Öyle mi dıosunuz.. gunlerdr bakıyorum ınterenete , dra gıdemedım salıyı beklıyorum.. ınsalah dedıgınız gıbıdr.. ya dr um acıklayıcı konusmuyo, hep ben sorcam.. eve gelınce böle yumurta sayıları dıyunca ay dedım bnmkı nası böle.. tesekkur edrm insallah dedıgınız gıbıdr...
Mrba yazdıklarınızı okudumda sımdı.. bende ıkıncı bebek ıcın ugrasıyorum bı sene oldu nerdeyse.. hangi dra gıttınız yumurta takıbı ıcın .. bnm adetım gecıktı bu ay, ama yıne hamile degılmısım.. dr adet olunca gel dedı yumurta takıbı ıstedı.. rahım fılmı cektrtıcek.. sız cektırdınızmı.. bıde yumurta takıbı nası oluyo? Sebepsız cocugum olmuyo yani fsh11 dı bıara, ılacla dustu suan 6.. bende uskdarda oturuyorumda olmazsa bı de o dra gıdıyım.. bugun dr daydım.. ksıtım yok o yok bu yok ama cocukda yok
Ben rahim filmi cektirmedim o asamalara gelmeden hamile kaldim zaten doktor ve hastane ismi veriliyormu bilmiyorum ozel mesaj atabilirsem gondereyim size
Yanlış bilgi verilse boş yere vakit kaybettirmeyelim bense her ay bir yumurta gelişmesi normaldir evet ama adetin 2. Günü 12 den az yumurta varsa sıkıntı demektir ki 1 yumurta görmüşler adetin 2 günü yumurta kesecikleri sayısı çok onemlidri kadının menepozunun yakın olup olmadığını gösterir eğer 12 den asqgiysa azalmış demektir hele ki 7 den asqgidaysa. Tüp bebek bile zor oluyor
hemen öyle menopoza giriyorum diye düşünmeyin çünkü ben baya bir kaç ay adet olmadım cycloprognavia ya başlayınca adet oldum, ki benim menopoz yaşını belirleyen amh testimde oldukca kötüydü ,ama stres cok etkiliyor,ne zaman rahat bıraktım ve dediğim şeyleri içtim,ilaçlar kürler bebeğimi kucagıma aldım,benim ki cok yüksekti bide yani... ama hemen bir dr a gidip fsh tedavisine başlayın daha da yükselmeden derim