Fotoğraflı Karatay Diyetim ~

Bu arada göbek demişken dün elbise aldığım arkadaşa gittim. Elbiseler Uzun oldu. Arkadaşımda "uzun olur tabi göbek falan gitmiş " dedi :)
Başka bir arkadaşımda tatilden yeni geldi. "ya ben tatilde Kilo aldım sen bayağı vermişsin " dedi.

Bu iltifatların devamı arkadan gelecek.Biz bu iltifatların daha iyilerine layığız

Bu arada bayramlaşmayı unuttuk :)

Kurban bayramımız mübarek olsun. Allahım kurbanlarımızı kabul eylesin. Kesemeyen kardeşlerimize rızk genişliği versin de bundan sonra her yıl kessinler inşallah..

Şehit aileleri de hiç aklımdan çıkmıyor. Allahım evladını,ana,babasını kaybeden herkese sabır versin. Başka acılar yaşatmasın inşallah...

karatay en sevdiğim diyetlerden biridir çok doyurucu bir diyet yapacağın ortada şu an yasakları ile her ne kadar beni korkutsada en azından çok sağlıklı :)

karatay en sevdiğim diyetlerden biridir çok doyurucu bir diyet yapacağın ortada şu an yasakları ile her ne kadar beni korkutsada en azından çok sağlıklı :)
Yasakları tamamen vucut sağlığımız için. Sadece zararlı olanları yemiyoruz. Ekmek şeker gibi..

Kendimi çok sağlıklı ve Zinde hissediyorum. Herkese tavsiye ederim :)

Sabah
1şiş kebap
2 kibrit kutusu kadar peynir
3 4 tane zeytin

Ara
Az şekerli osmanlı kahvesi (>>>>CISS<<<<<)
Yarım salatalık

Öğle
1kase mercimek çorbası
1tabak marul salatası
1bardak ayran

Akşam yemeği
1bardak ayran
5yaprak sarması 1patlıcan dolması
2kepçe mercimek çorbası

Biraz fazlamı oldu bilmiyorum ama çok acıkmıştım.

Kızlar kayınvalide min ısrarlarıyla bir az şekerli kahve ve 1 armut daha yedim.
Onu asla kıramıyorum. Bana kalsa yemezdim kesinlikle....

Olsun verecez hep beraber inşallah. Senin boy Kilo kaçtı canım?
benim boyum 1.58 kilomda 68.5.Ama tabiki olmam gereken 55 filan.Ben mesela tatlı,özelliklede çikolata hastası bir insandım,ama bu şekilde beslenmeye başladığımdan beri ne canım istiyor,ne gözüm kayıyor.O kadar rahatımki anlatamam

Canım sakın korkutmasın seni yasaklar,ben başlayalı neredeyse bir ay olacak ve bir kez bile canım tatlı ekmek vs. istemedi.Çok rahat adapte oluyorsun bu şekilde beslenme şekline.E tabi zayıf ve incecik bir hatun olma hayalininde buna katkısı var

Kızlar karatay diyetinde tek yenen kuru meyve kayısıymış. Eşim facebookta karatay diyeti yapan hanımlara kendi kayısılarımızdan satıyor ve çok memnun kaldılar kayısıyı yolladığımız kişiler. Malatya'da 40 dönüm kayısı bahçemiz var. Eğer Malatya'nın kendi kuruttuğumuz gün kurusu kayısısından isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba kızlar :)
Diyetler nasıl gidiyor

Ben yarım Kilo daha verdiiiiiim :)))
Bunun şerefine az şekerli türk kahvesi ve yanında bir tane bayram çikolata sı yedim ohhh yarasın

Kahvaltımı da ekleyim
1bardak şekersiz çay
2kk kadar süzme peynir
3zeytin
Tereyağında yarım yumurta

Karatay Diyetimde 12. Günüm

78.0 ım artık

81.8 den 78 é 3.8 Kilo gitti 

Ara
1küçük salatalık

Öğle Yemeği
1tabak yesil fasulye
1kase cacık

Yarım muz yedim : o

Napim kaç gündür şeker namına hiçbişey yemiyodum özlemişim : /

karatay iyidir
ben 1 haftada sporla 4 kilo
1 ayda 7 kilo vermiştim :)
insan ekmeğin tadını herşeyi unutuyor ama güzel oluyoır :)
kısa zmanda tekrar başlıycam inşallah

karatay iyidir
ben 1 haftada sporla 4 kilo
1 ayda 7 kilo vermiştim :)
insan ekmeğin tadını herşeyi unutuyor ama güzel oluyoır :)
kısa zmanda tekrar başlıycam inşallah
İnşallah başlarsın. Ekmeği benimde hiç canım çekmiyor. Dur bakalım ben ne kadar verecem.

Çok kötüyüm çok pişman olacağım bişe yaptım. Çok suçluluk hissediyorum.. Çocuklara kızıp bağırıyorum. Çok canım sıkıldı çok
2 dilim su böreği ve 2 tane Çikolatalı gofret yedim.
Çok suçluluk hissediyorum. Moralim bozuldu.

Telafi edeceğimi biliyorum. Kendimden eminim ama yapmamalıydım..

İşte ben bu yüzden hayat boyu kaybediyorum. Yazıklar olsun benim bu irademe. Bin Kere yazıklar olsun..

3 gün akşam yemeği yemicem irademe ceza!!!!

3 gün akşam yemeği yemicem irademe ceza!!!!
Bu sekilde kendinizi cezalandirmaniz size zarar verir.Insanogluyuz ara sira herkes kacamak yapabilir. Kaldiginiz yerden birsey olmamis gibi devam edin.4 kilo vermissiniz tebrik ederim bu iradenizin ne kadar kuvvetli olduğunu gosterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…