Fransa'da tüp bebek tedavisi gören kimler var?

Cnm ön gorusme ama ne zaman basliycagimizi da konuscaz eylule kadar beklemek istemiorum ben nisanda dusuk yaptim yeter heralde bu kadar zaman korkum buraninda agustosta tarile girmesi dier taraftan da bir sonraki adetimde basliycagi icin yine sole bole toparla ozamana denk gelio galiba offf sabrim kalmadi
Bide bnm savascilarimi bir bir dondurdular yine tek koycaklar gibi hissediorum ama ben cok ikisinide koysunlar istiorum doktoru nasil ikna ederm bilmiorum

Hayir daha sonucu alamadik aksam ustu alincak ama icinde bastiramadgim korku heyecan icimi elimi ayagimi titreten bi duygu var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim aldim allah tamamini nasip ederse hamileyim insallah degerim 54 pazrtesi bidaha tahlil yaptircam insallah yukselir

Zeynebcimmm cok sevindim topicimizin ilk hamilesi sensin allahin izniyle degerin kat be kat artsin sımsıkı tutunsun bebisin sana insallah
Bizlerde arkandan sirayla gelelim tebrik ederimmm

Zeynebcimmm cok sevindim topicimizin ilk hamilesi sensin allahin izniyle degerin kat be kat artsin sımsıkı tutunsun bebisin sana insallah
Bizlerde arkandan sirayla gelelim tebrik ederimmm

Allah razi olsun mubarek ayin icindeyiz insallah hepimiz bebeslerimizi kucagimiza alirizbu yil bizim senemiz olsun insallah degerlerim yukselirse daha cok sevinicem sevinemiorumda icim tedirgin

Evet canim aldim allah tamamini nasip ederse hamileyim insallah degerim 54 pazrtesi bidaha tahlil yaptircam insallah yukselir

aaa cok sevindim zeynep bosa stres yapmissin bak :) topigimizin ilk hamilesi sensin hadi hayirli olsun :)
canim 2. gun embryosu konmustu sana dimi?
bugun kacinci gunundu ?yani 13. gundemi 14. gundemi yaptirdin testini?

Son düzenleme:
aaa cok sevindim zeynep bosa stres yapmissin bak :) topigimizin ilk hamilesi sensin hadi hayirli olsun :)
canim 2. gun embryosu konmustu sana dimi?
bugun kacinci gunundu ?yani 13. gundemi 14. gundemi yaptirdin testini?

Sagol canim insallh sizinde guzel haberlerinizi aliriz evet 2. Gun embriyosu 15.gun oldu bugun

Sagol canim insallh sizinde guzel haberlerinizi aliriz evet 2. Gun embriyosu 15.gun oldu bugun

insallah canim benim...keseyi gormeye ne zaman gideceksiniz randevu verdilermi? bu senin ilk gebeligin dimi canim?

insallah canim benim...keseyi gormeye ne zaman gideceksiniz randevu verdilermi? bu senin ilk gebeligin dimi canim?

Pzrtesi tekrar kan testi yapicam tekrar ona gore arar dktr tup bebekte ilk hamileligim ama tedaviye basldigmdan beri 3cu

Pzrtesi tekrar kan testi yapicam tekrar ona gore arar dktr tup bebekte ilk hamileligim ama tedaviye basldigmdan beri 3cu

hadi insallah kat kat artar sayin Allah bu mubarek gunlerin hurmetine hepimizin yuzunu guldursun insallah,kucaklarimiz bebislerle dolsun :)

Kislar slm ben geldim
Doktordan geliorumm tatile girmiomus hastanem veeeeeeee adetimin 2. Gunu basliorummm provames adinda bir ilac kullancam 12.gun hastaneyi ariycas eco ve kan testi icin
Insallah hersey yolunda gidr doktorum embrio czunurken ôledebilir dedi
Insallah oyle birsey olmaz simdide bunun korkusu sardi insallah saglikla cozulur ve 9ay bnmle yasar allahim su mubarek gunler hurmetine yar ve yardimcimiz olsun

Zeyneb senide merak ediorum bugun kan testi yaptiricaktin sonuc ne oldu insallah degerin katlanmistir arkadasim

senin adina cok sevindim canim.. nezaman basliyorsun ignelere ve kac embryon var?

senin adina cok sevindim canim.. nezaman basliyorsun ignelere ve kac embryon var?

