- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
normal fotoğraflarsa her an herkes normal fotoğraflarımıza erişebiliyor zaten kim bilir kimlerde var.engelleyin her yerden geçin, iletişim kurmayın , daha başka şekilde rahatsız ederse savcılığa verirsiniz.3 4 yıl oldu sanırım konuştuğum biri vardı. Flört gibi diyelim. Görüşmedik kısmet olmadı farklı şehirlerdeydik . Neyse. Sorun şu ki. Bu bana istek atmıştı ekimdi sanırım yazında olabilir. Kabul etmedim . Sevgilisi vardı zaten. Baktım isteğini sildikten sonra yine gitmiş barışmış. Biliyordum zaten.
Neyse kızlar yine yazdı bana.
Neler diyo neler..
Bir de dedi ki özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum bilgisayarda duruyor dedi. Şok oldum ya . Fotoğraflar normal ancak hala durması beni rahatsız etti. Takintili manyak dedim. Sil dedim silmiyor. Nasıl sildiririm.
O eski sevgilini bulur yazarım diye tehdit ettim
Bulamazsın bulursan ne diyeceksin, söyle, saplantili bana dersin dedi.
Sil diyorum duracak diyo.
Nasıl sildiririm? Abartıyor muyum bilmiyorum çok rahatsiz oldum.
3 4 yıl oldu sanırım konuştuğum biri vardı. Flört gibi diyelim. Görüşmedik kısmet olmadı farklı şehirlerdeydik . Neyse. Sorun şu ki. Bu bana istek atmıştı ekimdi sanırım yazında olabilir. Kabul etmedim . Sevgilisi vardı zaten. Baktım isteğini sildikten sonra yine gitmiş barışmış. Biliyordum zaten.
Neler diyo neler..
Bir de dedi ki özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum bilgisayarda duruyor dedi. Şok oldum ya . Fotoğraflar normal ancak hala durması beni rahatsız etti. Takintili manyak dedim. Sil dedim silmiyor. Nasıl sildiririm.
Evet normal fotoğraflar. Ama sapık gibi bilgisayarda tutması ne biliyim ya tuhaf geldi bana.normal fotoğraflarsa her an herkes normal fotoğraflarımıza erişebiliyor zaten kim bilir kimlerde var.engelleyin her yerden geçin, iletişim kurmayın , daha başka şekilde rahatsız ederse savcılığa verirsiniz.
Normal o zaman. Bilmiyorum içsel olarak rahatsız etti beni durması saklaması falan bilgisayarındaAbartiyorsun. Silse ne olur silmese ne olur
2020 yılındayız. Fotona bakmak isteyen whatsapp fotona da bakar Instagram hesabından yüzlerce fotona da bakar. İnstagramim gizli dersen, fakr hesap açar istek atar yine bakar:) sosyal medyaya zinhar resim koymuyorum dersen ortak arkadaşlarının facelerinden toplu resimlere bakar. Onu da yapamıyorsa Google'da adını aratır.
Ben eski sevgilimin lise yıllarından kalma fotosunu bulmuştum stalkla. Hem de kesinlikle bilmediğim bir dil,yarım yamalak yazdığım alfabeleriyle :))))
İsteyen zaten bakar saklar yani resmini. Boşuna bunca anlam yükleyip canını sıkma
Hesabim gizli ulaşamıyor fotoğraflarını göremez o yüzden. Facebooktan engellemisim onu bile unuttum. Ordan aratmis beni kendinden çıkmayınca arkadaşından bakmıs. Orayı kapatamam kpss gurubu için kullanıyorum. Tehdit etmiyor dursun diyor, durması rahatsızlık verdi bana neden duruyor yani ne amaçla.Her yerden bloklayın, kendince sizi rahatsız edip ilginizi çekmek istemiş. Resimler sizi rahatsız etmesin, eğer resimlerle alakalı sizi tehdit ederse gider savcılığa şikayette bulunursunuz, korkmayın kendisi artık uğraşsın o saatten sonra. Size ulaşamasın. Gerekirse sosyal medyayı kapatın bir süre. Bir de erkek arkadaşınızın olduğunu söylersiniz, bir arkadaşınız da öyle rol yapabilir. Zaten sosyal medyada resim vs kişisel bilgi paylaşmayın.
Tabii ki normal. Alt tarafı fotoğraf.ha desen ki fotoğrafımi almış, photosopla yüzümü müstehcen görüntülere eklemiş falan tabii ki rahatsız ol. Ama alt tarafı fotoğraf. Bizim kız whatsapp gruplarımızda kimlerin kimlerin fotoları dolaşıyor :) kaldı ki devir sosyal medya devri. Fotograflar her yerde...Normal o zaman. Bilmiyorum içsel olarak rahatsız etti beni durması saklaması falan bilgisayarında
Aynen bende öyle dedim koleksiyon mu yapiyosun dedim. Itiraz etti tabi ki. Yemiyorum konuşmak istemediğimi söyledim zatenYalan yaa daha kaç kizla konusmustur o kunduz kimbilir. Her birinin fotoğrafını saklarsa ohoo. Numara yapiyor sana belki düşersin diye. Yeme.
Duruyordur. Aticam eve gidince dedi. Bilmiyorum. Rahatsız oldum gizli dosyalarda duruyormus. Neyse dediğiniz gibi bosvereyim en iyisiDurmuyordur kesin. Sallıyor bence.
Kaldi ki dursa ne olacak normal fotografmis ne yaparsa yapsin.
farzetki sosyal medyadan bakan biri cunku herkrs goruyor bu yuzden gizleyecen fotonu3 4 yıl oldu sanırım konuştuğum biri vardı. Flört gibi diyelim. Görüşmedik kısmet olmadı farklı şehirlerdeydik . Neyse. Sorun şu ki. Bu bana istek atmıştı ekimdi sanırım yazında olabilir. Kabul etmedim . Sevgilisi vardı zaten. Baktım isteğini sildikten sonra yine gitmiş barışmış. Biliyordum zaten.
Neler diyo neler..
Nabzimi nerden bilsin o. Yıllardır konuşmuyoruz adam benimle konuşmak istiyor tekrar. Fotoğraflarımin durduğunu konuşma arasında söyledi. Direk ordan vursaydı dediğiniz gibi düşünürdümNabza göte şerbet vermeye çalışmış niye böyle kafaya takıyorsun neyapabilirki işi gücü yok zaar canı sıkılmıştır
Ben öyle aktif değilim sosyal medyada. Sayılı fotoğrafım vardır. Ve tanımadığım kimseyi kabul etmiyorum profilim de gizli.farzetki sosyal medyadan bakan biri cunku herkrs goruyor bu yuzden gizleyecen fotonu
Sonuçta konuşmuşsun canım seni tanıması için yüz yüze gelmenize gerek yokki ben sadece fikrimi yazdımNabzimi nerden bilsin o. Yıllardır konuşmuyoruz adam benimle konuşmak istiyor tekrar. Fotoğraflarımin durduğunu konuşma arasında söyledi. Direk ordan vursaydı dediğiniz gibi düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?