masallah canim Rabbim digerlerinide saglikla kucagina almayi nasip etsin...yakinda 3 cocuk anasi olacaksin :) ve dondurulmuslarinda var kenarda ,onlarida kuklanmayi dusunuyormusunuz belli bir sure sonra? :)
Insallah canim surekli yatmiyorum zaten disari cikmiorum dolasmaya ama evde gunluk isimi yemegimi vs yapiyorum dikkat ediorum tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk denemenizmi olacak sizin??
Kısmet ise bu ikinci olacak. Ilk denemeyi Mart ayında istanbulda yaptırmıştım. Pozitifi gördüm ama ne yazık ki, yedi haftalık iken düştü. Kısmet değildi demek ..
Bu ay veya Ağustos diye düşünüyoruz, Ramazan Bayramı'na yakın olursam şayet yani daha oruç tutma imkanım olmazsa bu ay inş. Yoksa Ağustos .. Yaşta 33 ..
Slm hanimlar size kac gunluk embriyo konuldu
Lyon tarafindayim 26 yasindayim 2.gun embriyosu konuldu bnada 5.gun embriyosu daha iyi tutuyomus siz dktr konustunuzmu fransadada yapiyolarmi acaba bnm bu sefer olmazsa 9. Ay tekrar konulcak bise cikmazsa tabi
2. gun embryosu diye tutunamayacagini dusunme sakin.cunku 2. gun embryosuyla 2 kez hamile kalan arkadaslarim var burda :)
doktoruma sormadim hic neden 2. gun embryosu koyuyorsunuz diye sanirim hastanenin prosedur ve uygulamasi boyle..cunku daha on gorusmede bile 3-4 hucreli olunca koyuyoruz demisti biyolojist...sanirim herseke aynisini yapiyorlar...
sizin dondurulmuslarmi transfer edilecek eylulde yenidenmi basliyacaksiniz?klasikfiv mi ?mikroenjeksiyonmu yapildi size?
Klasikle mikroenjeksiyon arasindaki fark ne bilmiyorum ben esim dktrla kontak kuruyo malum dil bilmeyince insallah bnm bebeslerimde tutunmustur
klasik tup bebekte" fiv" yani spermler ve yumurtalar bir krater icinde kendileri dolleniyor..
mikroenjeksiyon yani"icsi" de ise embriyolog en iyi spermi secip kendi koyuyor yumurtanin icine..boylece yumurtalarin dollenememe sorunu %80 ortadan.kalkmis oluyor ve daha cok embriyo elde ediliyor...
sen yumurta toplama gunu sabah toplama oncesi hastanede betadinle dus aldinmi? senin ilk denemendi sanirim bu...
Mikroenjeksion bzmki ozamn
klasik tup bebekte" fiv" yani spermler ve yumurtalar bir krater icinde kendileri dolleniyor..
mikroenjeksiyon yani"icsi" de ise embriyolog en iyi spermi secip kendi koyuyor yumurtanin icine..boylece yumurtalarin dollenememe sorunu %80 ortadan.kalkmis oluyor ve daha cok embriyo elde ediliyor...
sen yumurta toplama gunu sabah toplama oncesi hastanede betadinle dus aldinmi? senin ilk denemendi sanirim bu...
Slm hanimlar size kac gunluk embriyo konuldu
benimki klasik fiv di ama bu seferki (ekimde) mikro olacak...Mikroenjeksion bzmki ozamn
burda bize hastanede dus aldiriyorlarda ondan sordum...heryerde farkli demekki...Ilk denemem degil 2.denemem dus almamistim ben cotona dokup silmem icin vermislerdi die hatirliorum
canim randevu on gorusme degilmi daha tedsvi baslamadan neden ertelensinki??ne zaman randevun??Slm kıslar bu saatte kimse yoktur eminim
Randevu günümde az kaldı bi taraftan ertelenecek die korku bi taraftan heyecan var
Haftaya pazartesı belli olcak hersey dualarımdasınıZ
Slm Cnm bana da opu öncesi o şampuanı verdiler ama sabah evden çıkmadan duş aldım ben onunla
Hastanede almadım yanı ayrıca saçımı dahı yıkadım
Zeynebcım bnmksi 5.gündü ama yine devam etmedi
Ya tabi oyle allah nasip etmedimi etmio ama insani yoruyo oldu olmaycak bi sorunmu cikacak testi bekle baya sikinti en iyi sonuc ne ise o olsun istiyorum en dusuk ihtimalden baslamk istemiorum 8 senedir yoruldum psikolijik olarak yarin test gunum iki gndur icimde olmdi die bi siknti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?