Benim adım zahide 28yasindayim. Bizde tedavi iyi su an iğne kullanıyorum pazartesi yumurta toplama işlemine alınacağız Sonrasını bilmiyorumAynen cnm senin yaşın kaç?tedavin nasıl gidiyor?
Mrb, benim de transferim cuma gunu oldu. 2. gun embriyosuydu. Siz fransanin neresindesiniz?[QUOTE="GURBET KUSU, post: 51793222, member: 647999
Gurbet kuşu. Benim cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyo su kondu beklemedeyim biraz ağrım var gaz gibi birde böyle arada bıçak batıyor gibii. 3temmuz test günüm
Sen neler yaptın yoksun nezamandir başladın mi tedavine
Paris den canımMrb, benim de transferim cuma gunu oldu. 2. gun embriyosuydu. Siz fransanin neresindesiniz?
Ben de Lyon dayim.Paris den canım
Gurbet kuşu. Benim cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyo su kondu beklemedeyim biraz ağrım var gaz gibi birde böyle arada bıçak batıyor gibii. 3temmuz test günüm
Sen neler yaptın yoksun nezamandir başladın mi tedavine
Meraba kızlar ikinizede bol şans dilerim.Rabbim uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşaallah.Mrb, benim de transferim cuma gunu oldu. 2. gun embriyosuydu. Siz fransanin neresindesiniz?
Sagol canim, sen de tup bebek mi yaptirdin Fransa'da?Meraba kızlar ikinizede bol şans dilerim.Rabbim uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşaallah.moralinizi yüksek tutun mutlu olacağınız işlerle uğraşın .müzik dinleyin.dualar okuyun.bebişleriniz sizinle buna inanın .
Canım sen naptin başladın mi tedaviyeMeraba kızlar ikinizede bol şans dilerim.Rabbim uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşaallah.moralinizi yüksek tutun mutlu olacağınız işlerle uğraşın .müzik dinleyin.dualar okuyun.bebişleriniz sizinle buna inanın .
Ben 45 bolgesindeyim cnm orleansa yakiniz.parisede ayni mesafe sayiliyor gerci.Ben de Lyon dayim.
Burdan (kadinlar kulubu)tanistigim biri vardi oda lyonda tup tedavisi gordu.3.dondurulmus tup tedavisiyle hamile kaldi.simdi bi oglu var.Ben de Lyon dayim.
KızlarBurdan (kadinlar kulubu)tanistigim biri vardi oda lyonda tup tedavisi gordu.3.dondurulmus tup tedavisiyle hamile kaldi.simdi bi oglu var.
Zahidem, Lyon'da tedavi goren siz misiniz?Kızlar
Pazartesi 120
Bugünde 395 çıktı tahlil sonucum da
Çok şükür şimdilik ilerleme var allahım kucağıma almayida nasip etsin inşallah
Siz neler yaptınız basladinizmi
Yok ben paristeyimZahidem, Lyon'da tedavi goren siz misiniz?
Yelne senin sonuç cikti mi değerlerin kaçZahidem, Lyon'da tedavi goren siz misiniz?
Merhaba, evet sonuclarim cikti.Yelne senin sonuç cikti mi değerlerin kaç
Merhaba, evet sonuclarim cikti.
4+4 hamileyim. Sonucum 171 cikti cuma gunu. Sali gunu tekrar kan testi yapilacak.
Kızlar gözünüz aydın çok sevindim hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallahKızlar
Pazartesi 120
Bugünde 395 çıktı tahlil sonucum da
Çok şükür şimdilik ilerleme var allahım kucağıma almayida nasip etsin inşallah
Siz neler yaptınız basladinizmi
Meblar fransada oldugunuzu gorunve yazmak istedim. Aşılama yaptırdınızmı yaptırdıysanız basıl bı sureçten geçtiniz. Cvplarsanız çok sevinirim.Zahidem cnm özelden bana doktorunun bilgilerini yazar mısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?