Yasakları tamamen vucut sağlığımız için. Sadece zararlı olanları yemiyoruz. Ekmek şeker gibi..karatay en sevdiğim diyetlerden biridir çok doyurucu bir diyet yapacağın ortada şu an yasakları ile her ne kadar beni korkutsada en azından çok sağlıklı :)
benim boyum 1.58 kilomda 68.5.Ama tabiki olmam gereken 55 filan.Ben mesela tatlı,özelliklede çikolata hastası bir insandım,ama bu şekilde beslenmeye başladığımdan beri ne canım istiyor,ne gözüm kayıyor.O kadar rahatımki anlatamamOlsun verecez hep beraber inşallah. Senin boy Kilo kaçtı canım?
Canım sakın korkutmasın seni yasaklar,ben başlayalı neredeyse bir ay olacak ve bir kez bile canım tatlı ekmek vs. istemedi.Çok rahat adapte oluyorsun bu şekilde beslenme şekline.E tabi zayıf ve incecik bir hatun olma hayalininde buna katkısı varkaratay en sevdiğim diyetlerden biridir çok doyurucu bir diyet yapacağın ortada şu an yasakları ile her ne kadar beni korkutsada en azından çok sağlıklı :)
İnşallah başlarsın. Ekmeği benimde hiç canım çekmiyor. Dur bakalım ben ne kadar verecem.karatay iyidir
ben 1 haftada sporla 4 kilo
1 ayda 7 kilo vermiştim :)
insan ekmeğin tadını herşeyi unutuyor ama güzel oluyoır :)
kısa zmanda tekrar başlıycam inşallah
Bu sekilde kendinizi cezalandirmaniz size zarar verir.Insanogluyuz ara sira herkes kacamak yapabilir. Kaldiginiz yerden birsey olmamis gibi devam edin.4 kilo vermissiniz tebrik ederim bu iradenizin ne kadar kuvvetli olduğunu gosterir.3 gün akşam yemeği yemicem irademe ceza!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?