamadayım :)
inşallah canım senindeİnşallah herşey güzel gider ve sonuç pozitif olur ☺
Hadi hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallahpawlover günaydın nasılsın ? nasıl gidiyor ?
Ben günümü aldım ocak ayının ilk haftası gideceğim
test vesaire yaptırdın mı bir belirtin var mı merak ettim :)
bu dediğinin hem hamileyken belirtisi oluyor hemde ilaçlardan da okuduğum kadarıylaHadi hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah
Yarın kan vercem ama regl olcak gibi ağrılarım var.. Göğüslerim çok şişti ve damarlandı yürürken bile tutasım geliyo acımasın diye ama ilaçlardan mıdır bilemiyorum
Aşılamadan sonra 10uncu gün bugün. Başka da belirtim yok çok umutlu değilim bakalımbu dediğinin hem hamileyken belirtisi oluyor hemde ilaçlardan da okuduğum kadarıyla
adet tarihin ne zamandı ?
bende ocakta yapılacak olan tüp bebekten umutlu değilim umutlu olunca sonucu hüsran oluyorAşılamadan sonra 10uncu gün bugün. Başka da belirtim yok çok umutlu değilim bakalım
Az önce yaptım negatifbende ocakta yapılacak olan tüp bebekten umutlu değilim umutlu olunca sonucu hüsran oluyor
kısmet diyorum geçiyorum ne diyim hayırlısı olsun senin hakkında ben dayanamayıp test yapardım arada sen öyle bişey yapmamışsın hayret ediyorum sana :)
sen genede gidip kanda da baktır hastaneye tam emin ol ondan sonra bakarsınAz önce yaptım negatif
Hayır 2 olumsuz olması lazım ondan sonra da 3 yıl evli olmak lazımmış falan fistansen genede gidip kanda da baktır hastaneye tam emin ol ondan sonra bakarsın
sanırım aşılamadan sonra tutmayınca hemen tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar
sen kaç senedir evlisin ki yaşın kaç birde daha önce kaç kez aşılama oldun ?Hayır 2 olumsuz olması lazım ondan sonra da 3 yıl evli olmak lazımmış falan fistan
2 yılı 3 ay geçti. 25 yaşındayımsen kaç senedir evlisin ki yaşın kaç birde daha önce kaç kez aşılama oldun ?
bende 26 yaşındayım 6 senedir evliyim hiç hamile kalmadım2 yılı 3 ay geçti. 25 yaşındayım
9 ay daha gerekiyor2 yılı 3 ay geçti. 25 yaşındayım
İnşallah ilk denemenizde tutarbende 26 yaşındayım 6 senedir evliyim hiç hamile kalmadım
direkt tüp dediler eşimden kaynaklı olduğu için
bende çok umutlu değilim bu kadar sene bekledim hep hüsran olduİnşallah ilk denemenizde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?