TeşekkürlerOoo çok iyi o zamantebrikler
Allah bağışlasın. Benim oğlumla yaşıt. Tuvalet eğtimi veriyormusun yoksa hala bez mi takıyor?1.5 yaşında 19 aylık
Bende erken olduğunu düşünüyorum vermiyorum daha çocuklar hazır olduğunda belli ediyorlar kendilerini zatenAllah bağışlasın. Benim oğlumla yaşıt. Tuvalet eğtimi veriyormusun yoksa hala bez mi takıyor?
Ben oğluma vermeye başadım ama öğrenmiyor çabuk olduğunu 2 yaşında başlaması gerektiğini söylüyorlar.
Oğlum bezi sevmiyor. Bezi görünce kaçıyor saklanıyor.Bende erken olduğunu düşünüyorum vermiyorum daha çocuklar hazır olduğunda belli ediyorlar kendilerini zaten
Söylüyor mu peki çişi geldiği zaman filanOğlum bezi sevmiyor. Bezi görünce kaçıyor saklanıyor.
Konuşmuyor ki. Hiç bi şey söylemiyor. 7 aylıkken yürüdü her kesde çabuk yürüdüğü için geç konuşucak diyo.Söylüyor mu peki çişi geldiği zaman filan
Benim kızımda henüz öyle bişey yok da
Afiyet olsunGünaydınKahvaltım
Seninki kaç aylık ? Benim kızım 13 aylık yürüdü tam olarak tam olarak konuşmuyor her çocuk bir değil kıyaslamamak lazımKonuşmuyor ki. Hiç bi şey söylemiyor. 7 aylıkken yürüdü her kesde çabuk yürüdüğü için geç konuşucak diyo.
17 aylık şimdi. 3 ayında imekleyip 7 ayında yürüdü. Hər şeyi anlıyor istediği şeyi elimden tutub götürüb gösteriyor. Tabi ki bir değil ama bir kelme söylemesi gerekirdi şimdiye kadar. 2 yaşına kadar konuşmasa doktora danışıcamSeninki kaç aylık ? Benim kızım 13 aylık yürüdü tam olarak tam olarak konuşmuyor her çocuk bir değil kıyaslamamak lazım
En sinir olduğum şey yA
Anne baba gel bak bu cici cikcik havhav filan diyor çok fazla kelimesi yok benim kızımında. Herşeye bu bu diyor17 aylık şimdi. 3 ayında imekleyip 7 ayında yürüdü. Hər şeyi anlıyor istediği şeyi elimden tutub götürüb gösteriyor. Tabi ki bir değil ama bir kelme söylemesi gerekirdi şimdiye kadar. 2 yaşına kadar konuşmasa doktora danışıcam
Yok hiç bir şey söylemiyorAnne baba gel bak bu cici cikcik havhav filan diyor çok fazla kelimesi yok benim kızımında. Herşeye bu bu diyor
Böyle şeylerde mi söylemiyor
Bağırıyor sadece. Tüm gün diyorum anne baba söyle sende oğlum bağırıyor sadeceAnne baba gel bak bu cici cikcik havhav filan diyor çok fazla kelimesi yok benim kızımında. Herşeye bu bu diyor
Böyle şeylerde mi söylemiyor
Ooo memleket kilo almak demek zatenAfiyet olsunbugün dışardaydık öğleye doğru kahvaltı yaptım sonra akşam 8 gibi yedim o arada 1 bardak çay içebildim sadece
Misafirliğe gittik börek filan yapmış ondan yedim çok acıkmıştım çünkü
yarın memlekete gidiyorum 10 gün. Kilo almadan dönemem diye düşünüyorum
Bazı çocuklar geç konuşabiliyor. yönergeleri alıyor mu, göz teması kuruyor mu? Bunlar varsa merak etmeyin. Birde her gün hikaye kitabı okumak, çocuk şarkıları söylemek dilinin gelişmesi için iyi olur.Bağırıyor sadece. Tüm gün diyorum anne baba söyle sende oğlum bağırıyor sadece
OkuyorumBazı çocuklar geç konuşabiliyor. yönergeleri alıyor mu, göz teması kuruyor mu? Bunlar varsa merak etmeyin. Birde her gün hikaye kitabı okumak, çocuk şarkıları söylemek dilinin gelişmesi için iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?