Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Bende erken olduğunu düşünüyorum vermiyorum daha çocuklar hazır olduğunda belli ediyorlar kendilerini zaten

Günaydın Kahvaltım
Afiyet olsun bugün dışardaydık öğleye doğru kahvaltı yaptım sonra akşam 8 gibi yedim o arada 1 bardak çay içebildim sadece
Misafirliğe gittik börek filan yapmış ondan yedim çok acıkmıştım çünkü
yarın memlekete gidiyorum 10 gün. Kilo almadan dönemem diye düşünüyorum

Konuşmuyor ki. Hiç bi şey söylemiyor. 7 aylıkken yürüdü her kesde çabuk yürüdüğü için geç konuşucak diyo.
Seninki kaç aylık ? Benim kızım 13 aylık yürüdü tam olarak tam olarak konuşmuyor her çocuk bir değil kıyaslamamak lazım
En sinir olduğum şey yA

Seninki kaç aylık ? Benim kızım 13 aylık yürüdü tam olarak tam olarak konuşmuyor her çocuk bir değil kıyaslamamak lazım
En sinir olduğum şey yA
17 aylık şimdi. 3 ayında imekleyip 7 ayında yürüdü. Hər şeyi anlıyor istediği şeyi elimden tutub götürüb gösteriyor. Tabi ki bir değil ama bir kelme söylemesi gerekirdi şimdiye kadar. 2 yaşına kadar konuşmasa doktora danışıcam

Anne baba gel bak bu cici cikcik havhav filan diyor çok fazla kelimesi yok benim kızımında. Herşeye bu bu diyor
Böyle şeylerde mi söylemiyor

Ooo memleket kilo almak demek zaten

Bağırıyor sadece. Tüm gün diyorum anne baba söyle sende oğlum bağırıyor sadece
Bazı çocuklar geç konuşabiliyor. yönergeleri alıyor mu, göz teması kuruyor mu? Bunlar varsa merak etmeyin. Birde her gün hikaye kitabı okumak, çocuk şarkıları söylemek dilinin gelişmesi için iyi olur.

Akşam yemeğim, salata da vardı yanında. Sonrasında atıştırmalık bir çok şey yedim ama az az

Eklentiler

• IMG_20210826_184007.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 33
Öğle yemeğim, sebzeli bulgur ve yoğurt

Eklentiler

• 16302410120393269704291253491722.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…