Fsh hormonu

Canım bende senin gibi kafayı yedim banada yumurta rezervin düşük dedi bidahaki ay iyi dedi yani yumurta ay ay değişiyor demekki

her ay normalde 1 yımrta olur,genel yumurta rezervinden bahsetmemiş bence,yumurta varsa bence çalışmalara başlayın derim

her ay normalde 1 yımrta olur,genel yumurta rezervinden bahsetmemiş bence,yumurta varsa bence çalışmalara başlayın derim
Öyle mi dıosunuz.. gunlerdr bakıyorum ınterenete , dra gıdemedım salıyı beklıyorum.. ınsalah dedıgınız gıbıdr.. ya dr um acıklayıcı konusmuyo, hep ben sorcam.. eve gelınce böle yumurta sayıları dıyunca ay dedım bnmkı nası böle.. tesekkur edrm insallah dedıgınız gıbıdr...

Ben rahim filmi cektirmedim o asamalara gelmeden hamile kaldim zaten doktor ve hastane ismi veriliyormu bilmiyorum ozel mesaj atabilirsem gondereyim size

Kizlar selam
Bugun test sonuclarimi aldim.
Fsh: 9.96
Estradiol E2: 35
Tsh: 2.8
Prolaktin: 23.2
Nasil cok mu kotu sizce kizlar ?

Yanlış bilgi verilse boş yere vakit kaybettirmeyelim bense her ay bir yumurta gelişmesi normaldir evet ama adetin 2. Günü 12 den az yumurta varsa sıkıntı demektir ki 1 yumurta görmüşler adetin 2 günü yumurta kesecikleri sayısı çok onemlidri kadının menepozunun yakın olup olmadığını gösterir eğer 12 den asqgiysa azalmış demektir hele ki 7 den asqgidaysa. Tüp bebek bile zor oluyor

Sızın amh kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…