Fransa'da tüp bebek tedavisi gören kimler var?

masallah canim Rabbim digerlerinide saglikla kucagina almayi nasip etsin...yakinda 3 cocuk anasi olacaksin :) ve dondurulmuslarinda var kenarda ,onlarida kuklanmayi dusunuyormusunuz belli bir sure sonra? :)

Amin ins. Bir zamnalar bir taneyi hayal edemzken , 3 tane melegim olcak ins. Yakinda. YOK CANIM bunlarida saglicakla kucagima alayim yeter allahin izni ile, zaten gurbetteyizz ,oglumuz yalniz buyymesin diye yeniden giristik ama ilerde ne olur bilemedimiz ve embriyoda olsa kiyamadimiz icin odemeye devam.

Insallah canim surekli yatmiyorum zaten disari cikmiorum dolasmaya ama evde gunluk isimi yemegimi vs yapiyorum dikkat ediorum tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sonuc gunune kadar eve tikilma sakin ama sakin, bak 5.tecrube gecmis birisi olarak yaziyorum, 2 gun sonra cik, gez kafa dagit. Seni mtu eden seyleir yap. Agir ev isleri yapma. Morelini yuksek tut, seni mutlu eden insnalarla sohbet et, bol proteinli beslen. Taze portakal suyu SIKILMIS evde ic. RABBIMDE OL dedikten sonra allahin izni ile bebis yada bebisler kucaginda ins.

Kısmet ise bu ikinci olacak. Ilk denemeyi Mart ayında istanbulda yaptırmıştım. Pozitifi gördüm ama ne yazık ki, yedi haftalık iken düştü. Kısmet değildi demek ..

tekrar ne zaman deneyeceksin peki?
ben eylulde tekrar randevu almayi dusunuyorum...
birde yasin kac?

Bu ay veya Ağustos diye düşünüyoruz, Ramazan Bayramı'na yakın olursam şayet yani daha oruç tutma imkanım olmazsa bu ay inş. Yoksa Ağustos .. Yaşta 33 ..

Bu ay veya Ağustos diye düşünüyoruz, Ramazan Bayramı'na yakın olursam şayet yani daha oruç tutma imkanım olmazsa bu ay inş. Yoksa Ağustos .. Yaşta 33 ..

hayirlisi olsun canim insallah en.yakin zamanda cocuk sahibi. olursun..senin ilk tedavin fransada galiba ben burda asilama tup bebek bircok tedavi gordum sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sorabilirsin...

Slm hanimlar size kac gunluk embriyo konuldu

selam cnm bana ilk tedavimde 2 tanr 2. gun embryosu konmustu tutmamisti (cunku cok stres yapmistim)
ikincisi dondurulmus tek 3. gun embryosuydu bu da olmaz tek defim ama o tuttu ve bir oglum oldu coook sukur...
biz simdi ikinci icin yeniden basladik ama bu ayin basinda transfer olacagi gun son anda arayip gelmeyin embryo yok dediler gelisimleri durmus sanirim...ama bu seferde yine 2. gun embryosu konacakti,bizim hastane daha on gorusmedeyken soyluyor bunu zaten...
eylulde yeniden randevu alicam...tekrar badliycaz insallah bu sefer aksilik cikmaz...
sana kacinci gun embryosu kondu?hangi sehirdesin ve yas kac??

Lyon tarafindayim 26 yasindayim 2.gun embriyosu konuldu bnada 5.gun embriyosu daha iyi tutuyomus siz dktr konustunuzmu fransadada yapiyolarmi acaba bnm bu sefer olmazsa 9. Ay tekrar konulcak bise cikmazsa tabi

2. gun embryosu diye tutunamayacagini dusunme sakin.cunku 2. gun embryosuyla 2 kez hamile kalan arkadaslarim var burda :)
doktoruma sormadim hic neden 2. gun embryosu koyuyorsunuz diye sanirim hastanenin prosedur ve uygulamasi boyle..cunku daha on gorusmede bile 3-4 hucreli olunca koyuyoruz demisti biyolojist...sanirim herseke aynisini yapiyorlar...
sizin dondurulmuslarmi transfer edilecek eylulde yenidenmi basliyacaksiniz?klasik fiv mi ?mikroenjeksiyonmu yapildi size?

Klasikle mikroenjeksiyon arasindaki fark ne bilmiyorum ben esim dktrla kontak kuruyo malum dil bilmeyince insallah bnm bebeslerimde tutunmustur

Klasikle mikroenjeksiyon arasindaki fark ne bilmiyorum ben esim dktrla kontak kuruyo malum dil bilmeyince insallah bnm bebeslerimde tutunmustur

klasik tup bebekte" fiv" yani spermler ve yumurtalar bir krater icinde kendileri dolleniyor..
mikroenjeksiyon yani"icsi" de ise embriyolog en iyi spermi secip kendi koyuyor yumurtanin icine..boylece yumurtalarin dollenememe sorunu %80 ortadan.kalkmis oluyor ve daha cok embriyo elde ediliyor...
sen yumurta toplama gunu sabah toplama oncesi hastanede betadinle dus aldinmi? senin ilk denemendi sanirim bu...

Son düzenleme:

Mikroenjeksion bzmki ozamn

Slm kıslar bu saatte kimse yoktur eminim
Randevu günümde az kaldı bi taraftan ertelenecek die korku bi taraftan heyecan var
Haftaya pazartesı belli olcak hersey dualarımdasınıZ

Slm Cnm bana da opu öncesi o şampuanı verdiler ama sabah evden çıkmadan duş aldım ben onunla
Hastanede almadım yanı ayrıca saçımı dahı yıkadım

Mikroenjeksion bzmki ozamn

benimki klasik fiv di ama bu seferki (ekimde) mikro olacak...
Ilk denemem degil 2.denemem dus almamistim ben cotona dokup silmem icin vermislerdi die hatirliorum

burda bize hastanede dus aldiriyorlarda ondan sordum...heryerde farkli demekki...
canim randevu on gorusme degilmi daha tedsvi baslamadan neden ertelensinki??ne zaman randevun??
bende eylulde alicam yeniden...

hay Allah ya herkes evde yapiyor bizimki niye boyle ? hastanede bici bici yapmayi sevmiyorum hic :))

Zeynebcım bnmksi 5.gündü ama yine devam etmedi

Ya tabi oyle allah nasip etmedimi etmio ama insani yoruyo oldu olmaycak bi sorunmu cikacak testi bekle baya sikinti en iyi sonuc ne ise o olsun istiyorum en dusuk ihtimalden baslamk istemiorum 8 senedir yoruldum psikolijik olarak yarin test gunum iki gndur icimde olmdi die bi siknti

Cnm sonucu aldin mi insallah olumludur merakla bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…