Fotoğraflı Karatay Diyetim ~

H kubra

Başarısız olmaktan korkma, ölmezsin ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
368
264
18
37
Selam kızlar :) Fırsat buldukça menülerimin fotoğrafını buradan paylaşacağım..

1.Ay
14 eylül81.880.078.077.0 ?76.0 ?

[td]başlangıç Tarihi [/td] [td]başlangıç kilosu [/td][td]1.hafta 20Eylül [/td] [td]2.hafta 27Eylül[/td] [td]3.hafta 4Ekim [/td] [td]4.hafta 11Ekim [/td]

Son düzenleme:
Bu öğle menüm
Mercimek li bulgur pilavı
Et haşlama
Ayran

Eklentiler

• DSC_0071.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 197
Bu arada kendimden biraz bahsedeyim..
87 doğumluyum. 168 Cm boyum ve 79 kiloyum. Hedefim sağlıklı yaşamak.. Fazlalıklarım kendiliğinden gidecektir..

Sporda yapacağım ama şu bayram aradan çıksın. Bugunde reglim baslıcak sancılıyım.. :S

Bu diyete geçen hafta başladım. Beni buna iten etken şu olay oldu.
Benden 4yaş küçük erkek kardeşimle bayramlık almaya gittik. Kardeşimin çalıştığı mağazada kalbinden kardeşime seslendim. Kardeşimin arkadaşı da ANNEN SENİ ÇAĞIRIYOR dedi. O.O Şok şok şok oldum
Tesettürlüyüm pardesülü é kiloluda olunca demekki öyle sandı.
Sağlıksız kilolu ve itici bir genç olmak.Yaşlı görünmek çok vahim çok...

Kahvaltım
1 bardak (doğadan 7 otlu bitki çayı)
2 haşlanmış yumurta
2kibrit kutusu kaşar peyniri
1 orta boy domates

2 çocuk annesiyim. Ve tanıdığımdan beri Fit bir eşim var. Ben tanıştığımız zamandan 18 Kilo fazlayım. Böyle anlatınca kendime daha çok acıdım :)

Akşam çok acıkmadım
Sütlü şeftalili yulaf ezmesi
2 bardak

Eklentiler

• DSC_0073.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 217
Ara öğün yazmayı Unuttum. bir avuç ceviz yemiştim. Az öncede orman meyveli çay içtim.

Ya ben hangi sporu yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Ne önerirsiniz. Sıkılaştırıcı ve yağ yakıcı bişeyler

Ooo cok kotu olmus ama seni kilo vermeye itmis bu güzel
Neyse insallah başarırsin
Burda aktif olursan be yanina bi arkadas hemde rakip bulursan daha rahat verirsin insaallah

Ooo cok kotu olmus ama seni kilo vermeye itmis bu güzel
Neyse insallah başarırsin
Burda aktif olursan be yanina bi arkadas hemde rakip bulursan daha rahat verirsin insaallah
Kötü hemde nasıl. Resmen beynimden vuruldum derler ya öyle oldu..
Ama o sözü boşa çıkaracağım.. Kendime çok güveniyorum ama daha fazlada diyetime güveniyorum..

Günaydııııııııın
Çok mutluyummmmmmm
Diyetimde 10. Günüm. Ve tam tamına 3.3 kg verdim.

78.5 im artık.

Sevinçten kahvaltımı eklemeyi unuttum. :)
1bardak süt
3ceviz içi
1yumurta
3zeytin
Biraz peynir

Eklentiler

• DSC_0074.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 114
Jillian diye bişe duydum netten buldum.bi deneyim dedim. Güzeldi. Ama kendimi sporlada çok kasarsam bırakmak isterim, pes ederim diye korkuyorum.
O yüzden haftada 3 gün yapacam. 2 çocukla diyet ve sporun düzenli gitmesi çok zor. 3 gün yeterli bence.

Zaten diyette 0 ekmek 0 şeker. Ancak 3gün yaparım. Halim kalmaz.

Bu arada şaka maka 10 gündür 0 ekmek ve 0 şeker valla bravo bana.

Aştım kendimi aştıııımmm

Öğle Yemeği
Fırınlanmış patlıcan (tereyağında hafif kavurdum)
Yoğurtlu dövme
Turşu

Eklentiler

• DSC_0075.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 99
Bayram geliyor hepimizi bir korku, heyecan,endişe ve sevinç sardı :)

İnşallah kaçamaksız bir bayram olur.
Burada her öğünümü paylaşamasamda,hiç kaçamak yapmadım diyebileceğim inşallah..
Tüm irademi kullanacağım. Tüm benliğimle bayram boyunca içimden "ben zayıflıyorum " dicem. Ve yemicem.

Yeter artık. Vucut ne yapsın. Yazık.Yaradanımız bir sistem oluşturmuş. Vucutta uyguluyor. Elhamdülillah..

Biz ne yaptık bugün é kadar???
-Ayy ne güzel koktu!!!
-aa rengi negüzel tadına bi bakim!!!!
-Ooo şunun yanına şunu içmesem olmaz!!!
-Duydum ama şunun tadını da merak ettim dur!!!
-Aslında çok aç değilim ama çok ısrar ettin!!!

Yazık ettik. Kendi kendimizi hasta ettik. Bağışıklık sistemimizi çökerttik. Yağları depoladık depoladık. Şimdi atmaya çalışıyoruz. Neden? Çünkü aklımız yeni başımıza geldi.

Bu gidişi, bu çabayı bozmayalım... Elimizle mahvetmeyelim..

2 çocuk annesiyim. Ve tanıdığımdan beri Fit bir eşim var. Ben tanıştığımız zamandan 18 Kilo fazlayım. Böyle anlatınca kendime daha çok acıdım :)

canım sende yine 2 çocuk var,ben daha doğum yapmadan bu haldeyim e boyda yok bende iyice tortop birşey oldum çıktım valla

canım sende yine 2 çocuk var,ben daha doğum yapmadan bu haldeyim e boyda yok bende iyice tortop birşey oldum çıktım valla
Olsun verecez hep beraber inşallah. Senin boy Kilo kaçtı canım?

Akşam
1şiş kuşbaşı kebap
1 tabak yaz salatası
1 Bardak ayran

ara öğün olarak yarım elma

Arkadaşım da Karatay yapıyor ama sizin gibi kısıtlı yemiyor, tıkanana kadar et, tavuk, yumurta yiyor desem yeri.

Arkadaşım da Karatay yapıyor ama sizin gibi kısıtlı yemiyor, tıkanana kadar et, tavuk, yumurta yiyor desem yeri.
Evet o konuda kısıtlamamız yok. Ama ben bayramda göbeğim çıkmasın diye çok az yedim :)
Arkadaşınız ne kadar Kilo verdi? Merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…