Fransa'da tüp bebek tedavisi gören kimler var?

Kislarrrr topicimiz bayagi gerilerde kalmis bulamiycam die cok korktum
Nerelerdesin gurbet gelinleri
Zeyneb ne yaptin cnm kese falan gorunmus belki kalbi bile atmaya baslamistir insallah minigin
Candanote sen neler yapiosun biraktin mi bizi
Ben bugun hasta oldum kislar yarin provamese basliorum
Yine heyecan basladi 12 gun sonra merkezimi ariycam ecografi ve pris de sang icin insallah cok fazla muaine olmadan alirim bebesimi icime
Birde kislar bnm savascim 6. Gun dondurulmus nasil olucak hic bilmiorum doktor az da olsa cozunuken canli olmayadabilir demisti tek tek dondurduklari icin birini cozzdurecek sadece iki konusunda ikne edemedim madami
Hyirlisi artik hep beraber gun sayalim kislar beni yalniz birakmayinnnn((((((((

Son düzenleme:

Caniiiimmm birakirmiyim sizi hic...tedavim daha baslamadiya pek girmiyorum foruma.dogal olarak burayada yazamadim.ama hep aklimdasiniz...hayirli olsun tedavin baslamis..hemde 6. Gun embryosu sansin cok yuksek hafi ilk hamidimiz sen ol,bizede umut ol,moral ol,sevinc ol :))

Selam kizlar strese girdim yine ben ,adetim 4 gun gecikti ..gecen ayda ilaclarin etkisiyle 2 gun gecikmisti bu ay yine ilaclarin etkisi olabilirmi sizce??

Selam kizlar strese girdim yine ben ,adetim 4 gun gecikti ..gecen ayda ilaclarin etkisiyle 2 gun gecikmisti bu ay yine ilaclarin etkisi olabilirmi sizce??
Cnm mrb
Hamis olamazmisin acaba :)
Insallah olesindir bi test yapsana bak merak ettim simdi :)
Bende dun merkezimi aradim ilk randevum 18agustosta insallah hersey yolunda gider cok korkuorum inan
Bu seferde duserse ya embrio cozundugunde transfer olmazsa hep kotuyu cagiriorum bole farkindayim ama elimde diil
Zaman yaklasio ilaclari almaya devam bir tek provames ve acide folique aliorum ya sanki tedavide diilmisim gibi hissediorum

Yok canim hic sanmiyorum..her sferinde umutlanip hayal kirikligi yasadigim icin artik boyle bir ihtimali goz onunde bulundirmuyorum bile..sanirim sebebini anladim..gecen ay ilaclardan dolayi adetim hem gec olmustu hemde 6 gun surecegi yerde 12 gun az az devam etmisti...sanirim bu yuzden bu gecikme..bu hafta olurum kesin...bugun hafiften karnim agrimaya basladi zaten..
Senide cok iyi anliyprum canim.strese girmemek mumkun degilki zaten..indsallah bu sefer gonlunce olur hersey..ne zaman transfer peki bor akdilik cikmazsa?

Cnm hic belli olmaz rabbim ol dediyse neden olmasin hem surda ekime ne kaldi agustosu bile yariladik cok sukur
Bnm pazartesi randevum var heralde tum sorularin cvbi ogun son bulucak ne zaman transfer olcagi vs
Simdi rahim icin bir ara nar suyundan bahsetmistin dimi sen burda nerde buldun cnm turk marketlerindekilere guvenmeliyim sence ?

yok canim yok bugun yine olmadim gittim test aldim negatif cikti..bunca gecikmeye ciksa cikardi zatrn...
Canimcim nar suyuna gelince evet en iyisini expirrta buldum..%100 nar suyu ..magazadakiler 100% nar suyu degil..fiyati magazadakilerin iki misli ama guvenebilirsin en iyisi onlar..dimes aldim ben...

Bu sabah 2. gebelik testini yaptim o da negatif..hemde net bir negatif ama hala adet olmadim bugun 1 hafta gecti ,ne bu simdi anlamadim..iyice strese girdim.olsamda rahatlasam (

Neyseki 8 gunluk bir gecikmenin ardindan dun oldum...iyice strese girmistim valla...

Cevapların birkaçını okudum da sanmam derken vakti zamanı gelmiş ve sanılmayan şey olmuş. :) Allah tamamına erdirsin, bebeğinizi kucağınıza almayıda nasip etsin.,
Amin cok tesekkur ederim darisi basina insallah :)

Mrb Fransanin gurbet hanimlari

Bende geldim araniza :) Ben pariste kaliyorum az az okuyoruyorum galiba lyondasiniz hepiniz .Allah bu yolda hepimize yardimci olsun.

Canim mrb
gercekten kisa ve hizli bir roman okudum gibi geldi bana :)
Ama gercekten kafamda isiklar yandi bende pariste doktorlar iyi degil turkiyede yaptirayim diye dusunuyordum halada karasizim
bu arada Rabbim yawrularini size bagislasin yardimcin olsun her zman insallah :)

Meraba bende varim kizlar 45 bolgesindeyim.5 yildir bebis istiyorum.

Slm cnm gûnaydin
Yazini gorunce merak ettim basladin mi tedavine ?
mrb gunaydin.ben 2 kez asilama yaptim olumsuz.
simdi tup bebek icin dosya aldim doldurdum testleri yeniledik.
mektup yazip yollayacakmisiz sonra bakalim ne zaman cagirirlarsa gidicem .
cnm senin durumun nasil hic siteye ugramiyorsun.dogumunda az kalmis.
RABBIM KOLAY DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH.
SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MERVECIM.

merhabalar hanimlar paylasimlar takip ediliyormu banda yardimci olurmusunuz fransada kaliyorum lyona yakin tup bebek hakkinda bir kac sormam gerekenler var duyarsaniz sesimi dertleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…