Elektronik Ev Aletleri Fotoğraf makinesi ?

fuulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
78
3
96
Sinop
Herkese merhaba arkadaşlar.Acil karar vermem gerektiği buraya konu açtım.Dijital kompakt fotoğraf makinesi almam gerekiyor ama karar veremiyorum zamanım da çok az Marka vs. önerilerinizi, sizlerin bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Fotoğraf makinelerinde kesin olan şey = pahalı cihaz daha iyidir. Genelde fiyatı etkileyen şey sensör büyüklüğü. Kompakt makinelerde 30-50 milimetrekare civarında olan sensörler SLR'de 300-400 aralığına çıkıyor. Çözünürlük (megapiksel ile ölçülen) daha sonra gelen faktör.

Eğer bütçenizi zorlayabilir iseniz aynasız SLR alın. Kompakt makine boyutlarındadır ancak çok daha kaliteli resimler elde edersiniz. Sony Nex-5N, Nikon 1 serisi, Samsung NX-300 vb. Fiyatları 1000-2000 arasında.

Eğer düşük bütçeli cihaz arıyorsanız Olympus, Sony ve Nikon'lar iyidir. Lensleri daha kalitelidir bu markaların. Ancak SLR makinesi kalitesi aramayın.

Hım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Şu an düşük bütçeli bir cihaz arıyorum Peki canon hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…