14 eylül | 81.8 | 80.0 | 78.0 | 77.0 ? | 76.0 ? |
Ooo cok kotu olmus ama seni kilo vermeye itmis bu güzelBu diyete geçen hafta başladım. Beni buna iten etken şu olay oldu.
Benden 4yaş küçük erkek kardeşimle bayramlık almaya gittik. Kardeşimin çalıştığı mağazada kalbinden kardeşime seslendim. Kardeşimin arkadaşı da ANNEN SENİ ÇAĞIRIYOR dedi. O.O Şok şok şok oldum
Tesettürlüyüm pardesülü é kiloluda olunca demekki öyle sandı.
Sağlıksız kilolu ve itici bir genç olmak.Yaşlı görünmek çok vahim çok...
Kötü hemde nasıl. Resmen beynimden vuruldum derler ya öyle oldu..Ooo cok kotu olmus ama seni kilo vermeye itmis bu güzel
Neyse insallah başarırsin
Burda aktif olursan be yanina bi arkadas hemde rakip bulursan daha rahat verirsin insaallah
2 çocuk annesiyim. Ve tanıdığımdan beri Fit bir eşim var. Ben tanıştığımız zamandan 18 Kilo fazlayım. Böyle anlatınca kendime daha çok acıdım :)
Olsun verecez hep beraber inşallah. Senin boy Kilo kaçtı canım?canım sende yine 2 çocuk var,ben daha doğum yapmadan bu haldeyime boyda yok bende iyice tortop birşey oldum çıktım valla
Evet o konuda kısıtlamamız yok. Ama ben bayramda göbeğim çıkmasın diye çok az yedim :)Arkadaşım da Karatay yapıyor ama sizin gibi kısıtlı yemiyor, tıkanana kadar et, tavuk, yumurta yiyor desem yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?