Cnm mrb tesekkur ederim cok cok inan bende korkuodum eylule kalcak die ama doktorum tatil yapmiorum ben dedi:)
Bnm iki blastosist 6.gun birer birer dindurulmus ebriom var bir tanesi cozunecek
Korkum cozuldukten sonra canli kalip kalmiycagi doktor %25 te transfer edememe riskimiz var dedi
Insallah saglikla cozunurler
Igne yok dedi doktorum provames adinda bir ilac alicam rahim kalinlastirmak icin sabah aksam 1 tane
Sonra 12.gun hastaneyi ariycam ecografi ve kan tahlili olucak eger insallahhhh embriom saglikli ise transfer

Iki embrio konusunda yine kabul etmedi
Yasdan dolayi ikna edemiorum
Ben bu sefer umutluyum senden dedi insallah
Folic acit ve progesteron verdi bide bu kadar

Hosgeldin guzel haberlerle gelmissin hayirli olsun basliyosun demek sabirli ve umutlu ol kaliteli ise embriyolarin sorun olmaz insallah siki siki tutunur birakmazlar annelerini fitil olarakmi kullancaksin provamesi

Zeyneb senide merak ediorum bugun kan testi yaptiricaktin sonuc ne oldu insallah degerin katlanmistir arkadasim

Degerim 435 cikmis,cuma gunu tekrar kan testi bna gore deger iyi ama bilmiyorum korkuyorum yinede

Bnde igne kullanmadim ayni bnada 10 gun kadar progestan ictm regl oldum snra provames ictim 5 gun ecoda problem cikmisti rahime giden yan damarlarinda aspergine 6 ay kullancam vitamin vermisti baslamadan kullanmaya basladim smdide alttan progesteron ve provemes kullaniyorum

Degerim 435 cikmis,cuma gunu tekrar kan testi bna gore deger iyi ama bilmiyorum korkuyorum yinede

Cnm oncelikle degerin cok guzel yukselmisss insallahh 9ay boyunca sorunsuz bir gebelik gecirrisin oncelikle kese ve kalp atisi ile beraber
Bende igne kullanmiycam ama provamesi agizdan mi alttan mi alacagili sormadim yada dr solediyse anlamadim
Eczaneye almaya gidince sorarim
Bide bisi diycem bnm bir embrio cozuncek 6.gun dondurulmus dokror %25 cozundukten sonra canli olmayabilir transfer iptal olur dedi ve beni korku sardi
Bu kadar kaliteli blast olmus bir embrio nie cozundukten sonra ôlsûn ki anlamadim
Simdi agustosun sekizini bekliorum ilaca baslamak icin insallah topicin ikinci hamile ben olurum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Insallah bnm degerlermde boyle devam eder seninle beraber butun isteyen arkadasilarin bebklerini saglikli bi sekilde alirlar kucaklarina burdaki dktr en kotu ihtimali soylerler herzamn insallah bi sorun olmadan snde alirsin bebeklerini ben ari sutu polen ve bal karisimida iciyorum sabahlari sende dene ananas nar suyu icmeye basla ki bebeklerin siki siki tutunsunlar biz elimizden geleni yapalim taktir yaradanimin

nar suyu iyi rahim kalinligi icin,ibrahim saracogluda oneriyor gunde 2 bardagi gecmemek kaydiyla ama ananas bilindigi kadar masum ve faydali degilmis rahim kasilmasi yapiyormus...aman dikkat !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…