- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Bitanem 1.5 yıldır hissetmedigim halt kalmadı kaşık agirisi akintilar göğüs ağrısı pozitif çıkan yumurtalama ve hamilelik testleri mide bulantısı vs vs çok takılma buna bunu asamazsin. Artık belirti arama dinleme kendini bak bunun sonu yok kendimizi mahvediyoruz yarını bekle kan sonucunu gör olmazsan zaten doktora gideceksin bakar ama sakın ol sen . Belki hamilesin kendine zarar veriyorsun suanTuhafima giden yumurtladığı hissettim bu nasıl oldu oyleyse
Ya saçmalama dur ya ne oldu ki sen böyle laflar ediyorsun ağlama bencede yeter artık güçlü ol kendine gel ya ne var adetin gecikmesi erken gelmesi kadar doğal bişey sonuçta biz kadınız hersey olabilir takma bu kadar keşke Acilde verseydin kan için rahat ederdi . Ama yani milletin 25 gün geçikiyor da sonra oluyor adet eşini de etkiliyorsunAllah sabır versin bana ve benim durumunda olanlara tek istediğim o öldürseler surda inan canım acimaz o haldeyim
Edelim tabi . Iyimisin suanBilmiyorum Ayşegül dua edelim birbirimize canim
Cidden mi tüh ya ozaman kist oluştu ya sen bak bu ay kesinlikle dinlendir vücudunu ve kür falan yapmaKanda da sonuç negatif adetide gelmedi Allah sabır verin
Sonuç kaç çıkmış peki tam olarakBilmiyorum Ayşegül pazartesi doktora gidince bakcaz
Belki geç döllenme oldu bak hcg az da olsa çıkmış yarın tekrar acilden baktir1.20 cikmis
Yani sen bilirsin canım ama geç döllenme olabilir 1.20 çıkmış sonuçta 0 değil yarın tekrarla eğer yükselmisse hamilesinHayır umdum kırılıyor çok üzülüyorum gerek yok adetimi nasıl gelecek gelsin diye onu dusunuyorum
Sen bilirsin o halde ne diyim bende .Teşekkür ederim ama yapmayacam
Ne yaptınTeşekkür ederim ama yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?