frankfurt cevresinde bayan olan kadin dr u bilen var mi? mümkünse türk olsun

SadeceMeyra

heyecanlı ve acemi :)
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.299
42
selam arkadaslar ben offenbachtanim. bebis istiyoruz ama olmuyor. bu taraflarda kadin dr u ariorum. türk kadin dr u var mi buralarda? bilen var mi? gelbeseiten dan baktim ama bulamadim. belki bilen vardir. özel bile olsa olur yani. yeterki türk olsun. simdiden saolun cvp verenler.
 
sizin icin nette biraz gezdim ve almanya daki türk dr lari gösteren bir site buldum kaydirigubbakcemile5

Doktorlar24 - Das türkische Ärzte Online Portal

orada frankfurt dan türk bir dr var ama adi acik yazilmamis bayan mi belli degil . isterseniz bir arayin...

A. Aydın Tel. 069 - 28 10 20
Porzellanhofstr. 4
60313 Frankfurt/Main
Hessen

baska dr ihtiyaciniz olursa da ilerde yukardaki linki kullanirsiniz...
 
tesekkür ederim arkadaslar saolun.
evet gercekten burdakiler bisey bilmiyor aslinda. 2 yildir birine gidiyorum hala herseyiniz normal bekleyin diyor. tr de gitmistim, rahim filmi cektiler hemen ve bir tüpüm kapali cikti.
asiri adet sancisi cekioyrum her ay hastanelik oluyorum ama kadin gecer gecer diyip duruyor. delimi ne anlamadim.
 
Aydin cok iyidir....annem almanyaya geldiginden beri o doktorda......ama kendisi erkekdir benim bildigim...ayni siteye bende baktim kadin olarak buldugum:

Sevda Rüsing Tel. 069- 36 16 26
Lenzenbergstraße 41 Tel.
65931 Frankfurt a.M. Fax 069- 36 402 8

ve
Ilter Kayankaya Tel. 0 69 - 62 26 23
Schaumainkai 5a
60594 Frankfurt/Main

Hersey gönlünüzce olsun hanimlar =)
 
SadeceMeyra arkadasim ben dr. sevda rüsing gidiyorum .cok iyi bir doktordur.ama cok fazla hastasi oldugundan yeni hasta kabulü yapmiyor bildigim kadariyla. Sen yine bir sansini dene belki alirlar. doktorun yeri Zeilsheim da.
 
slm meyracim frankfurt cevresinde tek kadin dr türk olarak kayankaya vardi ama emekli oldu.üzülme bisey kacirmadion zaten iyi degildi.bende offenbachda oturuyorum senelerce dr aydina gittim hersey normal deyip gönderdi beni simdi dr orduya gidiyorum memnunum.fr ta ilk muayenemde beni laparoskopiye aldi ve sag tüpüm tikali cikti yani senelerdir aydin beni oyaladi.simdide yasim gecti tüp bebekten baska carem kalmadi.gitmeni tavsiye ederim erkek ama iyi.ayrica seninle tanismakda isterim belki beraber biyerler buluruz gidecek.sansin acik olsun
vereliniortak
 
merhaba arkadaslar
benimde doktor olarak önerim var.darmstadt sehrinde tüp bebek merkezi var.burdada dr.bilgicyildirim var bayan olarak.bebek isteyenler icin ideal bir doktor.googleden bakarsaniz bilgilere ulasabilirsiniz.gecmis olsun
 
X