Kilo durunca insanın bi hevesi kırılıyor pes etme devam o kilo gidecek 50 Ler görülecekEvet yapıp bırakmak kötü. Tartıda ilk rakamın değişmesini 50lere düşmeyi öyle çok istiyorum ki. Nasıl gaza geldimse tatlısız duramayan ben 2 haftadır tatlı yemiyorum karbonhidrat tüketmiyorum 3 kilo verdim durdu kilo vermem. Rabbim her kesi hayaline kavuştursun
Tebrikler
Hadi inşallah. Aman tatlı yemeyinKilo durunca insanın bi hevesi kırılıyor pes etme devam o kilo gidecek 50 Ler görülecekben de bugün akşam davete gideceğim tatlıya hayır diyeceğim inşallah
Şok diyetler sağlık için iyi değil. Hemde verilen kilolar hızla geri dönüyor çok yaptığım için iyi biliyorum. Şok diyet yaptıkdan sonra kansızlık başladı bende ondan sonrada ne kadar yapsamda kan değerlerim artmadıGünaydın çıtır kizlar
Ben dün ile aynıyım 64.1 şok diyet yaptığım için her gün kilo kaybı bekliyor insan
Adet dönemi yaklaştı şişliğe veriyorum ve aynı hırsla devam 5li rakamları görmeyi çok istiyorum
Artınca gram gram değil kilo kilo artıyor. 1 ayda 11 kilo aldım benGram gram da olsa gidiyor öyle düşüngram gram artadabilirdi
Sadece 10 gün yapicam, çok sinir oldum bu ara kiloma sağlıksız şeyler bile bile yeyip bu hale geldim sağlıksız vermeye çalışıyorum Allah sonumu hayir etsinŞok diyetler sağlık için iyi değil. Hemde verilen kilolar hızla geri dönüyor çok yaptığım için iyi biliyorum. Şok diyet yaptıkdan sonra kansızlık başladı bende ondan sonrada ne kadar yapsamda kan değerlerim artmadı
En zoru da bir yere gidince veya eve biri gelince oluyorKilo durunca insanın bi hevesi kırılıyor pes etme devam o kilo gidecek 50 Ler görülecekben de bugün akşam davete gideceğim tatlıya hayır diyeceğim inşallah
Nasıl aldınA
Artınca gram gram değil kilo kilo artıyor. 1 ayda 11 kilo aldım ben
Her gün pasta çikolata tatlı her akşamda döner yiyince bir ayda 11 kilo aldım.Nasıl aldın
Bugün dikkat ettim sadece yediklerime. Evime henüz geçemedim, geçince daha iyi olacakHaklısın tabiSenin nasıl gidiyor
Bi yerlerde bi yanlışlık olması lazımSabah tartıldım 64.5 geldim anlamıyorum yine kilo vermek yerine alıyorum
64den aşağı düşmüyor kilom. Niye takıldı ki
İki öğün yiyorum onuda dengeli yiyorum sebze et fırında ya buharda pişiriyorum yemeklerimiBi yerlerde bi yanlışlık olması lazım
Yeme düzenini değiştir
Sürekli aynı şeyleri yiyorsan da gitmeyebilir
İyice sinirim bozulduBi yerlerde bi yanlışlık olması lazım
Yeme düzenini değiştir
Sürekli aynı şeyleri yiyorsan da gitmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?